Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioShock Yapımcısının Yeni Oyunundan İlk Bilgiler Paylaşıldı


    Oyun dünyasının beğenilen serilerinden BioShock'un yapımcısı Irrational Games hakkında üzücü bir karar alınmıştı. Take Two, firmanın birçok çalışanıyla yollarını ayırmış ve sonucunda Ken Levine'in de dahil olduğu 15 kişilik bir ekiple yola devam kararı almıştı. Daha küçük projelerde karşımıza çıkacak olan Irrational Games'in değişiklikten sonraki ilk projesiyle ilgili bilgiler paylaşıldı.
 
    Twitter'da açıklamalar yapan BioShock serisinin yapımcısı Ken Levine, yeni projelerinin bilim kurgu temasına sahip olacağını belirtti. Oyunu PC için hazırladıklarını söyleyen Levine, projenin FPS türünde olacağını ve yepyeni bir evrende geçeceğini ekledi. Belirtilenlere göre ekibin yeni projesi Stanley Kubick ve Wes Anderson filmlerinden ilham alıyor. Bir diğer detayda ise Levine, oyunun Telltale Games oyunlarına benzer bir yapıda olmayacağı söyleniyor.
 
    Açıklamalara göre ekibin yeni projesi 'Irrational Games' adıyla sunulmayacak. Yani stüdyo adı, oyun duyurusuyla beraber değiştirilecek. Ayrıca projenin duyurusu bu seneki E3 fuarına yetişemeyecek gibi duruyor. Levine'in yeni projesiyle ilgili paylaşılan bir ufak detay da, BioShock hayranlarının anlayacağı şekilde şöyle geliyor,
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps
Steam'de Portal ve The Walking Dead Serileri İndirimde Call of Duty Advanced Warfare'ın Havoc DLC'si Xbox One & Xbox 360 için Piyasadaki Yerini Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KFK

29.1.2015 23:57:26

0
Irrational Games dağıtılmadı, bizzat Ken böyle istediği için dağıldı. Kendince bazı sebepler saydıktan sonra: ''Birçok bakımdan, bu durum başladığımız noktaya geri dönüş gibi olacak: Çekirdek oyuncu kitlesine hitaben oyunlar yapan küçük bir takım.'' Sitedeki son mesajında var bu satırlar. Ne düşünüyordu stüdyoyu dağıtırken bilmiyorum ama ''irrasyonel'' bir karar olmamıştır diye umuyorum. Takdir ettiğim nokta Bioshock markasını sündürmeden tadında bırakmaları. Gerçi bu markayla yaptıkları her oyun kendine hastı, markayı sömürmüyordu. ''Eğer şanslıysak, Bioshock'un yarısı kadar da olsa hatırlanmaya değer bir şey yapacağız'' da diyordu, göreceğiz...

luganoguz

28.1.2015 17:38:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun

okadar da değil.. abartma.. bioshock 1-2 daha güzeldi bence..
Emredersiniz pardon bidaha abartmam.

stun

28.1.2015 09:24:42

-4
quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz İnfinite gibi bir oyun daha gelirmi acaba oyun tarihinde merak ediyorum.
okadar da değil.. abartma.. bioshock 1-2 daha güzeldi bence..

2K

28.1.2015 03:48:36

+1
Ken Levine 8 yaşındakiler için oyun bile yapsa gözüm kapalı satın alırım bu oyunu da beklemekteyim.

luganoguz

28.1.2015 02:52:35

0
İnfinite gibi bir oyun daha gelirmi acaba oyun tarihinde merak ediyorum.

Fingolfin.

28.1.2015 02:49:32

0
Umarim yine felsefik yonu agir olan bir seri olur, ayrica bilim kurgu yonundende saglam olur, oyle fazla kurgusal acidaolursan hata yapmazlar umarim, com takilirim boyle seylere.Diger oyunlar kalitesinda olsa yeterde artar bile.

HIGHER

28.1.2015 01:04:36

0
HADİ BAKALIM:)

Cemlat

28.1.2015 00:32:47

+2
Irrational Games' in başına gelenlerde şaka gibi. 10/10 luk oyun yapıp ta herkesin beğenisini alıp, arkasından dağıtılan nadir stüdyolar arasındadır herhalde. Neyse, Ken Levine internet tabanlı flash oyun yapsa oynarım. Merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız