Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 2'ye Deathmatch mi Geliyor?

İkinci oyun yine aynı tarzda grafiklere sahip olacak.

     Borderlands her ne kadar FPS-RPG olarak doyurucu öğeler içerdiyse de, bazı eksiklikleri bulunuyordu. Oyunun multiplayerının sadece co-op içermesi, deathmatche yer verilmemesi de bunlardan biriydi.
 
     NowGamer sitesinde röportaj veren Gearbox çalışanları müjdeli haberi verdi. Gearbox'ın Borderlands 2 için düşündükleri arasında, multiplayer kısmına deathmatch modunu eklemek de bulunuyormuş.
 
     "Borderlands'da multiplayer deathmatch sistemini düşündünüz mü?" sorusuna Gearbox çalışanları, "Evet bunu ilk oyunda da düşünmüştük ancak uygulamaya geçirememiştik. İkinci oyun için hâla düşünüyoruz böyle bir sistemi. Ancak henüz şekillenmeye başlamadı. Çünkü oyunun geliştirme sürecinde ilk hedefimiz olarak hikaye kısmı bulunuyor." şeklinde bir açıklama yaptı.
 
     Açıkcası Borderlands karakterleri bu tip multiplayer modları için uygun görünüyor. Buna kimsenin hayır diyeceğini sanmam. Borderlands 2, önümüzdeki sene PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands 2 2K Games Gearbox Software RPG FPS PC PS3 Xbox 360
Adam Jensen'ı Kızdırmayın! Söylenti: Epic Mickey 2 Yapım Aşamasında!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız