Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloodrayne 2, Bu Hafta PSN'de


    Seksi vampir Rayne, uzun zamandır yeni yapımıyla karşımıza çıkmayarak bizi üzüyor, silahlarıyla, kana susamış hâliyle, o gotik havasıyla eski nesil oyuncularının en beğendiği karakterlerden ve oyunlardan biriydi Rayne ve Bloodrayne. Şimdi alınan bilgilere göre bu güzel seri PSN'in Playstation 2 klasikleri bölümündeki yerini ikinci oyunuyla devam ettirecekmiş. Orjinal Bloodrayne aylar önce çıkışını aynı bölüme yapmıştı.
 
    9.99 dolara satılacak olan yapım, Bu hafta yapılacak yeni Playstation Network güncellemesiyle birlikte yerini alıp sizlerin onu satın almanızı beklemeye koyulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony bloodrayne 2
Hitman: HD Collection İçin Çember Daralıyor Star Wars: KOTOR Paketi Yeniden Gözüktü

Return Zuha

3.7.2012 17:22:03

0
Çok güzel bir seri...Geçmişte 1. oyunu oynadığım zamanlarda beni çok etkilemişti herşeyiyle...2. oyunla da kendini aşmıştı çok güzel hareketler vardı...Oynamayan varsa ilk 2 oyunuda oynasın....Zaten 2 oyunun konularıda ayrı...Eski kalitedeki gibi bir 3. oyun bekliyorum :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız