Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battletoads Geri Döndü! Ama Misafir Olarak

     
     Dinazor diye tabir edebileceğimiz eski oyuncuların çok iyi bildiği Battletoads, dönem dönem gelen haberleri ile bizi heyecanlandırmaya devam ediyor. Yayın hakları Microsoft'ta olan oyun için yeni patent haberleri ile daha önce karşılaşmıştık. Yeni gelen haberde ise Microsoft'un bu ismi yavaş yavaş gündeme sokmaya başladığını söyleyebiliriz.
 
     Evet, başlıktada belirttiğim gibi Battletoads geri döndü. Ama kendi oyunlarında değil. Son dönemin en popüler oyunlarından biri olan Shovel Knight'ın yeni duyurulan Xbox One versiyonunda boy gösterecekler. 1991 yılında ilk kez karşımıza çıkan bu kurbağaların oyunda nasıl bir oynanışa sahip olacağı ise şimdilik belli değil.       

Bu haberin bağlantısı
URL
Shovel Knight Platform Aksiyon Bağımsız NES
Alien Isolation'ın TPS Kamera Açısı Ortaya Çıktı Ubisoft: "The Division Sızıntıları Çok Eski Sürümden Alınma"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.3.2015 16:16:52

0
ne oynardık be okuldan kaçıp :D yaş 29 ve evet dinozorum

the clicker1

5.3.2015 16:13:27

-3
quote:

Orijinalden alıntı: MytHnfr Dinazor oyuncu derken oyun sektörünün yaygınlaşmaya başladığı ilk dönemlerde oyun oynayan kesimleri kastediyor yoksa haberde dinazor oyunculuk matah bir şeymiş gibi lanse edilmiyor. 1993 doğumluyum ve şu oyunu bu sene söylentilerle birlikte öğrenmiş oldum ama dinazor dediğimiz kesim bu oyunu oynamasa bile biliyor.
Ben bu haberi eleştirmek için demedim Ersin için de demedim. Bu sitede yorum yazanlarda sıkça gördüğüm bir kibri eleştirmek için dedim. Kaç kez birbirlerini ezmek için ben kara kutudan beri oyun oynarım diyen sivri zekalara denk geldim. İyi halt etmişsin demek gerekiyor :) Bu haberde de konusu geçince bu tarz üstünlük sağlamaya çalışan sivri zekalıları uyarmak istedim.

matrim

5.3.2015 14:42:59

0
sonunda efsane dönüyor double dragon la birlikte olduğu oyun hala kaset olarak vardır :)

MytHnfr

5.3.2015 13:27:03

+2
Dinazor oyuncu derken oyun sektörünün yaygınlaşmaya başladığı ilk dönemlerde oyun oynayan kesimleri kastediyor yoksa haberde dinazor oyunculuk matah bir şeymiş gibi lanse edilmiyor. 1993 doğumluyum ve şu oyunu bu sene söylentilerle birlikte öğrenmiş oldum ama dinazor dediğimiz kesim bu oyunu oynamasa bile biliyor.

the clicker1

5.3.2015 13:04:20

-2
Dinozor oyuncular tabiri nedir :) yaşım 30 ben de 7-8 yaşımdan beri video oyunlarıyla haşır neşirim fakat siz eski oyunları oynamayı çok matah bir şeymiş gibi sanki bir ayrıcalık bir üstünlükmüş gibi düşünüyorsunuz hiç de öyle değil neticede kimi insan boş zamanlarında kitap okur kimisi tv izler kimisi de oyun oynar bu olay atom parçalamak gibi bir üstünlük başarı değildir

Ouroboros_Tasarım

5.3.2015 12:32:10

0
ehehehehü :D cok sekiller la
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shovel Knight ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız