Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond: Two Souls Yapımcısının Yeni Oyunu Yakında Karşımıza Çıkabilir

  
       Son olarak Beyond: Two Souls ile karşımıza çıkan Quantic Dreams 2 yıldır yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Bu oyun hakkında herhangi bir şey açıklamayan firma üzerinde çalıştığı oyunu yakında duyurabilir.
 
      Quantic Dream pazarlama bölümünde çalışacak çalışanlar için iş ilanları verdi. Bu iş ilanında AAA bütçeli oyunlar için posterler hazırlamak gibi talepler mevcut. Yani Quantic Dream projelerinin reklamını yapmaya odaklanıyorsa geliştirilmekte olan yapımın geliştirilme aşamasının sonlarına yaklaşıldığını söyleyebiliriz. 
 
      Quantic Dream'in yeni oyununu duyurmaya yaklaştığı söylentisi bu iş ilanıyla bitmiyor. Firma bir başka yerde genelde oyunların geliştirilme aşaması bittikten sonra parçaları birleştiren ve uyumluluğu kontrol eden iş alanı "game builder" arıyor.
 
      Her ne kadar Quantic Dream'in bahsettiğimiz oyunu E3'te duyurma olasılığı bulunsa da reklam çalışmalarına yeni başlanılan bir proje için E3'ün erken olacağını söyleyebiliriz. Quantic Dream'in bu yeni oyunu Ekim ayında Sony'nin katılacağı Paris Games Week etkinliğinde duyurması daha kuvvetli bir ihtimal. Tüm bu bilgilerin sadece bir söylenti olduğunu hatırlatmakta fayda var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Killer Instinct'te Yapay Zeka Bile Teabagging Yapıyor The Banner Saga 2'ye Ait Yeni Bir Video Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.6.2015 10:54:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: veli@1144 Beyond two souls dan ne kadar umitliydim yerle bir ettiler film gibi yaparak bu sefer belki oyun yaparlar ama umudum biraz azaldı beyond tan sonra buda film gibi olursa bi daha oyun beklemem heralde...
Oyun konu, mekan ve karakterler bakımından son derece iyiydi. Zorlayıcı bir içeriğe sahip olmayışı benim için tek eksi yönü diyebilirim. Oynanış süresini uzatıp biraz zorluk ve bulmaca ekleyip devamını yapsalar çok iyi olurdu. Zoey ile de tanışmış olurduk hem.

KerkenezKes

1.6.2015 16:17:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: veli@1144 Beyond two souls dan ne kadar umitliydim yerle bir ettiler film gibi yaparak bu sefer belki oyun yaparlar ama umudum biraz azaldı beyond tan sonra buda film gibi olursa bi daha oyun beklemem heralde...
sen oyunu film gibi oldugu için oynamıssın bu hikaye baska nasıl olucak kucuk kızın eline p90 mı vericekler hayırdır

veli@1144

31.5.2015 11:51:25

-1
Beyond two souls dan ne kadar umitliydim yerle bir ettiler film gibi yaparak bu sefer belki oyun yaparlar ama umudum biraz azaldı beyond tan sonra buda film gibi olursa bi daha oyun beklemem heralde...

OldGamers86

31.5.2015 01:50:52

0
Bu oyunu almak lazım...

Nashwood

31.5.2015 01:33:16

+1
Quantic ve Santa Monica'dan gelecek duyurular olayı bitirir.

mementopolis

31.5.2015 01:14:57

-1
E3 heyecanlı geçecek

MytHnfr

31.5.2015 01:10:07

0
Ben E3'te oyunun duyurulacağını düşünüyorum ama oyun için video falan olmaz sadece duyuru.

Cityzens

31.5.2015 00:16:47

0
David cage reis bizimlesin
Bu sefer film değil oyun yapsınlar lütfen :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız