Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Ops 2'den Yeni Bir Ön Sipariş Rekoru


    Son oyunlarıyla birlikte çoğu oyun otoritesinin derinden hedef aldığı seri Call of Duty, gücünden bir şeyler eksilteceğe benzemiyor. Oyun dünyasının popüler serisinin en yeni oyunu, yeni bir ön sipariş rekoruyla birlikte yeniden gündeme geldi.
 
    Endüstrinin en güçlü perakendecilerinden Gamestop'un yaptığı açıklamaya göre Call of Duty: Black Ops 2'nin şimdiye dek aldığı ön siparişler, firmanın tarihine geçti. Firma patronu Tony Bartel yaptığı açıklamalarda, "Müşterilerimizin Black Ops 2'den olan beklenti seviyesi muazzam düzeye ulaşmış durumda. Black Ops 2 ile birlikte firma tarihinin en yüksek ön sipariş sayısına ulaştık. Şimdiden elde ettiğimiz verilere bakarsak eğer Black Ops 2, Gamestop tarihinin en fazla ön sipariş alan oyunu oldu." cümlelerini kullandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision 2x xp Wii PS3 Xbox 360 PC DS black ops 2
Borderlands 2'nin Yeni Karakterine Tanıtım Videosu BioShock: Infinite Yapım Ekibinde 2 Önemli Ayrılık
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

barisoyuncu

27.10.2012 10:23:35

0
Sorucak yer aradım gene en iyi yer burası. Ben Black ops 2 ön spariş de kararsızım, eden varsa bilginiz varmı 13 kasımdamı yollanıyor kargoya 20 kasım gibi mı gelıyor yoksa oyun cıktıgı gun kapıda oluyor. Amerıkadan turkıyeye gelmesi uzun sürermi fikriniz varmı? bu arada konsola alanlar için soruyorum.

Artizt

16.10.2012 23:14:52

0
Ya kardeşim. Şu COD-BF atışmalarını bi' bitirin lütfen, olur mu? Bu fanboy'luk neden var anlamıyorum. Oyun satıyorsa size ne ki? Milyonlar satıcak evet. Aynı grafik motoru evet. Oyun oynanıyor evet.

CooL_ROMEO

16.10.2012 22:39:10

+1
Valla diyecek söz bulamıyorum , hikayesi güzel olabilir ama bu kadar süre de satması saçmalık . Mp oyunu değil zaten bf3 le kıyaslanmamalı mp açısından -lerde cod

BSC Misafiri

16.10.2012 22:16:13

0
biraz siyasi bi açıklama olucak ama oyun bizim ülkemizdeki duruma çok benziyor aslında insanlar muhalefetten bişey alamayınca (bf3) hükümete(cod) yöneliyor bana çok benzer geldi

Dhiozy

16.10.2012 20:51:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: gam3hunter bu oyunu alanları niye salak yerine koyma modası başladı onu anlamış değilim tamam firma kendini geliştirmiyor ama oyun zevkli kardeşim ! grafik motorunun önemi olabilir ama ben gidip başka bir oyun aldığımda aynı uzunlukta oynayamıyorsam ne anlamı kaldı grafiğin herkesin mantığı bir sene kimse almasın bak nasıl geliştiriyorlar mantığı ama kardeşim 1 sene beni eğlendirecek ise bunu diyen vatandaşlar o zaman konuşsun ben çalışıyorum ofis ev dışında çok nadir zaman bulup sosyal olabiliyorum çok fazla çevrem olmasına karşın evde dinlenerek ve mecburen evde yapılacak şeylerle geçiyor vaktim ____sürekli oyuna bok atmalar kaç tane adam akıllı uzun saatler oynanabilirlik vadeden fps var çoklu oyuncu olarak ? milletin parası var alıyor demek ki şahsen bf3 aldım oynadım oynadım sıkıldım ee tekrar bf3 çıksın diye bekleyeceğim ?! çok bilmiş gibi konuşuyor bazıları korsan kullananlar geneli de __ adama tabi oyunları sıkıcı gelir senaryo modundan öteye gidemez konuşurken___beyler daha iyisini yapsın millet aha bu daha iyi desin gidip onunla vakit geçirelim ben codu korsan alsam neyime yarayacak ? en fazla 2 gün oynarım AC serisi grafik olsun senaryo olsun iyi ama onuda 1 hafta içinde bitirip multi açtığında aylarca oynayan var mı merak ediyorum ? işte milletin alternatifi az mecbur dönüp dolaşıp alınıyor bir şeyi eleştirirken herşeyi göz önünde bulundurun
Fazla söze gerek yok arkadaş noktayı koymuş bile helal olsun....

BSC Misafiri

16.10.2012 17:48:29

+1
Helal olsun COD.

BSC Misafiri

16.10.2012 17:48:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw Oyunun adı satmaya devam ediyor.
aynen dimi zaten adı içinde oynuyor milyonlarca insan dimi(!) ha bu arada o adı yapmak da her baba yiğitin harcı değil bunuda bil.

BSC Misafiri

16.10.2012 17:48:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw Oyunun adı satmaya devam ediyor.
aynen dimi zaten adı içinde oynuyor milyonlarca insan dimi(!) ha bu arada o adı yapmak da her baba yiğitin harcı değil bunuda bil.

BSC Misafiri

16.10.2012 17:48:12

0
10 yillik grafik diyorsunuzda bi bakin Modern warfare 1 ile black ops 2 arasindaki grafik farkina oyle konusun. daha dun sabah mw1 oynadim aksamda mw3 adamlar grafiklerini yenilemişler duzeltmişler guzelleştirmişler ama dogru sizin gozunuzde hala mw1 grafiği duruyor adamlarin yuzleriniz zar zor secildiği vb. Sunu demek istiyorum bu kadar konusacagınıza gidin bi iki oyunuda oynayin sonra burada grafik konusunu acin .

BSC Misafiri

16.10.2012 17:47:29

0
Bazıları birşeyi anlamıyor sanırım.COD'un değişmesi gerektiğini söyleyen herkesi anti COD cu sanıyorlar.Mesela ben COD'un multisin BF'den daha çok severim.Askeri FPS ler bakımından baktığımız zaman da en gaz senaryo COD'dadır. Hatta grafikleri bile hala göze hoş gelir ama sorun burda Activision'un politikasıdır. Müşteri olarak benim en iyisini isteme hakkım vardır.Ancak sadece Activion değil hangi firma olursa olsun bu kadar satan bir oyun olsa geliştirmeye uğraşmaz.İşte bu yüzden oyuncular çok değil bir sene ellerindeki eski COD'larla idare etse Activision'da oyunculara istediğini dayatamayacağını anlayıp seride revizyona gidebilir.Zaten COD'un 1 sene boyunca eski oyununu oynasan değişecek olan 2-3 perk ten fazlası değildir.Benim gibilerin zoruna giden oyun piyasasında yenilikçi, değişik fikirler denemeye çalışanların batarken Activision'un her sene aynı oyunun piyasaya sürerek en zengin stüdyolardan biri haline gelmesidir.

BSC Misafiri

16.10.2012 17:47:18

0
aynen katılıyorum arkadaşa mw3 ün haftasonu deneme versiyonunu oynayım dedim, adam zıplıyor havada 3 kişiye headshot atıyodu :) oynadığım 2. el ide oynamadan çıktım açtım ps3 mü bf3 e devam ettim. - haa yanlış anlamayın böyle saçmalamasalarda bf3 ün pc versiyonunda da hileci arkadaşlar var o ayrı - pc de şu hile işini çözmedikten sonra grafikmiş sesmiş vız gelir benim gibi insanlara ya da hiç alışmayacaksın konsol daki temiz oyuna. oynayacaksın pc inde altarnatifin yokçasına fpsleri.

BSC Misafiri

16.10.2012 17:47:08

0
aynen katılıyorum arkadaşa mw3 ün haftasonu deneme versiyonunu oynayım dedim, adam zıplıyor havada 3 kişiye headshot atıyodu :) oynadığım 2. el ide oynamadan çıktım açtım ps3 mü bf3 e devam ettim. - haa yanlış anlamayın böyle saçmalamasalarda bf3 ün pc versiyonunda da hileci arkadaşlar var o ayrı - pc de şu hile işini çözmedikten sonra grafikmiş sesmiş vız gelir benim gibi insanlara ya da hiç alışmayacaksın konsol daki temiz oyuna. oynayacaksın pc inde altarnatifin yokçasına fpsleri.

BSC Misafiri

16.10.2012 17:43:29

0
işte oyunların bu duruma gelmesinin hatta yeni nesil konsolların olabildiğince geciktirilmesinin nedeni... tebrik ediyorum şu oyuna para verenleri...

BSC Misafiri

16.10.2012 17:43:19

0
Şu faşizmi bir kenara bırakın artık arkadaş kim ne isterse oynar siz kim oluyorsunuz da millete ne oynayacağı konusunda baskı yapıyorsunuz? Kitleleri kendine hayran bırakmış bir seri size neden batıyor? Bu kadar insan yanılıyor olamaz ya demek ki oyun kendini oynatan bir oyun.Bu bile bir oyunun satması için yeter de artar bile.Grafik olsa ne olur olmasa ne olur oyun kendini oynatabildikten sonra? Siz değil miydiniz oynanış önemli diye öten? Dishonored'a bakın grafik mi var hayır ama oyun goty yolunda ilerliyor.Sen bir oyunu sevmeyebilirsin ama sevene de karışamazsın.Laflarımıza dikkat edelim biraz.

BSC Misafiri

16.10.2012 17:43:10

-1
COD BF3 kavgasında her ne kadar bir COD oyuncusunun BF3'e laf etmeye hakkı yoksa aynı şekilde bir BF oyuncusunun da COD oyuncusuna laf atmaya hakkı yoktur.Grafikleri yüzünden BF3 aldım ve alışınca oyun hakkındaki izlenimimi tarif edecek tek kelime vardı oda;müthiş'di. Herşey çok güzel giderken oyunda gördüğü her yeşilliğin içerisinde otlayan oyuncuları farketmeye başladım.İşin tuzu biberi ise sonradan ortaya çıktı,kimi oyuncular çıktı yok ''yanımızdan roket geçiyor ölüyoruz'' yok ''üzerimizden jip geçiyor hamile kalıyoruz'' diye ağladılar zırladılar onların lafına kulak asan yapımcı da oyunun içine etti.Adamın ayaklarının dibine roket sallıyoruz ölmüyor artık herif:) Sözün özü şu;COD oyuncusu oyunu rakip takımın mekanına yıkar BF3 oyuncusu yattığı yerden adam vurmaya çalışır,bu yüzden BF3'cüler grafiklere laf edebilir ama COD oyuncusuna asla,sayelerinde COD'a dönmenin arefesindeyim.bügüne değin 51.000 kişi hakladık ama artık bu oyuncularla buraya kadar.BF3 oyuncusuna diyeceğim o ki,yapmayın elinizde böylesi bir oyun var oyuna zulüm etmeyin.Gerçi ayakta gezenleri de var,ya dikildikleri yerden paso bomba atmaya çalışıyorlardır ya da bombalıyla geziyorlardır,işin özeti,her halükarda vasatlar...

bocekgrafik

16.10.2012 17:19:16

0
Ya adam hile yapıyor. "Kapat hileyi" diyorsun ama iplemiyor. Küfrediyorum, cevap vermiyor. Oyun sonunda da bana komedi gibi loser yazıyor. Hileyle beni yenmeyi maharet sanıp benimle dalga geçiyor aklınca ama yediği küfrü görmezden geliyor. Böyle cibilliyetsizlik olur mu ya?

Babblebabble

16.10.2012 17:13:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Ben de multiyi bıraktım bu sebeple. Aynen senin gibi konsol almanın eşiğinden döndüm ama farklı sebeplerle. PC daha iyi olsa neye yarar ki; hile yüzünden oynayamadıktan sonra.
Yok yani pc donanım iyi öyle single falan takılıyoruz bari demek istedim.Şu anda pc'de online olarak oynadığım sadece Cod2 var.Ondada artık kimse hile yapmaya tenezzül etmiyor zaten eskidi oyun hep bağımlıları kaldı benim gibi.

bocekgrafik

16.10.2012 17:08:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble O iş çok yaş.Sırf bu yüzden konsol alacaktım bir ara sonra vazgeçtim.PC ye mahkum kaldık.Neyseki pc iyi bari.
Ben de multiyi bıraktım bu sebeple. Aynen senin gibi konsol almanın eşiğinden döndüm ama farklı sebeplerle. PC daha iyi olsa neye yarar ki; hile yüzünden oynayamadıktan sonra.

sniper23

16.10.2012 16:50:34

0
Lanet olsun Cahiller . Cod'da BF3'de sizi soyuyor . Siz tartışmaya devam edin. Firmalar para kazanmaya devam etmeli.

Babblebabble

16.10.2012 16:42:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik COD serisinde hileyi engellesinler; başka birşey istemiyorum.
O iş çok yaş.Sırf bu yüzden konsol alacaktım bir ara sonra vazgeçtim.PC ye mahkum kaldık.Neyseki pc iyi bari.

Guest-BB2CECC18

16.10.2012 16:34:03

0
Hala Cod'a laf atanlar var.Cahil çok bu memlekette.Tamam haklısınız oyun kendini fazla geliştirmiyor fakat milyonlar satıyor sen kimsinde bu alanlara enayi diyorsun oyunu alanları ezmeye çalışıyorsun? Cod'un tek rakibi BF3 iken ve ikiside çok farklı deneyim sunarken hala böyle yorumlar yapanlar var.Ultima Online oynayanla dalga geçenlermi dersin yıl 2012 hala cs mi oynuyon sen diyenlermi dersin ya çok cahilsiniz ya da kendinizi bi .ok sanıyorsunuz.

bocekgrafik

16.10.2012 15:39:33

0
COD serisinde hileyi engellesinler; başka birşey istemiyorum.

EmuMaster

16.10.2012 15:23:15

0
quake 1-2-3 , half life 1 deathmatch'den bu yana DM oyunlarının hastasıyım.Bu oyun, sene 2012 olmuş halen kendini o grafikle bana oynatıyorsa demekki ben bu oyundan zevk alıyorum. Oyun anlayışı nedir?Eğlenmek haz almak zevk almak beraber güzel vakit geçirmekmidir? Yoksa Juri üyesi olup şunun grafiği kötü şunun grafiği iyi demekmidir? bu 3120938131038131006564069463267286428. yazışım yine yazıyım.Yeni nesil konsollar gelmeden activision yeni motor ile COD ÇIKARMAZ!!!!. Oyun deathmatch,akıcı bir oyun konsollar 60 fps çalıştırıyor, para konsol'dan kazanılıyor, activision yeni nesil konsollar gelene kadarda yeni motor yazmayacak. Bir sonraki cod ve oyun motoru yazım ve yorumumda daha kısa ve pratik daha anlaşılır şekilde yazmaya çalışacağım umarım anlamayan insanlar daha iyi anlayabilirler.

skullomania

16.10.2012 14:29:36

0
kimsde COD ye bok atmasın. milyonlarca kez korsan indirilmesine rağmen yine de tek rakibi kendisi. her sene kendi rekorunu kırıyor. demek ki asıl mesele korsan oynayan oyunculara bile orjinal oyunu sattırabilmesi.... bi oyun bunu gerçekleştirebiliyorsa başarılıdır bence ve o oyuna da bok atılması çok doğaldır...

Wayward Son

16.10.2012 13:52:11

+2
Bilinç nedir açıkla. Ya da hangi oyunların tercih edilmesi bilinç göstergesidir?

MiyopBey

16.10.2012 13:33:58

-2
Ben artık CoD rekorlarına inanmamaya başladım :S

gam3hunter

16.10.2012 12:48:27

+6
bu oyunu alanları niye salak yerine koyma modası başladı onu anlamış değilim tamam firma kendini geliştirmiyor ama oyun zevkli kardeşim ! grafik motorunun önemi olabilir ama ben gidip başka bir oyun aldığımda aynı uzunlukta oynayamıyorsam ne anlamı kaldı grafiğin herkesin mantığı bir sene kimse almasın bak nasıl geliştiriyorlar mantığı ama kardeşim 1 sene beni eğlendirecek ise bunu diyen vatandaşlar o zaman konuşsun ben çalışıyorum ofis ev dışında çok nadir zaman bulup sosyal olabiliyorum çok fazla çevrem olmasına karşın evde dinlenerek ve mecburen evde yapılacak şeylerle geçiyor vaktim ____sürekli oyuna bok atmalar kaç tane adam akıllı uzun saatler oynanabilirlik vadeden fps var çoklu oyuncu olarak ? milletin parası var alıyor demek ki şahsen bf3 aldım oynadım oynadım sıkıldım ee tekrar bf3 çıksın diye bekleyeceğim ?! çok bilmiş gibi konuşuyor bazıları korsan kullananlar geneli de __ adama tabi oyunları sıkıcı gelir senaryo modundan öteye gidemez konuşurken___beyler daha iyisini yapsın millet aha bu daha iyi desin gidip onunla vakit geçirelim ben codu korsan alsam neyime yarayacak ? en fazla 2 gün oynarım AC serisi grafik olsun senaryo olsun iyi ama onuda 1 hafta içinde bitirip multi açtığında aylarca oynayan var mı merak ediyorum ? işte milletin alternatifi az mecbur dönüp dolaşıp alınıyor bir şeyi eleştirirken herşeyi göz önünde bulundurun

Guest-ED5D10718

16.10.2012 12:28:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Biz ne dersek diyelim insanlar kendilerine yolunacak kaz gözüyle bakılmasını seviyor.Bu saatten sonra Activision'a kim ne diyebillir ki? Bu oyuncu kitlesi biraz daha bilinçli olsa belkide 2. altın çağını yaşıyor olurdu setör.
Şimdi sen bize bilinçsiz mi dedin?

maniague

16.10.2012 12:03:11

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri hahhahah gelmiş yine ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyolar diyenler :E söyliycek laf bulamıyorum arkadaş lan madem sevmiyosun oyunu nefret ediyosun girme lan ozaman konuya git başka oyun oyna :E
ilk önce bi yüzünü gösterecek yüreğin olsun be adam. diyecek laf bulamıyorsan keseceksin sesini. Cod'dan nefret ettiğimi nerenden çıkarıyosun kim dedi sana öyle bişeyi? ben oyunun eski bir seveni olarak gittiği yönü ve geldiği seviyeyi beğenmiyorum, grafik anlamında çok gerideler alıcıya sundukları tek yeni olan şey değiştirilmiş senaryo ve onun konsepti, başka bir şey yok. aynı kulvardaki rakiplerinden çok ama çok geride. (pahası hariç, onda çok ileride.). kavrayamadığın şey sana sattıkları t-shirt aynı. sadece rengi değişik.

Xaerk

16.10.2012 11:43:11

+1
quote:

Orijinalden alıntı: kartyler süsle cilala sat olcak yine ne koyabilirler görsellik sıfır mw 3 orjina laldıgıma pişman oldum bf3 dede hile yaptık ban yedik of allahım of :D
Alın bunu dışarı...

BSC Misafiri

16.10.2012 11:30:34

0
hahhahah gelmiş yine ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyolar diyenler :E söyliycek laf bulamıyorum arkadaş lan madem sevmiyosun oyunu nefret ediyosun girme lan ozaman konuya git başka oyun oyna :E

Col.Rascal

16.10.2012 11:16:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Biz ne dersek diyelim insanlar kendilerine yolunacak kaz gözüyle bakılmasını seviyor.Bu saatten sonra Activision'a kim ne diyebillir ki? Bu oyuncu kitlesi biraz daha bilinçli olsa belkide 2. altın çağını yaşıyor olurdu setör.
Bilader ne bilinci, ne diyosun ya! İnsanlar eğleniyorsa alır bunun altında deli gibi bir şeyler arayıp durmayı kesin. Bir çok insan muadillerine nazaran CoD'u seçiyor çünkü eğlendiriyor. Sen eğlenemiyorsun diye şimdi her sene gelen 25 milyon kullanıcı bilinçsiz mi olacak? Çocuksu yorumları bırakın da ne beğeniyorsanız onu alıp milleti yargılamaktan vazgeçin.

BSC Misafiri

16.10.2012 10:45:38

0
black ops 2 ilk duyurulduğunda fiyasko , berbat olacak , robotlarla mı savaşacağız diye kötü düşünceler aklımdan geçmedi değil ama şuan o düşünceler kayboldu gerçekten güzel bir oyun bizi bekliyor bence single sini bilmiyorum ama (inşallah her zamanki gibi güzel olur ) multisini gördüm videolarda çok güzel ve eğlenceli duruyor ve haritaların şekli çok hoşuma gitti . (mw3 de multi haritaları çok sıkıcı idi o yüzden beğenmedim ve takasladım oyunu) ben şahsen oyunun grafiği ile ilgilenmiyorum çünkü konsol kullanıcısıyım konsolda bundan daha iyisini yapmaları biraz zor bana göre yeterli yani ..grafiği pc kullanıcıları düşünsün :)

BSC Misafiri

16.10.2012 10:43:43

0
Biz ne dersek diyelim insanlar kendilerine yolunacak kaz gözüyle bakılmasını seviyor.Bu saatten sonra Activision'a kim ne diyebillir ki? Bu oyuncu kitlesi biraz daha bilinçli olsa belkide 2. altın çağını yaşıyor olurdu setör.

thedeli

16.10.2012 10:32:11

0
Bende ön spariş verdim. Black ops 1'i hala oynuyorum, mw'dan daha çok seviyorum. Oy yüzden bende satım aldım Steam'den. Grafikleri değil, eğlencesi önemli benim için..

Vernon Schillinger

16.10.2012 10:27:42

+1
Sırf ismiyle ünlenmiş bir oyun için fazla bile ve ötesine gidilmesi demek o toplum içinde zekilerin azalamısı demekdir.Adamlar oyunu oynamak için almıyor bile,köşede toplayıp koleksiyon yaptım ben muahah tüm cod oyunları var diye bir tepki veriyor insana ve işte burası benim sinirimi bozuyor,Oynayacak adam sırf pc fiyatı bile 150 160 lira olan oyuna para vermekden kaçınır,gider cd key alır yada steamdan alır ve öyle oynar ama herşey amacından uzaklaşmış şekilde görülüp kullanıldğı içi ne kadar nasiyatda bulunsak az. Bir ülkede 2 milyon oyuncu varsa ve bu 2 milyon oyuncunun 1.7 milyonu oyunu orjinal kutulu olarak alsa geri kalan kısmın 150bini key ile alsa o 1.7 milyonluk kısmın çok az kesimi zekidir ve 150bin kişinin çoğu kısmı bana göre daha zekidir çünkü 1.7 milyon kişi 100 dolar verir ve sadece bir kutu ve cdye sahip olduğu için avunup durur ama 150 bin kişi 40 dolar verir ve avunacağı şeyin boş birşeyden ibaret olacağını anlar ve 1.7 milyon kişiyle aynı şartlar altında oyununu oynar. İster eksileyin mesajımı ister kötüleyin ve ben görüşlerimin arkasındayım.10 yıl önce insanlar oyunu oyun diye oynuyorken şimdiki çağımızdakilerden birçoğu hiçde öyle bir amaç içinde değil.

maniague

16.10.2012 09:59:03

+2
cod'un hikayesi ayrıdır. güzeldir, hoştur. ama sadece hikayede bitmiyor ki oyun dediğimiz şey. 10 yaşında neredeyse kullandıkları motor. aynı şeyi pişirip pişirip önümüze getiriyorlar ama aynı terane hala. ön sipariş rekoru kırıyor. müşteriyi enayi yerine koyduğu halde. alan alsın arkadaş. yahu afedersiniz ama ben 2000 liraya yaptığım kasanın kapasitesindeki oyunlara para vermek istiyorum. hikayesi için oynarsam korsan alırım kusura bakmayın.

dad2er

16.10.2012 09:34:41

0
arkdaşlar kım ne derse desin COD un hikayedaki eğlence ve oyunun akışı mukemmel adamı bağlıyor ama mutide bf3 daha iyi

Recharged

16.10.2012 09:23:48

0
Oyunun adı satmaya devam ediyor.

forever game

16.10.2012 09:21:08

0
Baba büyüksün her zaman forever ön siparişini verdim zamanını bekliyoz grafiğini yemişim oyunun hikayesi zombi modu multisi ah ah bide hile işine bi çözüm bulsalar tadından yenmez bi oyun

alpalp84

16.10.2012 09:10:55

0
Önünde saygıyla eğiliyorum. Söylencek bir şey yok. Her oyun muhakkak bir rekor kırıyor.

S!rJohN

16.10.2012 04:36:52

0
Hile yapmayaydın :D

kartyler

16.10.2012 02:41:29

-12
süsle cilala sat olcak yine ne koyabilirler görsellik sıfır mw 3 orjina laldıgıma pişman oldum bf3 dede hile yaptık ban yedik of allahım of :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
148 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız