Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bioware: "ME 3'ün Sonu Hakkında Tartışacağız"


   Büyük tartışmalara sebep olan, hatta değiştirilmesi için hayranları tarafından etkinlik başlatılan Mass Effect 3'ün sonu hakkında gelen tepkilere Bioware cevap verdi:
 
"Herkesin konu hakkındaki geri dönüşünü takdir ediyor ve sizi dinlediğimizi bilmenizi istiyoruz. Zamanı geldiğinde bunun hakkında tartışacağız ve itirazlarınıza yanıt vereceğiz. Lütfen unutmayın, şu an oyunu bitirmemiş olan oyuncular var ve konu hakkında detaylara girmemiz uygun olmaz. Tüm itirazlarınızı ve sorularınızı daha fazla insanın Mass Effect 3'ü bitimesini bekledikten sonra yanıtlamaktan memnuniyet duyarız. Bu zaman dilimi içinde forumları ve sosyal medya paylaşım kanallarında spoiler içerecek bilgiler ve görüntüler vermeyin."
 
   Bioware bu açıklamayı yaparken, oyunun hayranları tarafından finalin değişmesi için toplanan para 50.000 $ rakamını buldu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
RE: Operation Raccoon City İçin Bedava DLC Gelecek TES V: Skyrim'in 1.5 Güncellemesine Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

17.3.2012 00:54:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri sırf oyunun sonunu görmek için oynuyosan direk youtube den izle fıstık gbii oyuna kötü diyorsun yalandan hoşuna gitmese oynamazdın youtubeden izlerdin.Boş boş laf konuşmayın
Ya Sanane Arkadaşım ben Oyuna doğrudan kötü demedimki berbat demedim. Sadece 2. Oyunda aldığım zevki alamadım veya 2. Oyunda o zevki zaten almıştım. Bana 2. Oyunun birebir kopyası geldi ve ben hiç zevk alamadım bu yüzdende beyenmedim. Ama bu Oyunun Kötü olduğu anlamına gelmez. Bu benim kendi kişisel görüşüm. Siz Oyuna bayılıyosunuz diye bende bayılmak zorundamıyım değilim.

big daddy kunteper

16.3.2012 13:03:07

+1
oyunu bitirmediğim için henüz sonuyla ilgili bişey diyemem ama silah, upgrade ve savaş sistemi olarak ME3 serinin en iyisi. ME2'de sipere yatırıyodum adamı oyunu durdurmadan gidip su içip çay yapıp geliyodum hala adamım sapa sağlam duruyodu. ME3'te siper değiştirmeden uzun süre canlı kalmak imkansız. muhteşem bir savaş sistemi ve yapay zeka tasarlamışlar. hardcore zorluk seviyesinde oynuyorum çok heyecanlı, zorlu ve müthiş zevkli çatışmalar oluyor.

BSC Misafiri

16.3.2012 12:45:21

+1
Bravo Bioware insanlar nedense spoiler vermekten çok büyük bir keyif alıyorlar

BSC Misafiri

16.3.2012 12:43:49

0
sırf oyunun sonunu görmek için oynuyosan direk youtube den izle fıstık gbii oyuna kötü diyorsun yalandan hoşuna gitmese oynamazdın youtubeden izlerdin.Boş boş laf konuşmayın

BSC Misafiri

16.3.2012 12:03:39

+1
Oyun görsel açıdan ,oynanış bakımından oldukça güzel. Helede en sondaki savaş atmosferi muhteşem lakin o atmosfere o son olmamış. Topladığın asker sayısına göre 3 ayrı seçenek çıkıyor, tabi gerekli sayıya ulaşabilirseniz bir yada iki seçenekte çıkabilir. En azından emekli maaşını alırken atm kuyruklarında gözükebilirdi kumandan shepard :)

aykut291

16.3.2012 11:33:31

-1
Valla daha şu anda oynuyorum ve Sonunu gerçekten merak ediyorumda ben oyunu hiç beyenmedim 2. Oyunda verdiği etkiyi vermişti zaten. 2. Oyunun kopyası olmuş değişik bir etki yok Oyunda yenilik yok. Ama sırf sonu için oynuyorum bakalım neyin nesiymiş bukadar konuşuluyo ediliyo.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız