Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Rock Stüdyosu Kapatılıyor

Firma Split/Second sonrası belini doğrultamadı.

     Yeni firmaların açılması kadar sık sık eski oyun firmalarının kapanma haberleriyle de karşılaşıyoruz. Uzun süren oyun geliştirme süreci sonunda istedikleri başarıyı yakalayamayan firmalar, sıkıntılı günler sonrası kapanarak yeni bir oluşumun içerisine giriyor. İşte bu firmalara son örnekte Black Rock Studios oldu.
 
     Son olarak Split/Second ile karşımıza çıkan firmanın sıkıntıda olduğuna dair ilk haberler Mayıs ayında gelmişti. Hatta firmanın başındaki isimler ayrılarak yepyeni bir oluşum içerisine bile girmişlerdi. Bugün ise Disney, Black Rock Studios'un son projesinin iptal edildiğini ve firmanın kapatılacağını açıkladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
race yarış pc ps3 xbox 360 PSP Split Second Black Rock Studios Disney Interactive Studios
Dishonored İsminde Yeni Bir Oyun Geliyor Yeni Naruto'nun Batıya Geleceği Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nForcer

1.7.2011 22:07:40

0
BlackRock Studio kaliteli ama tutmayan oyunların firmasıydı. Arkalarında Disney değil de EA ya da Activision gibi bir firma olsaydı daha büyük destek alırlardı ve oyunlarını daha geniş kitlelere duyurabilirlerdi. İnşallah BlackRock Studio çalışanlarının büyük bir firmanın desteğiyle yeni bir stüdyoda buluştuklarını görürüz.

Zoginet

1.7.2011 17:35:09

0
idTech 5 te var aslında oda çıınca durum kızışabilir ...

Zoginet

1.7.2011 16:38:21

0
Yeni bir split/second oyunu beklerken bu hiç hoş olmadı üzüldüm açıkçası. Zaten araba yarışı bakımından kıt olan bir piyasada böyle güzel bir oyun çıkartıp sonra kapanması üzücü. Okadar yeni fikirler hiç yapılmamış olanı yapıp çok farklı bir oyunla karşımıza çıkmışlardı şimdi ise haketmedikleri halde kapanıyorlar...

k-s-r-g

1.7.2011 15:58:14

0
Harbi üzüldüm ya. Split Second gibi bir oyunun stüdyosu nasıl kapanır. Buna gelene kadar, kapanacak o kadar firma var halbuki.

Haykıran Bıngıldak

1.7.2011 15:40:48

+1
Blur ve split second ikiside araba yarışı. ikiside aynı anda çıktılar ikiside şahane oyunlardı ikisininde stüdyoları kapatıldı

BSC Misafiri

1.7.2011 13:00:41

+2
Gerçekten çok şaşırdım.Split second gibi muhteşem bir arcade yarış oyunu yapan bu firmada kapanıyorsa artık..üzüldüm doğrusu.Gayet yaratıcı adamlardı.Pure ve split second orjinal fikirlere sahip oyunlardı ve bence ikiside çok eğlenceliydi.

The_Rahip

1.7.2011 12:26:41

+3
Son zamanlarda cidden bir çok oyun studyosu kapandı bu gidişlede daha çok kapanacağa benziyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Split/Second ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız