Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioShock Yapımcısı Ken Levine, Shadow of Mordor'un Nemesis Sistemini Övdü


    Bu senenin önemli çıkış yakalayan oyunlarından Middle Earth: Shadow of Mordor ana bir hikayeye sahip olsa da, ilginç bir yan sisteme de sahipti. Nemesis sistemi sayesinde Shadow of Mordor'da düşmanları öldürdükçe onların yerine gelen yeni düşmanlar da geçmiş olaylardan etkileniyor ve her seferinde farklı hikaye yapısını karşımıza çıkarıyordu. Hikaye tabanlı oyunlarla oyun dünyasına adını kazıyan Ken Levine, Shadow of Mordor'un bu sistemini övdü.
 
    Shadow of Mordor'un oyun yapımcılarına çok şey öğrettiğini söyleyen Ken Levine, "Hikayelerdeki elementleri küçük parçalara ayırıp, bunu hem rastgele yaşanan olaylara, hem de oyuncuların seçimine göre şekillendirerek Shadow of Mordor'da daha önce görmediğimiz bir hikaye yapısını gördük."
 
    "Eğer BioShock: Infinite'in hikayesinde buna benzer bir değişiklik yapsaydık her şey yerle bir olurdu. Ama Shadow of Mordor'da böyle değil. Önemli bir karakteri öldür, ardından önemli bir görevde başarısız ol, yine de oyunda yaratılan yeni karakterlerle beraber hikaye kendi kendini iyileştiriyor." açıklamalarını yaptı.
 
    Açıklamalarının devamında Ken Levine, "İki yıl önce ben de hem hikayeyi hem de oynanışı zenginleştirmek için yeni sistemler düşünmüştüm. Hem oyuncu, hem tasarımcı, hem de senarist olarak Shadow of Mordor yapımcılarına minnettarım. Evet bunlar daha ilk adımlar fakat bu tip işlerde en zor kısım da bu noktadır. Güle güle tek düze oyunlar!" eklemelerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed: Birth of a New World - The Ameri assassin's creed III assassin's creed: black flag assassin's creed: liberation hd ubisoft ubisoft montreal monolith warner bros the lord of the rings the hobbit middle earth shadow of mordor
Humble Bundle'da Toplanan Bağış Miktarı 50 Milyon Doları Geçti Gabe Newell: Hatred'ın Geliştiricilerinden Özür Diledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

silverygt

17.12.2014 11:45:31

0
Gercekten bu sene tadi damagimda kalan 3 oyundan birisidir. Belki orta dunyayi cok sevdigimden ama nemesisinde bunda etkisi var.

silverygt

17.12.2014 11:43:58

0
Gercekten bu sene tadi damagimda kalan 3 oyundan birisidir. Belki orta dunyayi cok sevdigimden ama nemesisinde bunda etkisi var.

senseman62

17.12.2014 07:38:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: for.Today O değil de Hobbit 3'le orta dünya filmlerinin bitmesine çok üzülüyorum.
bi 10 sene sonra peter jackson silmarillion'u yapar artık şaka bi yana tolkien'in oğlu vermiyormuş kitabın telif haklarını...yoksa 40 defa kapısını aşındırmışlar.Ama adam nuh diypor peygamber demiyor

Reul

17.12.2014 07:22:27

+1
gerçekten çok yaratıcı bir sistem başka oyunlarda görmek isterim açıkcası

gultekinlive

17.12.2014 07:17:33

+1
O değil de Hobbit 3'le orta dünya filmlerinin bitmesine çok üzülüyorum.

einhander

16.12.2014 23:33:48

0
adam haklı

epiloque

16.12.2014 23:07:34

+2
Üşüyoruz Ken reyiz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Middle Earth: Shadow of Mordor ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız