Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Mirror'ın Yaratıcısı 6. Sezonun Neden Yakın Zamanda Yayınlanmayacağını Açıkladı

 
2011 yılında ilk sezonu yayınlanan, son sezonu ise 2019 yılında yayınlanan her bölümde başka bir teknoloji eleştirisi olan ve başka bir distopya yaratılan Black Mirror dizisinin yaratıcısı Charlie Brooker, altıncı sezonun neden yakın zamanda gelmeyeceğini açıkladı. 
 
Charlie Brooker, herkesin dizideki bölümlere benzer bir süreç geçirdiğini ve insanların şu anda karanlık distopyalar izlemeye ihtiyacını olmadığını düşündüğü için yeni sezon üzerinde çalışmadığını açıkladı. Haksız da sayılmaz.
 
Her ne kadar dizi ilk iki sezonu ile oldukça başarılı olsa da haklarının Amerikanlara satılmasından sonra dizi asıl amacını ve karanlık yapısını kaybetti. Tamamen şahsi görüşümü belirtmem gerekirse; 2. sezondan sonraki bölümler, tek başına değerlendirildiğinde başarılı, ancak bir Black Mirror bölümü anlamında başarısız bölümler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri black mirror distopya 6. sezon ne zaman netflix
Disney Tema Parkların Kapatılması, Disney'e 1 Milyar Dolar Kaybettirmiş The Umbrella Academy'nin 2. Sezonu Yayınlanmadan 3. Sezonu Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BayRealist

7.5.2020 16:10:51

0
Son sezon fiyasko falan değildi. Her bölümü farklı konuları işliyor ve bunu çok kaliteli bir şekilde aktarıyor. Ne konuştuğun değil nasıl konuştuğun önemli diyor ya, şair. İşte bunu yapıyorlar. Bunda fiyaskoluk bir durum yok gayet kaliteli bir yapım. Bir Black Mirror bölümü etmez ne demek ya? Ne bekliyosunuz şu beşer dizisinden?

Asahi Breweries

7.5.2020 14:19:50

+1
Son sezon gerçekten fiyaskoydu hiç beğenmemiştim. Netflix satın aldıktan sonra baya kalitesi düştü dizinin nerede o ilk sezonlar

Cpt. Alex Mason

7.5.2020 13:49:05

0
son sezon tam bir fiyasko oldu zaten boşver çekmesin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız