Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bayan Kaptanımız Shepard Neler Dedi?

Jennifer Hale "Neredeyse seslendirmelerin sonunda geldik ve bundan nefret ediyorum" diyor. Biz de çıksa da oynasak diyoruz artık.

      Bioware'in Mass Effect serisinde seçebildiğimiz, oynanabilir "bayan" kaptan Shepard'ı seslendiren Jennifer Hale sorulan bazı soruları içtenlikle cevaplamış.
 
     Facebook üzerinde yapılan karakter tartışmaları, güzellik yarışmaları olsun adını bir çok yerde duymaya devam ettiğimiz Bayan Shepard, aşağıda izleyeceğiniz bir çok soruya PAX'da yakalanınca cevap vermiş. Sorulan sorular ve verilen cevaplar kısaca şöyle;
     "Bayan Kaptan Shepard'a ses verirken belirli bir sırada mı seslendirme yapılıyor yoksa rastgele mi?  - Hayır, bana verilen neyse onu seslendiriyorum ama tabii etrafımda kim varsa ona neler olduğunu sorarak. Eğer böyle bir şansım yoksa da daha önceki olaylara göre bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum.
      Shepard karakterine girmek nasıl bir süreç? - Bu tamamen karaktere, buluğunduğum duruma ve yapmam gerekene bağlı bir olay. O anı yaşarken zaten sesiniz ister istemez değişiyor, sen kendin yapsan, sen bile şaşırırsın. Shepard çok zorlu şartlar altında yaşayan ve çok baskı altında olan bir karakter, bunu akılda tutmaktan başka çarem yok. Shepard sert bir karakter ve hayatında yumuşak olmaya yer yok. Ben de bunu aklımda tutarak yapıyorum.
     Size takılan "FemShep" rumuzu hakkında ne düşünüyorsunuz? - Çok seviyorum. Kısa ve akılda kalıcı. Aslında bu kadar umursanıp bir rumuzu olması çok hoşuma gidiyor."
 
     Ayrıca konuşmalar arasında Metal Gear Solid'in ünlü ses aktörü David Hayter ile ilgili de konuşmalar geçiyor. Videonun başında Mass Effect 3 seslendirmesinin sonlara yaklaştığına dair bir ipucu da verdi. Röportaj oldukça eğlenceli, iyi seyirler.
      

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
EverQuest II Güncellemesi War of Zek Yayında "Gerçekten" Kazabileceğiniz Bir Minecraft Kübü

BSC Misafiri

28.8.2011 03:52:19

0
Vampire Dairies te oynayan Jenna değil mi o :-)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız