Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard, Warcraft Filmini Aceleye Getirmiyor


    Oyun dünyasının önemli firmalarından Blizzard, Warcraft serisine film duyurusunu geçtiğimiz dönemlerde yapmıştı. Çekim işleri 2014'te başlayacak olan film adına BlizzCon'da bazı açıklamalar yapıldı. 
 
    Yaptığı açıklamalarda Blizzard'dan Paul Sams, kaliteli bir film ortaya çıkarmak için titizlikle çalıştıklarını söyledi. Sams, "Yanlış bir şey yapmaktansa, işleri aceleye getirmemeyi tercih ediyoruz. Warcraft filmiyle biz bir 'oyun filmi' yapmıyoruz. Warcraft filmi, 'oyunlardan' kaynak alan bir fantezi filmi." açıklamalarını yaptı. Warcraft filminin 18 Aralık 2015'te vizyona gireceği açıklanmıştı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Battlefield 2142 Steam Yolunda Team Fortress Serisi İçin Büyük Bir Duyuru Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

atsuma

9.11.2013 23:35:13

0
animasyon olsa daha güzel olur. Yandan dişleri çıkmış orkları nasıl yapacaklar bilmiyorum. birçok video oyunun filmini hatırlıyorum. Hepsi hüsran oldu. Mesela resident evil filmi beş para etmez ama aminasyon filmleri gerçekten güzeldi.

WE neED

9.11.2013 20:01:18

+1
Senelerdir bekliyoruz umarım değer..

BSC Misafiri

9.11.2013 19:28:19

0
Eğer aceleye getirmez ve de oyunun fantastik dünyasına uygun bir tarzda hikayeyi kaliteli olarak sunabilirlerse , "yüzüklerin efendisi" üçlemesi gibi kült bir eser meydana çıkarabilirler. Oyunun yapısı bu tür bir film yapılmasına olağan tanıyor. Ancak ,kaliteli cgi videoları hazırlayabilen bir oyun firması olduğunu düşündüğüm blizzard'ın neden bu film için, insan film oyuncusu, kullanmak istediğini anlamıyorum. Cgi bir animasyon filmi ile yapılmak istenen her türlü karakter,mekan ve efektleri çok rahat bir biçimde oyunun dünyasından ,filmin dünyasına ,karakterlerin karizmalarından bir kayıp söz konusu olmadan aktarılabilirdi. Eminim ki bu durum oyunun fanlarını ve benim gibi fantastik/animasyon film severlerin daha çok hoşuna giderdi. Ama doğmamış çocuğa don biçmenin luzumu yok. Bakalım ortaya nasıl bir film çıkacak. Bir sanat eserimi, yoksa bir hayal kırıklığımı? Sabırsız ve bir okadar da heyecanla beklemedeyiz. Saygılar.

BSC Misafiri

9.11.2013 18:08:19

0
Warcraft oyununda ki senaryo gerçekten büyüleyiciydi kendini oynatası bi havası vardı gerek sinematikleriyle olsun gerek karakterlerin oyunda ki yeri hepsi beni etkilemişti.Günümüzde oyunların filme aktarılması sonucu izlenimler pekde iyi olmuyordu Prince of Persia bunun bence başında geliyor umarım Warcraft'ı kapsamlı bi şekilde karşımıza çıkarırlar umudum var açıkcası.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız