Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Berserk için ‘Casca’ ve ‘Judeau’ Oynanış Videosu

   Koei Tecmo, Berserk Musou (Batı'da sadece Berserk ismiyle geçiyor) oyunundan iki adet oynanış videosu paylaştı ve bu videolarda ‘Casca’ ve ‘Judeau’ adlı oynanabilir karakterlere kısaca göz atıyoruz. Bu videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Eğer daha önce paylaşılan Griffith ve Guts videolarını kaçırdıysanız karakterlerin ismine tıklayarak onlara da ulaşabilirsiniz. 
 
   Berserk, Japonya'da PlayStation 4, PS Vita ve PlayStation 3 için 27 Ekim tarihinde çıkış yapacak. Oyunun Batıya gelmesi için planlanan tarih ise bu sonbahar. Oyun Batıda PlayStation 4, PS Vita ve PC'ye gelecek. 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Berserk Koei Tecmo Aksiyon Anime PS Vita PS3 PS4 PC Omega
Ellie'nin Aktrisi Eğer The Last of Us 2 Yapılırsa Bunun Bir Parçası Olmak İsterim Dedi Wreckfest Xbox One ve PS4'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

29.8.2016 09:04:30

0
Yıllardır JRPG oynarım ama bu tür anime oyunlarına, özellikle KOEI'nin şu oyunlarına bir türlü ısınamadım. İnanılmaz derecede saçma geliyor bana, sanki diğer JRPG'ler çok mu farklı diyeceksiniz ama bunlar bambaşka arkadaş, ben almayayım...

BSC Misafiri

29.8.2016 09:00:13

0
Samurai Worriors un yandan yemişi :S

atsuma

29.8.2016 07:58:03

0
Kardeşim mangasini millet nerden bulacak. Burası japonya mı adam indircek animesini konuyu anlayacak. Biraz pratik zekalı olun ya.

Headasd

29.8.2016 01:49:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: atsuma Şimdiye kadar gördüğüm ekran görüntülerine bakarsak üçleme halinde çıkan animenin uyarlaması olacak gibi. Üçlemeyi izlemeden oyun bir anlam ifade etmez. Berserk in yeni anime seriside başladı bu arada. Üçlemenin bittiği yerden. Umarım Bazuso ile de kapışma vardır. Animesine saygımdan dolayı oynayacağım ilk musou tarzı oyun olacak.
Oyun mangayı takip ediyor. Yeni animeside izlediğin en kalitesiz şeylerden biri.

atsuma

28.8.2016 18:18:04

0
Şimdiye kadar gördüğüm ekran görüntülerine bakarsak üçleme halinde çıkan animenin uyarlaması olacak gibi. Üçlemeyi izlemeden oyun bir anlam ifade etmez. Berserk in yeni anime seriside başladı bu arada. Üçlemenin bittiği yerden. Umarım Bazuso ile de kapışma vardır. Animesine saygımdan dolayı oynayacağım ilk musou tarzı oyun olacak.

BSC Misafiri

28.8.2016 18:13:49

+1
Bu anime adına, karakterlerine ve konusuna yakışır bir oyunu hak ediyordu. 20 küsür senedir Casca'nın intikamını bekliyoruz, ne anime ne manga ne de oyunda olacak gibi görünmüyor.

ungalath

28.8.2016 16:31:01

0
dandik
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Berserk ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız