Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands: The Pre-Sequel, Borderlands 2 Kadar Büyük Bir Oyun Olmayacak


    Borderlands serisinin geliştiricisi olan Gearbox'tan hâla yeni nesil konsollara yönelik bir duyuru göremedik. Herkes firmadan yeni bir duyuru beklerken karşımıza ara oyun olan Borderlands: The Pre-Sequel çıkmıştı. PC, PS3 ve Xbox 360'a geliştirilen oyun için yeni bilgiler verildi.
 
    Farklı bir yapımcı tarafından geliştirilen Borderlands: The Pre-Sequel'in, Borderlands 2 kadar büyük bir oyun olmayacağı açıklandı. Yaptığı açıklamalarda Randy Pitchford, oyunun detaylılığının Borderlands 1 ile Borderlands 2 arasında bir seviyede olacağını söyledi. Pitchford, oyunun satış fiyatının henüz tam olarak kararlaştırılmadığını ekledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
2K Australia 2K Games FPS RPG Borderlands PS3 Xbox 360 PC
CCP, World of Darkness İle İlgili Ne Yapacağına Henüz Karar Vermemiş Mağazalar, The Last of Us'ın PS4 Sürümünü 20 Haziran'a Listeledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-56D7221EF

15.4.2014 20:52:16

+1
quote:

Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad Tomb Raider bile yeni nesile çıkmışken bu oyunun çıkmaması Gearbox ve Randy'nin bir mahalle bakkalından farksız olduklarını gösterdi.
Midemi bulandırıyorsun lan Randy okadar doluyumki karşıma çıksa yumruk atarım belki.
Yeni nesile çıkması neyi değiştirecek ki ? Oyunun grafik yönünden filan eleştiriyorsan zaten oyunun grafikleri oldukça yeterli o yönden bir şüpen olması son ayarlarda açarsan oldukça hoş gözüküyor.

BSC Misafiri

15.4.2014 20:39:54

+1
quote:

Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad Tomb Raider bile yeni nesile çıkmışken bu oyunun çıkmaması Gearbox ve Randy'nin bir mahalle bakkalından farksız olduklarını gösterdi.
Midemi bulandırıyorsun lan Randy okadar doluyumki karşıma çıksa yumruk atarım belki.
Yeni nesle çıkmadı diye bu kadar kızgın olunur mu? Xbox360-ps3 neslide 2 yıl daha devam edecek. Herkes hemen pat diye yeni nesle geçemez.

BSC Misafiri

15.4.2014 20:39:41

0
amazon 60 doları basmış oyuna, umarım fiyat bu olmaz. 2 kadar büyük oyun olmayacak deyip de 60 dolar biçerlerse komik olur.. kesin season pass falan da çıkarırlar şimdi..

SheogorathTheMad

15.4.2014 19:52:01

-2
Tomb Raider bile yeni nesile çıkmışken bu oyunun çıkmaması Gearbox ve Randy'nin bir mahalle bakkalından farksız olduklarını gösterdi. Midemi bulandırıyorsun lan Randy okadar doluyumki karşıma çıksa yumruk atarım belki.

KAKÁ

15.4.2014 19:28:51

0
1 de gayet uzun bir oyundu onun kadar olsa yeterli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands: The Pre-Sequel
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız