Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard'ın Yeni MMO'su Titan, Sil Baştan!

 
   MMO türünde uzun yıllardır saltanatını sürdüren World of Warcraft'ın yapımcısı Blizzard, bilindiği gibi  kod adı Titan olan yeni bir MMO oyunu üzerinde çalışıyor.

   Hakkında ser verip sır verilmeyen proje ile ilgili gelen yeni raporlara göre Blizzard projeyi sil baştan yapma kararı almış ve üzerinde çalışan 100 kişilik ekip sayısını 30'a indirmiş. Ekibin geri kalanı diğer projelere yoğunlaştırılırken, 30 kişilik çekirdek kadro bu sil baştan işlemini gerçekleştirecek. Projenin 2016'dan önce gün yüzüne çıkması zor gözüküyor.

   Blizzard daha önce StarCraft ve Diablo III gibi yapımlarda da devasa değişikliklere gitmiş ve final sürümünde karşımıza farklı bir oyunla çıkagelmişti. Gelen dedikodular üstüne Blizzard bir açıklama yaparak durumu resmileştirdi ve Titan projesi üstünde, önemli tasarım ve teknoloji değişiklikleri yapılacağını haber etti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon World of Warcraft Blizzard wow mmorpg titan diablo starcraft
Yeni Nesil Kinect, 2014'de Windows'da Microsoft: "Size Kulak Veriyoruz"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.5.2013 08:47:38

0
blizzcon yapmama gibi bir secenekleri de var tabi. sonuk bir blizzcondan iyi olacaktir.

RedTurkei

29.5.2013 18:14:39

+1
yaa güzel iş yapıyolarda blizzardın işlerini beklerken insan yaşlanıyor.. bekle bekle nereye kadar

WE neED

29.5.2013 18:11:59

0
Bu alemde Blizzard marka baba ^^

xenferious

29.5.2013 17:12:23

0
Yeni bir oyun motoru oldugu besbelli :D

BalrogTR

29.5.2013 13:13:30

+1
Umarım blizzard'ın kalitesine yakışır bir oyun sürerler piyasaya.

Uulas

29.5.2013 12:02:26

0
Blizzard'tan güzel bir iş bekliyorum güzel oyunları var bu iştede başarılı olacağından eminim

Hoid

29.5.2013 09:51:29

0
Benim bildiğimde sil baştan değil de , yeni geliştirdikleri oyun motorunu entegre ediyorlar aslında bakacak olursak sil baştan oluyor fakat sadece değişen motor oluyor . Şimdi siz direk sil baştan derseniz bu şu anlamı taşıyor ya bu olmamış yeniden yapalım a çıkıyor . Senaryo karakter tasarımları , yarratıkları dünya kayıt edilen sesler vs vs . Eğer ki sil baştan yapsalar yetişemeyeceği için 100 değil 300 kişiye çıkartırlardı fakat 30 a düşürmüşler yani revizyon yapıyorlar . Senaryo hazır dünya hazır sadece yeni nesil grafik motoruna taşıyorlar . Umarım konsollara gelmez zira oynanmıyor gamepad ile bu tür oyunlar . Diablo 3 ün başına gelenleri hepimiz gördük biliyoruz gerek yok konsollara gelmesine . Birde şöyle bir şey var bu sene düzenlenecek olan blizzcon da gösterilecekti oyun öyle biliyorum . Bunu iptal ettilerse şayet ellerinde pek bir şey yok diablo 3 exp tanıtırlar , wow bitti zaten . StarCraft ın 3. ek paketini göstermezler . Ellerinde 2 tane şey kaldı warcraft 4 ya da gemstone adlı kart oyunları . W4 harici bir duyuru ile gelirse tarihinin en sönük blizzconu olur .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız