Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci Şahıs Korku Oyunu Sylvio: Black Waters Duyuruldu

 
 
Yayıncı DreadXP ve geliştirici Stroboskop, ilgi çekici atmosferlere sahip birinci şahıs korku serisinin üçüncü oyunu Sylvio: Black Waters'ı duyurdu. Oyun konsollar ve PC için 2024'ün başlarında piyasaya sürülecek.
 
Sırlarla dolu bir yapıyı bizlere aktarmayı hedefliyor
 
 
 
Sylvio: Black Waters, oyuncuları geçmişin sırlarını açığa çıkarılacağı bir dünyaya götürüyor ve burada ipuçlarıyla beraber karşılaşıyoruz. Esrarengiz bir yabancı gezegene doğru sürüklendiğimiz yapımda ilgi çekici manzaralar yer alıyor ve aynı zamanda oyunu birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber deneyimleyebiliyoruz.
 
Korku odaklı bir yapıyı bünyesinde barındıran oyunda Dünya ile esrarengiz bir benzerlik taşıyan bu yabancı gezegende ruhlarla iletişim kurabiliyor ve gizemli bir cihazı keşfediyoruz. Cihazdan yankılanan seslerden biri, bu yerde hayatta kalan tek kişi olduğunu iddia eden Lee adında bir adamdan geliyor. 
 
Sylvio: Black Waters, 2015 TIGA Ödülleri'nde En İyi Orijinal Oyun ödülüne aday gösterilen, PC Gamer tarafından en iyi korku oyunlarından biri olarak görülen ve Rock, Paper, Shotgun tarafından "triumph" olarak nitelendirilen Sylvio serisinin üçüncü oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.  
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sylvio Black Waters
Haftanın Öne Çıkanları: Spider-Man 2, Silent Hill'den İlham Alan Oyun ve Lies of P Başarısı Xbox Game Pass Fiyatları Ülkemizde Zamlanabilir: İşte Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız