Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Ops: Declassified Detaylandırıldı


    Geçtiğimiz E3 fuarında Playstation Vita'ya özel duyurulan fakat hakkında fazla bir bilgiye erişemediğimiz Call of Duty: Black Ops - Declassified, Gamescom'da detaylandırıldı. Sony, oyunun singleplayer ve multiplayer kısımları adına bilgiler paylaştı.
 
    Belirtilenlere göre Black Ops: Declassified'in online kısımı 4'e karşı 4 maçları içerecek. Bu kısımda Call of Duty serisinin meşhur modları yer alacak. Henüz net liste bilinmese de, Team Deathmatch ve Kill Confirmed onaylananlardan.
 
    Kendine özel bir hikayeye sahip olacağı daha önce açıklanan Black Ops: Declassified'in senaryosu da detaylandırıldı. Açıklamaya göre Black Ops: Declassified, daha önce yayınlanan Black Ops ile önümüzdeki dönemde gelecek olan Black Ops 2'nin hikayeleri arasında bir yer tutacak. Hikaye adına henüz daha fazla ayrıntı paylaşılmadı.
 
    Bu arada son olarak, Call of Duty: Black Ops - Declassified'in bir de PS Vita Bundle sürümü duyuruldu. Oyunun Bundle sürümü, özel bir Playstation Vita konsolunu, saklama kabını ve oyunun kendisini içerecek. Çıkış tarihi, fiyatlandırma henüz belli değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
treyarch call of duty activision black ops call of duty black ops declassified vita
Dante, PS All-Stars Battle Royale İçin Onaylandı PlayStation Mobile Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops Declassified
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız