Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard, WoW Üyelikleri İçin Oyun İçi Ödeme Sistemini Düşünüyor


    Pay to Play olarak nitelendirilen, ücret ödedikçe oynama hakkı elde ettiğiniz oyunların sayısı gitgide azalırken firmalar da bu konuya ilişkin çözümler üretiyor. MMO piyasası takipçilerinin bildiği üzere Wildstar ve EVE Online gibi oyunlarda, oyun içi paralar kullanarak oyun süresi satın alabilmek mümkün. Blizzard, benzeri bir sistemi WoW'da kullanabilir.
 
     Firmanın yayınladığı son blog mesajında bu konunun araştırıldığı, uzun süredir birçok oyuncunun buna benzer isteklerde bulunduğu belirtildi. Tabii şu an için herhangi bir şey netlik kazanmış değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Neogaf World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Activision, Üç Önemli Markanın Lisans Haklarından Vazgeçti Cumartesi Günü Dying Light'ın Canlı Yayını Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vinewood

19.12.2014 15:44:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] gametime alımında indirime yarıyo diyolarda acaba nekadar indirim. %50 den fazla olsa bari. bide battle.net ten almak zorunda kalıcaz ozaman. çünkü almış olduğumuz gametime keyinde ne indirimi uygulayacaklar. gold satıcılarına artık nefes aldırmamaları lazım ayrıca. yoksa millet deli gibi gold almaya başlar.
Gold satıcılarını engellemeleri imkansız , ayrıca zaten G2A üzerinden ucuza alıyoruz

[__Zahid__]

19.12.2014 15:32:33

0
gametime alımında indirime yarıyo diyolarda acaba nekadar indirim. %50 den fazla olsa bari. bide battle.net ten almak zorunda kalıcaz ozaman. çünkü almış olduğumuz gametime keyinde ne indirimi uygulayacaklar. gold satıcılarına artık nefes aldırmamaları lazım ayrıca. yoksa millet deli gibi gold almaya başlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız