Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond: Two Souls, E3 Videosunun Detayları


   Heavy Rain'in yaratıcısı deneyimli ekip Quantic Dream'in ellerinde şekillenen ve Playstation 3 için özel olarak tasarlanan Beyond: Two Souls ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
 
    Gamespot ile yaptığı röportajda yapımın genel özelliklerinden bahseden David Cage, oyun ile ilgili bazı ayrıntıları da açığa kavuşturdu.
 
   Beyond: Two Souls, Jodie Holmes bayan bir karakteri yönlendirdiğimiz aksiyon macera oyunu. Yapım genel olarak bu karakterimizin çocukluk ve olgunluk dönemini konu alıyor. Karakterimiz, her dönemde farklı yeteneklere sahip oluyor. Örneğin çocukken yaptığı bazı şeyleri büyüdüğünde gerçekleştiremeyebiliyor. Ancak Jodie'yi farklı kılan bir özelliği de onun psişik güçleri.
 
   Yapımda ara sahnelere olabildiğince az yer verilmeye çalışılmış. Cage, kontrolün genel olarak oyuncuda kalmasının daha uygun olduğunu dile getiriyor. Böylece oyuncular karakterleriyle daha fazla özdeşleşebilecek.
 
   Heavy Rain'de daha dar alan olan yapılar, Beyond: Two Souls'da yerini daha geniş alanlara bırakacak. Böylece oyunculara araştırma özgürlüğü verilmiş. Bu bölgelerde oynanış için gerekli olan veya olmayan birçok nesneyi görme şansı bulabileceğiz. Yani çevre etkileşimleri daha gelişmiş bir hal alacak.
 
   Motion Capture sistemi ise yeni oyunla birlikte yine bir adım öne çıkmayı başarıyor. David Cage, Heavy Rain'de kullanılan hareket algılama sisteminin çok daha gelişmiş bir şekilde oyunda yer aldığını belirtiyor. Heavy Rain'de önce yüz hareketleri kaydedilip, daha sonra ayrı olarak vücut hareketleri kayda alınıyordu. Bu da bazen tutarsız davranışların gelişmesine açık kapı bırakıyordu. Ancak yeni oyunda tüm hareketler bir bütün olarak kaydedilmiş. Böylece çok daha gerçekci görünüyorlar.
 
   Cage, oyuncuların veya sektörün isteklerine göre oyun yapmanın yanlış olduğunu düşünüyor. Hem Heavy Rain, hem de Beyond: Two Souls tamamen stüdyonun kendi fikirlerinden ortaya çıkmış. Bu oyun içi yıllardır script ve senaryo yazma işleminin devam ettiğini belirtiyor.
 
   Oyun içi görüntülerin yer aldığı videoya ve David Cage röportajına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Quantic Dream PS3 PlayStation 3 Beyond e3 video trailer interview david cage details features
Dishonored'ın E3 Demosu Oynanışa Işık Tutuyor Ubisoft: Wii U, Kasım Ayında Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aCAN.v

7.6.2012 20:09:52

0
sony den ve Quantic Dream den allah razı olsun iyiki varsınız

aykut291

7.6.2012 17:56:12

0
İyki varsın Quantic Dream.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond: Two Souls
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız