Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond: Two Souls İncelemelerine Şaşırtıcı Puanlar


    Özel oyunlar bakımından PlayStation 3'ün kapanış oyunlarından birisi olarak tanımlayabileceğimiz Beyond: Two Souls, Türkçe altyazı desteğiyle birlikte ülkemizde 11 Ekim'de çıkacak. Quantic Dream tarafından geliştirilen oyunun ilk incelemeleri saat 18:00 itibariyle yayınlanmaya başladı. Yayınlanan ilk incelemelerde oldukça şaşırtıcı puanlar karşımıza çıktı.
 
    Beklenenden çok daha düşük puanlar alan Beyond: Two Souls'un IGN incelemesini biraz ele aldığımızda, 10 üzerinden 6 puanı görüyoruz. İncelemede aktörlerin önemli işler çıkardığını vurgulayan IGN editörü, hikayenin bir bütünlüğe sahip olmadığını, hikayedeki seçimlerin önemsiz olduğunu söylüyor. Ayrıca oyundaki bazı oynanış mekaniklerin de yavan kaldığı belirtiliyor.
 
    Listeye şöyle bir baktığımızda düşük yoğunluklu puanların haricinde Gamespot gibi bir siteden 9 puanı da görebiliyoruz. Görünüşe göre Beyond, her oyuncuya kolay kolay hitap etmeyen bir yapım olmuş. Oyunun bazı inceleme notlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
IGN - 6
CVG - 6
Edge - 5
OPM - 8
Joystiq - 2.5/5

Bu haberin bağlantısı
URL
Quantic Dream PS3 PlayStation 3 Beyond
BioShock Infinite - Burial at Sea'den İlk 5 dakika Gamoba'dan "50 TL Altı" Kampanyası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.10.2013 00:37:03

0
''Gamespot - 9'' hakettiği puanı vermiş !

Persona_Non_Grata

9.10.2013 22:52:19

0
Ben gözümün gördüğüne mi inanacam yoksa bu puanlara mı?

BSC Misafiri

9.10.2013 18:00:35

0
yaw ben oyunu sevmiyorum ama yanlış olmuş eyer çoğu firma her oyuncuya göre erdiğse bu puanları yanlış o kitleye göre puanlama yapmaları lazım örn: bir strateji oyununu cod yada vb bir oyuncu kitlesine göre puanlarsan tabi düşük alır

Persona_Non_Grata

9.10.2013 15:53:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Ve böylelikle bir PS3 ex'i daha batlar gider...
daha önce uncharted serisi mi patladı, god of war serisi mi, killzone mu, resistance mı, infamous mu, heavy rain mi, the last of us mı, metal gear solid mi, yoksa gran tourismo mu hangi ps ex leri patladı? xbox la karıştırmayasın, ha pardon xbox'ın sadece halosu var doğru, geriye kalanların adı sanı yok. Hadi başka kapıya. microsoft xbox one'ı nasıl kurtaracağını düşünsün önce. ps4 ezdi hem donanımda , hemde ön siparişlerde. ex leri saymıyorum bile...

Opricnik

9.10.2013 12:26:51

-4
quote:

Orijinalden alıntı: Cane® İnsanın vicdanı el vermez şu puanları vermeye. Adamlar oyun dünyasında bir akım başlatmış oturulup sayfalarca senaryo oluşturulmuş 2 tane aktör üzerinden karakter yaratılmış ve oynatılmış o kadar emek var şu puanları hak edecek bir oyun değil. Oyundan anlayan biri bu oyundan tatmin olur.
oyundanmı ? film'denmi orayı kararlaştıralım. oyun dediğin şey oynanabilir olması lazım açıkçası. film izlemek için dvd ve bluray playerler duruyor. heavy rainden çok daha iyi oynanabilirlikli oyunlar sony'nin yaptığı misal (valkryia chronicles heavenly sword ) gibi '' oyunlar'' devam oyunu alamazken bu oyuna 2 devam oyunu geliyor

aykut291

9.10.2013 12:22:02

+2
Valla ben Hevy Rain den çok memnun kalmıştım. Bu oyundan da beklentim var açıkcası. Diğer oyunlar gibi olmadığı doğru ama senaryosu sarıyodu Heavy rain nin puanları dikkate almıycam Beyonda güvenecem.

Sen Aydınlatırsın Geceyi

9.10.2013 09:13:15

+2
İnsanın vicdanı el vermez şu puanları vermeye. Adamlar oyun dünyasında bir akım başlatmış oturulup sayfalarca senaryo oluşturulmuş 2 tane aktör üzerinden karakter yaratılmış ve oynatılmış o kadar emek var şu puanları hak edecek bir oyun değil. Oyundan anlayan biri bu oyundan tatmin olur.

Sir Maximus is BACK

9.10.2013 09:06:18

-3
puanlar süper

Rapsody_izmir

9.10.2013 08:55:28

+1
Nevada çölündeki o bölüm . Yemin ediyorum hafızama işlendi . O kadar çok seçenek varki . Oyun ne yapıyor ne ediyor bilinç altındaki o merak duygusunu korku duygusunu bastıracak düzeye getiriyor. Attığın her adımda o kapıya yaklaşıyorsun. Merak ediyorsun dışarıda neler olduğunu . Off insanın tüyleri diken diken oluyor. Oyunu ilk önce iyi karakter olarak bitirmeyi düşünüyorum daha sonra bol bol kötülükte yapabilirim :) Oyun inceleme siteleri Sıfır puan dahi verse. Bence Şu ana kadar oynadığın en iyi oyun diyebilirim. Grafikler Seslendirmeler Oynanış Senaryo dört dörtlük .

Opricnik

9.10.2013 08:38:21

-3
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Heavy Rain ede böyle puanlar vermişlerdi oyun gçok güzeldi. Yine de oynıycam.
heavy rain'in ortlaması 89 . ign'den 9 tüm iyi sitelerden 9 aldı. oyunun tırt oldugu ortada heavy raindeki olayı kopyalayıp ellen page'lisini satmaya calistilar gameplay eklesinler bu oyunu alacagınıza wonderful 101 gibi gameplay oyunları alın sinematikmiş sinema degıl cage bura. az oyun yapsın film ara sahneleri yaparak oyun olmuyor. last of us'ta film gibi ama bunu video koyup yapmıyor adam oyun ıcınde anlatıyor hikayesini cage film çekerek para kazanacagını dusunuyor

BSC Misafiri

9.10.2013 08:07:49

-4
demiştik tırt çıkar diye. zira heavy rain ortada. o da böyle iğrençti o da böyle şişirilmişti. balon işte 2/10

aykut291

9.10.2013 05:40:16

+1
Heavy Rain ede böyle puanlar vermişlerdi oyun gçok güzeldi. Yine de oynıycam.

KoRnTuNeS

9.10.2013 05:39:53

+2
dostum ben bu xbox one adlı kullanıcıyı ps4 ana konusunda da görüyordum. arada bi kaç kişi toplanıp ps4ü eleştirmeye gelirlerdi ps4 ana konusuna. bu adam ya troll ya da cidden normal değil. bulabilirseniz yazdıklarının hepsini bi okuyun, beni anlayacaksınız. şöyle söyliyim, bu adamın xboxu patlasa, evini yaksa ne güzel patlıyo bu xbox, ne güzelde evimi yaktı kül etti, ps4 bunu yapamaz falan der. (çok absürd bi örnek oldu, bu saatlerde kafam pek çalışmıyosa). Metal-Gear bu konuda her türlü hak veriyorum, çünkü bende hayret ediyorum bu adamın yazdıklarına.

alito

9.10.2013 05:10:59

0
Çok ilginç, oldukça umutluydum bu oyundan. Neden böyle oldu acaba. Oyun göründüğü gibi değil mi desek ne desek.

dikiştutmazsabri

9.10.2013 04:56:36

-3
fena patlamiş oyun. ortalama bir oyun bile olamamış. sony paraları çöpe gitti.

alito

9.10.2013 04:50:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear @alito,

Microsoft'ta CEO'yum diyip bunu kanıtlarsa işte o zaman anlarım. Onun haricinde söylediklerim her halukarda geçerli. 1 satır yazı değil, adam her konuda aynı, burada denk geldi burada söyledim sadece. Ölümüne savunuyor içi boş bir şeyi, bu tarz adamları görmek beni rahatsız ediyor çünkü her yerde gereksiz bir tartışmanın kaynağı konumundalar. Seni etmiyorsa seninde pek farkın yok. Ayrıca ben sana falanca yerin ceo'suyum desem sen ne diyeceksin? Ben burada adamın yaptığı boş şeyi yüzüne vuruyorum adam öyle böyle değil çünkü. Ama ben böyle bir şey yapmıyorum, hatta buradaki hiç kimse bu kadar yapmıyor, işsiz güçsüz değiliz anlayacağın. Öte yandan işsiz de olsam kendime saygımdan yapmam bu kadar saplanmam yani. Bizimde en büyük eğlencemiz oyun. Ama en büyük eğlence oyun diye gidip boş bir alete tapmıyor kimse. Fanlık yapanlar var olabilir, ama bununki fanlıktan öte.
Dostum adam PS sevmiyor ne yapalım o adamda böyle işte. Bende Xbox'ı sevmiyorum mesela ama şimdi sen tutup adamı bunun için rencide edersen olmaz. Kendi haline bırakacaksın bazı şeyleri. Adam işsiz olabilir yada olmayabilir burası bizi ilgilendirmez. Bende gidip Xbox konularında atıp tutuyorum ve en fazla bana eksi veriyorlar. Kimse sosyal durumumla ilgili kırıcı konuşmuyor benimle. Yani demek istediğim, kırıcı olmadan kim hangi cihazı kötülerse kötülesin. Bunda yadırganacak birşey yok. Microsoft ve Sony babamızın oğlu değil, kim ne diyorsa desin önemli değil. Sadece birbirimize karşı kırıcı olmayalım benim dediğim budur. Ben sana işsizsin derken ciddi değildim, tepkimi koymak için öyle söyledim bunuda belirteyim.

Metal-Gear

9.10.2013 03:59:51

+1
@alito, Microsoft'ta CEO'yum diyip bunu kanıtlarsa işte o zaman anlarım. Onun haricinde söylediklerim her halukarda geçerli. 1 satır yazı değil, adam her konuda aynı, burada denk geldi burada söyledim sadece. Ölümüne savunuyor içi boş bir şeyi, bu tarz adamları görmek beni rahatsız ediyor çünkü her yerde gereksiz bir tartışmanın kaynağı konumundalar. Seni etmiyorsa seninde pek farkın yok. Ayrıca ben sana falanca yerin ceo'suyum desem sen ne diyeceksin? Ben burada adamın yaptığı boş şeyi yüzüne vuruyorum adam öyle böyle değil çünkü. Ama ben böyle bir şey yapmıyorum, hatta buradaki hiç kimse bu kadar yapmıyor, işsiz güçsüz değiliz anlayacağın. Öte yandan işsiz de olsam kendime saygımdan yapmam bu kadar saplanmam yani. Bizimde en büyük eğlencemiz oyun. Ama en büyük eğlence oyun diye gidip boş bir alete tapmıyor kimse. Fanlık yapanlar var olabilir, ama bununki fanlıktan öte.

alito

9.10.2013 03:34:26

-4
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear
alıntı:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Ve böylelikle bir PS3 ex'i daha batlar gider...


kariyer.net

Üye olup öz geçmişi falan doldurduktan sonra yaşadığın şehre göre boş pozisyonları olan iş ilanlarına bakıyorsun. Uygun olanlara başvuru yapıyorsun, profile düzgün vesikalık resimde koyarsan bir şansın olabilir. Umarım boş hayatından 1 gram olsun kurtulmana yardım edebilirim, inşallah bir firmadan telefon alırsın. Allah ailene ve yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin. Başka da bir şey diyemiyorum senin adına.

Ben senin ki gibi bir nick alıp senin yaptığın şekilde gezinsem burada ve biri bana bunu yapsa utancımdan yerin dibine göçerim. Ama belki, kendime 1 gram saygım varsa uyanmamı da sağlayabilirdi. Bu umutla sana bu tavsiyeyi verdim. Hayatına hiç bir mana katmayan, seni hiç bir zaman yüceltmeyecek, basit, bir kaç sene sonra unutulacak bir cansız varlığın, bir elektronik aletin saplantısını bu derece yaşamak sağlıklı bir insanın yapacağı iş değil. Bir insanın kendisine saygısı varsa bu derece yapmaz, seversin eğlenirsin edersin ama böylesine de saplanmazsın basit bir dünya malına. Valla haline yazık, inşallah yaşı küçük bir çocuksundur. Eğer yetişkin biriysen senden fazla umut yok demektir.
Bir satır yazıya bu kadar dil döktüğüne göre sende ağır işsizsin galiba Şimdi o adam çıkıp dese ki; "Ben falanca yerde Ceo'yum, ama oyunlar benim en büyük eğlence kaynağım." dese ne diyeceksin.

Metal-Gear

9.10.2013 02:57:12

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Ve böylelikle bir PS3 ex'i daha batlar gider...
kariyer.net Üye olup öz geçmişi falan doldurduktan sonra yaşadığın şehre göre boş pozisyonları olan iş ilanlarına bakıyorsun. Uygun olanlara başvuru yapıyorsun, profile düzgün vesikalık resimde koyarsan bir şansın olabilir. Umarım boş hayatından 1 gram olsun kurtulmana yardım edebilirim, inşallah bir firmadan telefon alırsın. Allah ailene ve yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin. Başka da bir şey diyemiyorum senin adına. Ben senin ki gibi bir nick alıp senin yaptığın şekilde gezinsem burada ve biri bana bunu yapsa utancımdan yerin dibine göçerim. Ama belki, kendime 1 gram saygım varsa uyanmamı da sağlayabilirdi. Bu umutla sana bu tavsiyeyi verdim. Hayatına hiç bir mana katmayan, seni hiç bir zaman yüceltmeyecek, basit, bir kaç sene sonra unutulacak bir cansız varlığın, bir elektronik aletin saplantısını bu derece yaşamak sağlıklı bir insanın yapacağı iş değil. Bir insanın kendisine saygısı varsa bu derece yapmaz, seversin eğlenirsin edersin ama böylesine de saplanmazsın basit bir dünya malına. Valla haline yazık, inşallah yaşı küçük bir çocuksundur. Eğer yetişkin biriysen senden fazla umut yok demektir.

BSC Misafiri

9.10.2013 00:57:48

-4
Quantic Dream in artık bu tarz dan vazgeçmesi lazım. Senin elinde gördüğümüz üzere harika grafikler sunan bir motor var. Hikaye konusunda da iyisin. Yap işte adam akıllı rpg mi olur tps mi olur ne olursa olsun oynanışın üst düzey olduğu bir oyun. Bu şekilde interaktif bir filmden farkı yok. Youtube tan izle oynamış kadar oluyorsun zaten.

rambocuk

9.10.2013 00:42:32

+4
Oyun genel olarak 10/7 olsada size hitap ediyorsa ve anlıyabiliyorsanız dil desteğiyle sizin için artık o oyun 10/10 dur

KoRnTuNeS

9.10.2013 00:29:53

+1
puanlara itibar etmeyiniz. adam gibi oyunu gerçekten oynayanların yorumlarına bakınız. bir kaç güne ekşi sözlükte yorumlar başlar.

Cihathalitt

9.10.2013 00:27:15

+1
Anlaşılan IGN parasını alamamış.

Chosen_One

9.10.2013 00:25:34

+2
Beklentileri çok yüksek tutmamak gerekiyor anlaşılan ama yinede ben alıp oynarım senaryosunu merak ediyorum

gkof76

8.10.2013 23:51:29

+5
David Cage'i oyun dünyası kaldıramamış. İlla belli bir tür oyun oynayacaklar. Adam oyun dünyasında hiç yapılmayan işler yapıyor ve bunların verdiği notlara bak. Burada kaçırılan şey şu. "Yönetmen" bir hikaye anlatmaya çalışıyor. Bunu yaparken bizim karakterle bir bağlantı kurmamızı istiyor. Ben 36 dakikdalık videoyu izlemiştim. Bence oyun dünyasının en farklı oyunlarını Quantic Dream yapıyor. Hikaye üzerine kurulu en iyi oyunlar bu güne kadar Fahrenheit, Heavy Rain ve bence Beyond'dur. Bu oyun Oscarlarda yeni bir kategori açma potansiyeline sahip.

Project Scorpio

8.10.2013 23:45:35

-11
Ve böylelikle bir PS3 ex'i daha batlar gider...

BSC Misafiri

8.10.2013 23:30:44

+2
Şahsen ben Ellen Page için bile 10 puan verirdim.

BSC Misafiri

8.10.2013 23:30:42

+1
bu güzel oyunu pc de görmek isterdim ama nasib olmayacak heralde puanlar iyi veya kötü sonuçta herkes her oyun tarzını türünü beğenmeyebilir bu oyunda herkese hitap etmiyor hepsi bu ayrıca oyunda dünyasında farklı yapımlar görmek güzel.

BSC Misafiri

8.10.2013 23:30:37

0
ben bu oyunu oynadım ve bitirdim ve süper iş çıkarmışlar inanın buna oyun her yönden süper senaryo oynanış ne istersen puanlamalar hatalı bence

No-One

8.10.2013 23:21:22

+3
Demoyu oynarken ağızlarının suyu akar, değerli ign'leri oyuna 6 verince hayal kırıklığı. Bizim millette bilinçsizlik her dalda önde.

BSC Misafiri

8.10.2013 22:28:13

+2
ben olsam 10/10 verirdim çünkü beni baya duygusal ana soktu bu oyun

2K

8.10.2013 22:08:44

+3
Bu puan farkları bende hayal kırıklığı yaratmadı çünkü 9 veren varken ki 9'u puanlama konusunda iyi bir site Gamespot vermiş 4 verenler bile var yani herkes de farklı duygular uyandıran farklı şekilde hitap edebilen bir oyun olmuş beklemeye devam.

haganeno

8.10.2013 22:00:51

+3
En iyi puan benim verdiğimdir. Her puanlama yapana"denemeden" inanmayın. ...

bkaakco

8.10.2013 21:59:49

+1
Merak ettiğim oyunlardan biriydi. İlginç.

SouthPark_Konsol delisi

8.10.2013 21:56:28

+1
quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime 1-2 site neyse de tüm siteler düşük puan veriş tüh...merakla beklediğim oyundu üstelik Türkçe alt yazı...birde edebiyat yapmaya gerek yok... yok xbox sitesi filan falan mesele xbox olsaydı uncharted 3 last of us ve diğer exc oyunlara da düşük puanlar verilirdi..insanların kafasını karıştırmaya gerek yok nyse o demekki eksik bi şeyler var...mükemmel olpta byle düşük puan alan oyun varmı da konuşyosunuz
Örnekleride var aslında Killzone Mercenary i sayabilirim Gamespot 9 vermiş dikkatini çekerse. Diğer siteler zaten parayla alınmış hıyarlar :)

SouthPark_Konsol delisi

8.10.2013 21:53:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan Last Of Us'dan daha güzel diyolardı fos çıkmış
Dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazımış diye söz vardır bilirsiniz. Denemediğimiz şeye b.k atmamak gerek. :)

SouthPark_Konsol delisi

8.10.2013 21:52:32

+1
Yaşını soracaktım da sormama gerek yok zaten belli. PS exc leri çöp olduğu için mi konsollu ve oyunları sattırmayı başarabiliyor. Zaten objektif olarak bakarsak PS Exc oyunları şuana kadar bana göre tabiki herkese göre farklıdır saygı duyarım ama oynanış olsun hikaye grafik olsun çok güzel exc oyunları var PlayStation un ama senin saygı göstermen gerekir ki. COD fanısın zaten. Activitasion senin gibi zavalıları her sene aynı grafik aynı oyunu beslemeye devam etsin. Codu severim fakat sırf seneryosu ve oynanış olarak dan severim yoksa Battlefield benim için iyi. Eğer çekemiyorsan susarsın olur biter. Millet senin gibi insanların boş laflarını dinleyerek başlarını ağrıtmaya hakkın yok. Git PC de COD u oyna bitir MP takıl. :)

SouthPark_Konsol delisi

8.10.2013 21:48:14

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ben demiştim beyond tutmayacak diye hatta sebebini de yazmıştım konsol fanları 6-7 eksi ile beni pc fanı ilan etti :) Heavy raini de öle çok iler puanlar alamadı fakat HR yenilikçi bir oyundu. bitirdikten sonra isterse 100 farklı sonu olsun. Ana kurguyu öğrendikten sonra kim iyi kim kötü, oyunun tekrardan oynamanın bir esprisi kalmıyor. Beyond da muhtemelen aynı şekilde fakat en büyük kaybı oynanabilirlikte. Bu tarz oyunlar film türüne çok yaklaşıyor ve oyun olmanın temel özelliği olan oynanabilirlikten yoksun çıkıyor. yani HR gibi beyondu da alıp oynamadan youtube den sadece film gibi izlesen de pek bir şey kaybetmiyorsun çünkü tutunduğu tek şey görselleri ve konusu. Bence quantic dream beyond için daha fazla etkileşimli ve oynanabilirliği yüksek bir oyun olarak hazırlayabilseydi puanlar daha yüksek olurdu.
Katılıyorum hocam haklısınız. Oynanış bir oyuncu olarak benim için ve diğer kişiler için çok önemli bir faktör. Fakat oyuna deneyemeden bir şey demeyeceğim fakat puanların çok düşük olması hayal kırıcı çünkü grafik desen hikaye desen her şey var . Bu editörlere para mı verildi herhalde merak konusu

SouthPark_Konsol delisi

8.10.2013 21:45:19

+1
Hangi oyunun tırt olduğu belli zaten. Yıllardır sadece seneryosuyla kazanan herşeyi aynı call of duty 9-8 alsın. Beyond gibi kaliteli yapımlarda 5-6 alsın. Ne kadar taraflı oldukları belli zaten. Killzone Mercenary e 5-6 en yüksek 9 verildi. beyon dada aynısı.. Onlardan şüphe ederim. Önce bi tarafsız inceleme yapsınlar. Firmalar parayı basar istediğine taş attırır. Köpeklik yaparlar. Adam yokki. En iyisi Oyunu demosunu oynayacaksın yada görselleri,oynanış içi videolarını izleyip yada arkadaşında test edip öyle alacaksın yok şu 5 vermiş yok 9 vermiş önemli değil isterse 0 olsun. Misal 4 puanlık oyun olur ama oynanışı hikayesi oyun olarak iyidir. ama havadan tırttan oyunlar 9 puanı hak etmez iken bunun gibi oyunlar küçük düşürülüyor. Cidden yazık.

BSC Misafiri

8.10.2013 21:41:27

+2
isteyen alır isteyen almaz. Sürekli aynı oyunu oynamaktan sıkılan insanlar için bence çok iyi bir alternatif. Beyond film ile oyun arsında ki duvar üzerinde gidiyor. Heavy Rain'de kaybettin öldün, yanında ki öldü diye bir şey yoktu, biri ölse bile devam ederdi bunu bozduklarını zannetmiyorum (ölümden sonra bile oyun devam ediyorsa)

BSC Misafiri

8.10.2013 21:41:15

-5
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis bugün puanlara bakip oyun oynamasaydim ben hic bir oyunu oynamasdim
bos isler bunlar.bu BSC sitenin incelemeleri dahil zerre ilgilendirmiyor beni.
puanmis hadi ordan.
iyi de madem seni zerre ilgilendirmiyor, haberi görüp niye okudun, hadi okudun buraya gelip yorum yazmana sebep olan ne? kendini kandırma, bal gibi de ilgilendiriyor.

mementopolis

8.10.2013 21:18:29

+6
bugün puanlara bakip oyun oynamasaydim ben hic bir oyunu oynamasdim bos isler bunlar.bu BSC sitenin incelemeleri dahil zerre ilgilendirmiyor beni. puanmis hadi ordan.

Barxxx

8.10.2013 21:14:12

0
Ben heavy raini oynayıp 2 kere bitirdim heavy rain gerçekten iyi bir yapım ama bu tarz oyunların şöyle bi sıkıntısı var oyunda ne yaparsanız yapın oyunun oynananış dinamiği hiç değişmiyor yani her zaman doğru zmanda doğru tuşa basmak yada tuş kombinasyonların dan başka yaptığınız bir şey yok buda insanı oynanış yönünden hiç doyurmuyo ama harika bir kurgunun sizin kararlarınızla şekilleniyo olması büyük bir haz muhtemelen heavy rainde ki gibi kaliteli bir kurguyu bu oyun için yapamamışlar oynanaış olarakda üzerine bir şey koymamışlarsa çok normal düşük puanlar alması. Aslında bu oyunun heavy raine nazaran daha özgür ve daha kararlarımıza göre değişken bir yapıda olması bekleniyodu anlaşılan tam tersi olmuş. Yada aşırı değişkenlik senaryoda saçmalıklarada yol açmış olabilir.

wisla

8.10.2013 21:04:28

0
nedense çoğu aynı puanı verdi 6 ve 5 yani bu işte bir iş var.

Kilo Moana

8.10.2013 20:59:55

+3
Belli ki microsoft çalışıyor.

K.Dot

8.10.2013 20:51:31

+2
Patlamış belli ki.Ama Heavy rain gibi karmaşık yapıya sahip olduğundandır belki.Sırf Türkçe olduğu için bile alırım 2 ay sonra.

md07tr

8.10.2013 20:51:30

0
PS3 te Noughty Dog oyunlarından gerisi yalan

BSC Misafiri

8.10.2013 20:47:25

-2
ben demiştim beyond tutmayacak diye hatta sebebini de yazmıştım konsol fanları 6-7 eksi ile beni pc fanı ilan etti :) Heavy raini de öle çok iler puanlar alamadı fakat HR yenilikçi bir oyundu. bitirdikten sonra isterse 100 farklı sonu olsun. Ana kurguyu öğrendikten sonra kim iyi kim kötü, oyunun tekrardan oynamanın bir esprisi kalmıyor. Beyond da muhtemelen aynı şekilde fakat en büyük kaybı oynanabilirlikte. Bu tarz oyunlar film türüne çok yaklaşıyor ve oyun olmanın temel özelliği olan oynanabilirlikten yoksun çıkıyor. yani HR gibi beyondu da alıp oynamadan youtube den sadece film gibi izlesen de pek bir şey kaybetmiyorsun çünkü tutunduğu tek şey görselleri ve konusu. Bence quantic dream beyond için daha fazla etkileşimli ve oynanabilirliği yüksek bir oyun olarak hazırlayabilseydi puanlar daha yüksek olurdu.

BSC Misafiri

8.10.2013 20:47:10

+2
Zevkler ve renkler misali,isteyen alır oynar,isteyen netten bakar. Ama durum şu ki, bu tür oyunlar herkese hitap etmiyor. Saygılar.

GorkemM1903

8.10.2013 20:45:35

0
Kim ne derse desin. Oyun herkese hitap etmiyor. Ama istediği kadar güzel olsun seçimlerimiz oyunu çok etkilemiyorsa film tadında bir oyuna 150tl bayılamam. Fiyatı ucuzlasın tabletime denemek için alacağım.

Quirah

8.10.2013 20:33:55

+2
quote:

Orijinalden alıntı: raiden777 Büyüklerde bazen yanlış yapar (Bkz. LA Noire / Rockstar )
Ufak bir düzeltme, LA Noire'i Rockstar'ın herhangi bir stüdyosu geliştirmedi. Team Bondi ismindeki Rockstar'ın oyunlarıyla ilgisi olmayan bağımsız bir stüdyo geliştirdi onu. Rockstar ise yayıncı oldu ve ekstra destek sağladı

betadragon

8.10.2013 20:30:08

-2
demekki gamespot para yemiş

Aragonit.

8.10.2013 19:59:27

+2
Ben demosunu begendim ama Heavy Rain gibi move desteği olsa iyi olurdu sanırım ondan kırdılar

BSC Misafiri

8.10.2013 19:48:04

+1
arkadaşlar oyun öyle bi oyun ki herkese göre değişelibilir demosunu oynadım psn de acayip sardı beni daha doğrusu biraz gerildim oyunu kesin alıcam ben kim kaç puan verirse versin harika bi oyun bence

HaLoPlgr

8.10.2013 19:46:06

-5
Büyüklerde bazen yanlış yapar (Bkz. LA Noire / Rockstar )

BSC Misafiri

8.10.2013 19:37:26

-7
demekki sony ex oyunlarda kepeği indiriyor.. zaten açıklama yapmıştı ex oyunlar birşey kazandırmıyor diye

-Xbox-

8.10.2013 19:34:35

-11
Her zaman demiştim ps exleri çöp diye görüyoruz puanlarla :) anca last of us felan gibi arada sırada iyi ex çıkıyor

psycho90

8.10.2013 19:29:56

+2
Pek çok kişi için büyük hayal kırıklığı olmuş gibi görünüyor

redspawn

8.10.2013 19:24:00

0
Bu oyun haberi her yapilisinda söylemiştim. Sinema filmi yada animasyon seyretmek istiyorsanız başka demiştim.bu oyun olamaz siz bir kaç yerde bir kaç mudahelede bulunuyirsaniz buna oyun diyemezsiniz. Bence puanlar yerli yerinde olmuş.

BlackBeasT

8.10.2013 19:19:56

0
PS3de gider ayak Sony elinde kaldı oyun 3-5 site değil, geneli ortalama üstü puan vermiş, kimi için önemi olmayabilir lakin düşündürücü, acele etmeden üstünde biraz daha çalışıp PS4 çıkış oyunlarından biri olabilirdi.

BSC Misafiri

8.10.2013 19:19:18

+1
beyond her kese hitap etmeyen seven 10 üzerinden 11 bile verir ama beğenmeyen 5 veya 6 felan ayrıca puanlama sistemi diye bir şey var eğer biri gta 5'e veya herhangi bir popüler oyuna 6 felan verseydi yer yerinden oynardı bence yılın 3 büyükleri arasına girecek umarım tükürdüğümü yalamam

KoRnTuNeS

8.10.2013 19:05:47

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Hocam tüm mesajı sana yazmıyorum, ancak oyun sonu 1 tane demişsin onun hakkında da ilk paragrafın sonuna doğru bilgi verdim. Kısaca tek bir oyun sonu yok öyle söyleyim. Oyun efsaneydi, yaklaşık 1 hafta önce önce düştü zaten nete, ben geneli düşük notları hak ettiğini düşünmüyorum. Tek sıkıntısı sürekli Jodie'nin gençliğine, çocukluğuna ve bu gününe dönüş yapıyordu hikaye. Dolayısıyla Türkçe olmasına rağmen senaryoyu takip etmekte zorlanıyordum. Bir yandan bölümleri oynarken, bir yandan hangi dönemini oynadığımızı düşünüp çözmeye çalışıyordum. O açıdan hikaye de ara ara kopukluk oluyordu ama piyasa da eşi benzeri bulunmayan bir oyun olmuş Ayrıca yapılan seçimlerin pek çoğu bölüm içerisindeki gidişatı etkiliyor. Sadece oyun sonuna etki etmiyor. Zaten 5-6 farklı oyun sonu var. Son bölümdeki save'den başlayarak hepsini bitirdim. Yeterince dallı budaklı bir oyun zaten fazlasına da gerek yok.. O yüzden notlar saçma, herkeste düşük not vermemiş gerçi ama bazen editörlerin hemen bitirip incelemesini yazayım diye aceleden bu tarz oyunları sindiremediklerini düşünüyorum. Bir call of duty oyununu oturup 1 günde bitirir çok zevk alabilirsin, ama Beyond gibi bir oyunu sindire sindire, anlaya anlaya oynamak gerekiyor. Bunu yapabilen adamlar hak ettiği notu vermiş zaten oyuna. O yüzden size tavsiyem oyunu doğru dürüst oynamadan "çöp, bi cacık olmaz," gibi laflar etmeyin. Bende en az 10 üzerinden 9 veririm bu oyuna. Babamın oğlu yapmadı sonuçta, ama harika bir oyundu.
dostum haberi yazan kişi "İncelemede aktörlerin önemli işler çıkardığını vurgulayan IGN editörü, hikayenin bir bütünlüğe sahip olmadığını, hikayedeki seçimlerin önemsiz olduğunu söylüyor." demiş. bende ona inanarak söylemiştim. cidden farklı sonlar varsa çok sevindim. zaten heavy rain oyununu da benim için vazgeçilmez yapan en önemli şeylerden biri de benim seçimlerinin oyunun sonuna etki etmesiydi.

ultralisan

8.10.2013 19:04:25

-1
Last Of Us'dan daha güzel diyolardı fos çıkmış

Sedat.

8.10.2013 18:58:00

-2
Yılın en iyi oyunu Tescillendi.... The Last of Us....

No-One

8.10.2013 18:56:26

-2
IGN'miş. Xbox'a çıksaydı 10 üzerinden 10 verirlerdi.

BSC Misafiri

8.10.2013 18:56:00

-4
Ps3 ex i normal :)

HightEnd

8.10.2013 18:55:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Oyunu bitirdim,
Onceki oyun olan HRain den cok daha iyi bir oyun, HR de ki bi oynamiyoruz hissi bu oyunda yok, Resmen siz oynuyorsunuz ve ayrica grafik olarak gelmis gecmis bu nesilde ki en iyi grafikli oyun,
Siz bakmayin xbox hayrani para ile satilmis sitelere, kendilerini cok da iyi gizliyorlar, icleri ms ci xbox cu disardan baksanix sony ci ps4 culer,
Eger paraniz varsa ciktigi gibi yoksa fiyati iyice dusunce alin, olmadi cihazi kirdirin ama bu saheseri oynayin,
Millet artik fps olmayan hic bir oyuna 8 uzeri not vermiyor, benimd3 onlarin aksine futbol ve fps lerden midem bulandi.
Iyiki sony var ki boyle oyunlar gorebiliyoz.
Buraya gelmiş oyunu övüyorsunuz çok beğendiğinizi söylüyorsunuz ama oyunu illegal yollardan alıyorsunuz daha doğrusu indiriyorsunuz emeğe saygınız yok anlıyorum da bunu ulu orta beyan edip diğer insanları teşvik etmeyin ayıptır.

bloodTime

8.10.2013 18:50:31

+1
1-2 site neyse de tüm siteler düşük puan veriş tüh...merakla beklediğim oyundu üstelik Türkçe alt yazı...birde edebiyat yapmaya gerek yok... yok xbox sitesi filan falan mesele xbox olsaydı uncharted 3 last of us ve diğer exc oyunlara da düşük puanlar verilirdi..insanların kafasını karıştırmaya gerek yok nyse o demekki eksik bi şeyler var...mükemmel olpta byle düşük puan alan oyun varmı da konuşyosunuz

Metal-Gear

8.10.2013 18:49:36

+3
quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS cidden verdiğimiz kararların oyun sonuna bir etkisi yoksa bu oyun olmamış. o zaman cidden oturup film izler gibi netten izlerim, niye oynayayım ki. heavy rain oyununun bile 22 farklı sonu vardı. şimdi niye tek oyun sonu yaptılar anlamıyorum. sırf bu oyun ve tlou için yeniden ps3 almayı düşünüyodum ama bu oyun beni hayal kırıklığına uğrattı.
Hocam tüm mesajı sana yazmıyorum, ancak oyun sonu 1 tane demişsin onun hakkında da ilk paragrafın sonuna doğru bilgi verdim. Kısaca tek bir oyun sonu yok öyle söyleyim. Oyun efsaneydi, yaklaşık 1 hafta önce önce düştü zaten nete, ben geneli düşük notları hak ettiğini düşünmüyorum. Tek sıkıntısı sürekli Jodie'nin gençliğine, çocukluğuna ve bu gününe dönüş yapıyordu hikaye. Dolayısıyla Türkçe olmasına rağmen senaryoyu takip etmekte zorlanıyordum. Bir yandan bölümleri oynarken, bir yandan hangi dönemini oynadığımızı düşünüp çözmeye çalışıyordum. O açıdan hikaye de ara ara kopukluk oluyordu ama piyasa da eşi benzeri bulunmayan bir oyun olmuş Ayrıca yapılan seçimlerin pek çoğu bölüm içerisindeki gidişatı etkiliyor. Sadece oyun sonuna etki etmiyor. Zaten 5-6 farklı oyun sonu var. Son bölümdeki save'den başlayarak hepsini bitirdim. Yeterince dallı budaklı bir oyun zaten fazlasına da gerek yok.. O yüzden notlar saçma, herkeste düşük not vermemiş gerçi ama bazen editörlerin hemen bitirip incelemesini yazayım diye aceleden bu tarz oyunları sindiremediklerini düşünüyorum. Bir call of duty oyununu oturup 1 günde bitirir çok zevk alabilirsin, ama Beyond gibi bir oyunu sindire sindire, anlaya anlaya oynamak gerekiyor. Bunu yapabilen adamlar hak ettiği notu vermiş zaten oyuna. O yüzden size tavsiyem oyunu doğru dürüst oynamadan "çöp, bi cacık olmaz," gibi laflar etmeyin. Bende en az 10 üzerinden 9 veririm bu oyuna. Babamın oğlu yapmadı sonuçta, ama harika bir oyundu.

KoRnTuNeS

8.10.2013 18:47:05

0
cidden verdiğimiz kararların oyun sonuna bir etkisi yoksa bu oyun olmamış. o zaman cidden oturup film izler gibi netten izlerim, niye oynayayım ki. heavy rain oyununun bile 22 farklı sonu vardı. şimdi niye tek oyun sonu yaptılar anlamıyorum. sırf bu oyun ve tlou için yeniden ps3 almayı düşünüyodum ama bu oyun beni hayal kırıklığına uğrattı.

BSC Misafiri

8.10.2013 18:44:56

0
işl incelemeyi bilmeyen kişiler incelemiştir :( pcgamer puanları gelsin bakalım :/

BSC Misafiri

8.10.2013 18:44:53

+1
ellen ablamıza yiğeninden 10 puan

@-_-@

8.10.2013 18:42:40

-3
quote:

Orijinalden alıntı: resh_aykut IGN in verdiği puana bak . Call of duty olsa göklere taşır pehh
A wild sony fanboy appeared. Klasik "COD olsa 100 verirlerdi." yorumu. Oyunu alıp denedin mi? Bitirdin mi? Oynanış dinamiklerini gördün mü? Hikayeyi irdeledin mi? Birden fazla site ortalama bir puan vermiş Beyond'a. Yani bunların hepsi COD olunca 100 basan siteler değil. Özellikle EDGE ve Eurogamer gibi sitelere dikkat etmek lazım. Bunlar sükse peşinde olan değil, gerçek anlamda fikir vermeye çalışan yorumcu kaynaklarıdır.

Kasatka

8.10.2013 18:41:04

-5
Oyunu bitirdim, Onceki oyun olan HRain den cok daha iyi bir oyun, HR de ki bi oynamiyoruz hissi bu oyunda yok, Resmen siz oynuyorsunuz ve ayrica grafik olarak gelmis gecmis bu nesilde ki en iyi grafikli oyun, Siz bakmayin xbox hayrani para ile satilmis sitelere, kendilerini cok da iyi gizliyorlar, icleri ms ci xbox cu disardan baksanix sony ci ps4 culer, Eger paraniz varsa ciktigi gibi yoksa fiyati iyice dusunce alin, olmadi cihazi kirdirin ama bu saheseri oynayin, Millet artik fps olmayan hic bir oyuna 8 uzeri not vermiyor, benimd3 onlarin aksine futbol ve fps lerden midem bulandi. Iyiki sony var ki boyle oyunlar gorebiliyoz.

BSC Misafiri

8.10.2013 18:31:59

+1
Aslında kötü bir yapım değil, ama Heavy Rain'deki şikayetlerim bu oyunda da var. Oyun değil de film izliyoruz sanki. Hatta Beyond'u doğrudan youtube'dan izleseniz de birşey kaybetmezsiniz. Resh_aykut'a da katılıyorum IGN bazen çok taraflı oluyor. Call of Duty olsa göklere çıkarırlardı.

hasretbitmez

8.10.2013 18:29:33

-5
Oyun tırtsa onlar ne yapsın?

Hoid

8.10.2013 18:29:23

-2
Demek ki oyun kötü IGN , Edge , Eurogamer bu puanları veriyorsa iş bitmiştir .

resh_aykut

8.10.2013 18:27:13

+1
IGN in verdiği puana bak . Call of duty olsa göklere taşır pehh
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond: Two Souls
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız