Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloodborne'un Japonya Çıkış Tarihi Gözüktü + Yeni Video


     Demon's Souls ve Dark Souls gibi yapımlara imza atmış olan From Software ve Sony Japan Studio tarafından PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen Bloodborne'un Japonya çıkış tarihi, TGS videosuyla birlikte ortaya çıktı.
 
     Sony Japan birlikteliğinde geliştirilen Bloodborne için bir video gösteren Sony, videonun sonunda oyunun Japonya çıkış tarihini 5 Şubat olarak duyurdu. Oyunun batıda da büyük merakla beklediğini ve çok reklamının yapılmasını göz önüne alırsak, oyunun batı çıkış tarihinin bu tarihe çok yakın olacağını söyleyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Demon's Souls 2 Demon's Souls Dark Souls Project Beast PS4 Playstation 4 RPG JRPG Korku BloodBorne Sony video japan release date tgs
Destiny'den TGS'e Özel Yeni Video Resident Evil: Revelations 2 Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

1.9.2014 13:25:01

0
çıksada çıldırsak

resh_aykut

1.9.2014 10:55:49

+2
Aynen sonra insanlar hevesleniyor acaba pc ye çıkartırlar mı sonradan filan diye :/

BSC Misafiri

1.9.2014 10:37:09

+1
Bakin bir konuda size bilgi vermek uyarmak istiyorum bunu daha onceki mesajlarimda belirttim ama hala bu hatayi yapiyorsunuz. Deamon Souls ve Blood Borne FROM SOFTWARE oyunu degil! From Software ve Sony Japan Studio isbirligi ile gelistirilen ve isim haklari tamamen SONY firmasina ait birer yapimdir. Her seferinde Sony japon studyosunu atliyorsunuz. Bende izliyorum su an basin konferansini oyun videosu gelmeden once from software ve sony japan studyo yazisi ekrana geldi. Istediginiz kaynaktan bakin ayni bilgiyi goreceksiniz. Dark souls serisi tamamen from software'e aittir. Deamon Souls ve BloodBorne Sony isbirligi ile gelistirilmis ve gelistirilmektedir. Lutfen dikkatte alin bu bilgiyi ve birdaha haberlerinizde bunu belirtin sizden ricam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bloodborne
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız