Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilgisayarlar ile Kullanılabilinen Kinect Ön Siparişe Açıldı


     Xbox One'ın konsolun çıkışında Kinect ile birlikte satılması çoğu oyuncu tarafından eleştirilmişti. Kinect'in gereksiz olduğunu düşünen pek çok oyuncu fazladan 100 dolar vermenin çok akıllıca olmadığı görüşündeydi. Buna rağmen Kinect'i aktif olarak kullanan ve bu cihazı bilgisayarlarına taşımak isteyen kullanıcılar da az değil.
 
     Kinect 2.0'ın Windows PC ortamında kullanılabilinen sürümü Microsoft'da ön siparişe açıldı. Cihazın fiyatı ise 199,00 dolar. Xbox 360'ın Kinect'inin fiyatı ise öğreniler için 150, diğer kullanıcılar içinse 250 dolardı. Bunun yanında Kinect 2.0'ın sadece yakında beta sürecine geçecek program ile çalışabileceği belirtiliyor. Yani şimdilik Kinect 2.0 sadece geliştiriciler için uygun bir cihaz.
 
     Bilgisayarlar ile kullanılabilecek Kinect 2.0, 15 Temmuz'da çıkışını yapacak. Cihazın Microsoft sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Yapımcı DriveClub Hakkında Yeni Bilgiler Paylaştı Sunset Overdrive'ın Açılış Sinematiği Göründü + Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-E851F29FD

8.7.2014 03:11:06

0
Ulan konsolcunun bile kullanmadıgı bir aleti biz pc'ciler neden kullanalım.Sadece bi makinayı açmaya kapamaya yarar onada lüzum yok biz yaparız

mbald

7.7.2014 13:31:14

0
Değecek bir para kesinlikle değil.

BSC Misafiri

7.7.2014 10:50:47

+1
İlk olarak Xbox One sürekli internet bağlantısı gerekli dendi, ikinci el oyun çalıştırmayacak dendi, kinectsiz satılmayacak dendi, konsola çıkan oyunlar konsola özel olacak dendi ama her söylediklerinden sırasıyla vazgeçebileceklerini gösterdiler. Bu firmanın nesine güveneyim ben? Zihniyetlerini anlamak hiçte zor değil, yani sanmayın ki bu isteklerinden kullanıcılar yüzünden vazgeçtiler, satışlar bayağı düşük oldu ve piyasada rakipleri konsolcu olarak kendilerinden çok deneyimli ve var toz yuttururlar adama, o yüzden bazı şeylerden vazgeçmek zorunda kaldılar. Xbox 360'ı zamanında kaliteli özel oyunları için satın almıştım ama eksik olmasınlar pek çoğu sonradan multiplatform olduğu için konsolu elden çıkardım ve bu anlayışta bir firmanın özel oyunlarının çoğunluğu da shooter olduğu için hayatta satın almam. Shooter oyunlar en iyi grafik ve kontrolde PC'de oynanır, isteyen PC'ye kinect'te alabilecek, satmayan One özeli oyunlar PC'ye geliyor, konsolu aldıracak sebepleri tek tek kendileri yok ediyorlar. ;)

psycho.doc

7.7.2014 10:20:02

0
Microsoft PC'ye özel oyunlara destek verip XO'nun kinectsiz versiyonundan kazanamadıgı parayı PC'den kazanabilir bu sayede.Büyük ihtimalle düsünceleri bu.Ama kinect oyunların eğlencesini arttıran bir etken.Türkiye'de ne kadar olur acaba?

BSC Misafiri

7.7.2014 10:17:22

0
oculus var ken kinect e gerek yok. xbox yine yanlış yaptı ve kinecti pc ye getirmek için çok gecikti şimdi moda oculus rift. kendi cihazında,xbox ta bile kullanılmayan cihazı pc de napalım

OldGamers86

7.7.2014 07:41:01

0
Bekle babam bekle olacak anlaşılan.

mehmetoguzderin

7.7.2014 04:28:30

-1
Nvidia Kinect 2.0'ı VisionWorks ile desteklerse çok manyak şeyler çıkabilir :D

op.55 no.1

7.7.2014 04:18:26

0
Kinect en az oyun sektörüne yaradı zaten,ilk versiyonu ile çılgın işler yapan adamlar vardı kim bilir bununla neler yaparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız