Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci Şahıs Nişancı Oyunu HIGH ON LIFE Ertelendi

 
 
Squanch Games, birinci şahıs nişan oyunu HIGH ON LIFE'ı önceden planlanan 25 Ekim çıkış tarihinden 13 Aralık'a erteledi. Oyun, Xbox Series, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass platformuna da gelecek.
 
Ekip erteleme hakkında şunları söyledi: "HIGH ON LIFE'ın mümkün olan en iyi oyun deneyimini sunmasını istiyoruz. Bu sebeple oyunun çıkış tarihi 13 Aralık 2022'ye aldık. Ekip olarak bu oyunu oynayacağınız için heyecanlıyız. Sabrınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
 
Konuşan silahlarla iş birliği yapın, galaksiler arası çeşitli ödüller toplayın, uzaylı bir karteli alt edin ve Dünya'yı kurtarın.

Liseden yeni mezun olmuş, işi gücü olmayan ve kafayı bulmak isteyen uzaylı bir kartel Dünya'yı işgal etmeye kalkışacak. Şimdi, siz ve karizmatik bir şekilde konuşan ekibiniz, bu çağrıya cevap vermeli ve evrenin gördüğü en ölümcül avcı olmalısınız. Justin Roiland'ın en yeni komedi macerasında çeşitli bölgelere seyahat edin, hain Garmantulous ve onun haydut çetesine karşı savaşın, ganimetler toplayın ve benzersiz karakterlerle tanışın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu HIGH ON LIFE
A Plague Tale: Requiem için Oynanışa Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı Slime Rancher 2, 22 Eylül'de Erken Erişim Olarak Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız