Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond: Two Souls'un Çıkış Videosu Yayınlandı


    Bugün itibariyle çıkışını yapan Beyond: Two Souls'un Türkiye satışları 11 Ekim'de başlayacak. Sony ile Quantic Dream, interaktif film tadındaki oyunları için çıkış videosunu yayınladı.
 
    Yayınlanan videonun tarzına baktığımızda, film fragmanı gibi bir videoyla karşılaşıyoruz. Oyuncu kadrosunda Ellen Page ve Willem Dafoe, müzik kısmında ise Hans Zimmer gibi ünlü isimlerin yer aldığı oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Quantic Dream PS3 PlayStation 3 Beyond
Clash of Clans, Android İçin Yayınlandı PS3'ün İlk Başta Ekran Kartı Yokmuş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.10.2013 10:06:55

+2
siz gidin cod oynayın lean

BSC Misafiri

9.10.2013 01:36:25

+2
Quantic Dream oyunlarının beğenilmemesi yeni bişey değil ki... herkese hitap etmez bu oyunlar. zamanında Fahrenheit'ıda beğenmeyen çoktu. o bakımdan umrumda olmaz. ön siparişi çoktan verdim.

BSC Misafiri

9.10.2013 01:36:24

+2
oha müzikleri hans zimmer mi yapmış? vay canını yiyem :))

shalashaska

9.10.2013 01:15:54

+2
Türkçe olan her oyunu almaya çalışıyorum kötü bile olsa,kaldı ki bu oyunun demosu muazzamdı... Gta türkçe olsun,Battlefield türkçe olsun gelin toplanalım diye bas bas bağırıyo millet,yalandan imza atmakla kimse türkçe oyuna yanaşmaz.Ne kadar ekmek okadar köfte

BSC Misafiri

9.10.2013 00:57:45

+3
VALLA kim ne derse desin harika bi oyun .. adamlar en azından farklı bi deneyim yaşatmayı başarıyorlar oyunu sonu farklı farklı biten bi gerilim filmi gözüyle baktığım için 10 numara ve sipariş verdim bile

popkolik25

9.10.2013 00:19:51

0
Ben demosunu denedim ve oldukça etkilendim.Sabırsızlıkla tam sürümü mü bekliyorum...

ageof98

8.10.2013 22:05:46

-3
quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us baş sayfada incewleme puanlarıyla hayal kırıklığı ayratan yazısı var altta.Hatamı bu doğrumu?????
Birkaç haber önce istediğin bilgiye ulaşabilirsin.Ama puanlar iç açıcı değil ne yazık ki. ....... Şuan da karşımızdaki birçok oyunda olan devam oyunu problemi.Beklenti yüksek olunca puanlar düşebiliyor mesela normal bir oyunsa ve önceki oyunu çok başarılıysa bu oyunun puanları normal değil normalin altında olur genellikle.Benim de beklentim bu yönde.Ve yapımcılar bana göre animasyon veya kitap sektörüne geçmeliler çünkü bir oyunun en büyük özelliği sunulan dünyada elimize verilen seçeneklerdir.Bir efsane mi anlatılıyor ? O efsaneyi tıpa tıp yaşamak yerine efsaneyi kendi isteklerimize göre ufak da olsa şekillendirmek isteriz genellikle.Quantic Dream ise daha çok edebi eserler sunmak istiyor.Bunu yapmak istiyorlarsa Pc'ye de yöenelerek oyunlarını Rpg,Frp veya Strateji şeklinde yapmalılar.(Ya da klasik adventure oyunları)Yoksa amaçlarına ulaşamadan sektöre veda edebilirler.

Donatn

8.10.2013 21:34:10

0
baş sayfada incewleme puanlarıyla hayal kırıklığı ayratan yazısı var altta.Hatamı bu doğrumu?????

ultralisan

8.10.2013 21:20:45

-4
Millet oyunu sildi süpürdü emdi üstüne kritiğini yaptı oyun daha yeni çıkacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond: Two Souls
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız