Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Best Buy'da Xbox One Ön-siparişleri Tükendi


     Bir süre önce Gamestop'ın Playstation 4 ön-siparişlerini durdurduğu açıklanmıştı. Bunun sebebi ise konsola olan yoğun ilgiydi. Şimdi ise Amerika'nın en büyük perakendecilerinden Best Buy, Xbox One'ın önsiparişlerini durdurdu.
 
    Amerika'daki Best Buy'ın sitesinde veya mağazalarında artık Xbox One önsiparişi alınmıyor. Bunun sebebi ise konsola olan yoğun ilgi sebebiyle stokların yeterli olmaması olarak görülüyor. Konsola ilk günden sahip olmak isteyenler artık başka perakendecileri denemek zorunda kalacaklar.
 
    Anlaşılan Microsoft yeni nesil konsoluyla yine Amerika Birleşik Devletleri'nde büyük ilgi uyandırıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Zarar Etmemesi için 10 Milyon Satması Gereken Oyun GTA V'in Araç Modifikasyonundan Bilgiler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Loukas

10.7.2013 12:07:42

+2
Microsoft yine sahnede :) İlk olarak Amazon Amerika, İngiltere ve Kanada dahil bütün marketlerinde PS4 , Xbox One'a karşı bariz fark attı ön sparişlerde bunu sitelere bakarak çok rahatça görebilirsiniz. ShopTo da ön sparişlerede Xbox One beşinciliğe düştü ve hala PS4 ün gerisinde. Best Buy da aşırı ilgiden dolayı ön sparişler kesildi. Kısacası dün Sony'nin aşırı ön sparişlerde stok sıkıntısı çekmemesine rağmen yoğunluğa dayanamaması sonucu Microsoft'un böyle bişey açıklaması tesadüfmü acaba?!!!

digimoney

10.7.2013 11:17:32

0
zaten amerika´ya özgü bir konsol olmus bunu herkes gördü tv,tv,tv,vt,tv,....... birak amerika´da yok satsin.

rambocuk

10.7.2013 11:16:35

-1
şaka maka amerika gerçekten çok büyük nerdeyse tüm dünya bir yana amerika bir yana gibi bu yüzden yine satacak bu konsol ama uzun vadede ps4 dün amerikadada ses getirip üstünlüğü ele alacağını düşünüyorum

- The Stig -

10.7.2013 10:54:50

+1
zaten her 2 ayda bir biz onu biz bunu değiştiriyoruz deyipte donanım değişikliğine giderse Xone 2014'te ancak çıkacak :) Ben ön-sipariş verdim umarım sıkıntı olmaz.. Bu tür haberlerede pek fazla önemsemiyorum.. Sonuçta ne kadarlık bir ön-sipariş adedi verildide durduruldu o söylenmiyor.. Dese 10,000 lik ön-sipariş adedimiz dolmuştur bu yüzden durduruyoruz eyvallah ancak bu haberlere itimadım yok! :) biraz kuru sıkı geliyor bana..

Kasatka

10.7.2013 10:26:08

+3
Durum su, Ps4 stok skintisi cekmezken yogun ilgiden dolayi yetisemedi isteklere, Ancak xbox one zaten uretim sorunlari yasiyor, kisitli stok ayirmisti, her gamespot magazasi icin 200 adet. Bu sanirim best buy icin de gecerli belki daha az olma ihtimali de olabilir.

BSC Misafiri

10.7.2013 10:25:18

0
Bu milliyetçi(!),bir oyuncu kitlesi görülmüşmü?

David Attenborough

10.7.2013 09:58:27

-1
Millet kazıklanmak istiyorsa Microsoft ne yapsın?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız