Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilim Kurgu Filmi "Dual"in Kadrosu Belli Oldu

 
Faults ve The Art of Self-Defense filmlerinin yazarı ve yönetmeni olan Riley Stearns'ün bir sonraki filminin oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu.
 
Ölümcül bir hastalığa yakalanan kadının (Karen Gillan), ölümünün ardından üzülecek olan arkadaşları ve ailesi için kendinin bir klonunu yapmaya karar verir. Klonunu yaptıktan sonra mucizevi bir şekilde iyileşen kadın, klonunu yok etmek ister, ancak başarısız olur.
 
Filmin oyuncu kadrosunda Doctor Who, Guardians of the Galaxy ve Jumanji gibi yapımlardan tanınan Karen Gillan, Breaking Bad'ten tanınan Aaron Paul ve The Social Network, Now You See Me filmlerinden tanınan Jesse Eisenberg bulunuyor. Filmin ne zaman yapım aşamasına geçeceği veya ne zaman yayınlanacağı belli değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Hollywood Reporter Film Haberleri dual karen gillan aaron paul jesse eisenberg Riley Stearns yeni filmi bilim kurgu
HBO Tarafından Hellraiser'ın Dizisi Yapılıyor Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Ek Senaryosu ‘Future Connected’ Yeni Savaş Sistemi İçerecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız