Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield: Hardline, "Yenilik" için Ertelenmiş


      Son dönemin en tartışmalı oyunları arasında yer alan Battlefield: Hardline'ın betasına katılan çoğu oyuncu, tam bir polis hırsız deneyimi yaşayamamaktan ve oynanışın serinin diğer oyunlarına çok benzer olmasından yakınmıştı. Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson, erteleme nedenlerinin tam da bu olduğunu söylüyor.
 
     Bu hafta San Francisco'da düzenlenen GamesBeat konferansında konuşan Wilson, "Biz oyunu erteledik, çünkü oyuna eklenmesi gerek yenilikler vardı." sözleriyle durumu açıkladı ve betaya katılanların görüşlerini dikkate aldıklarını belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield: Hardline EA Dice Visceral Games Swat Battlefield PC Xbox One PS4 delay innovation
Murasaki Baby için Yeni Bir Geliştirici Günlüğü Yayınlandı Disney Infinity 2.0'dan Star Lord için Tanıtım Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xRedLineTRx

17.9.2014 14:58:01

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Firmus Hocam fps oyunlarında haklısınız hele fps pazarını önde götüren oyunlar bukadar hızlı oyun çıkarıyorsa çok haklısınız. Ama fifa nba vb oyunlar her sene çıkmak zorunda yapıcak bişey yok.
Bence zorunda değiller hocam . Fifada 15$'a 2014-2015 DLC yaparlar yeni transferleri getirirler . DLC içinde formalar , transferler , menü arayüzü ve arkaplan resimlerini değiştirirler . Çünkü nerdeyse her sene bu dediklerimi yapıp bize 40-50 veya bilmemkaç dolardan satmaya çalışıyorlar . Tek Fifa15'te doğru düzgün 2-3 özellik eklemişler(Taraftarlar , kaleciler , çim bozulması vs.) .

gamerasi

17.9.2014 13:08:28

0
Gereksiz bir versiyon olacak. BF5 gelmeden almanın bir manası yok.

kutillo

17.9.2014 12:40:56

0
Bu oyunu hep orjinal satin almisimdir ama bu oyunu satın almıyacam torrentten indirip single bakarim

Firmus

17.9.2014 12:06:00

0
Hocam fps oyunlarında haklısınız hele fps pazarını önde götüren oyunlar bukadar hızlı oyun çıkarıyorsa çok haklısınız. Ama fifa nba vb oyunlar her sene çıkmak zorunda yapıcak bişey yok.

Regulus35

17.9.2014 11:52:53

0
1 kuruş para bile verilmez bu oyuna

xRedLineTRx

17.9.2014 09:37:55

-1
Firmalar her sene oyun çıkarmaya çalışmasalar güzel olucak . Battlefield 4 çıkardın . Bekle 1 sene daha . Biraz BF4ten bıksın oyuncular . Yeni arayış içine girince patlat farklı bi oyun . Call of Dutyde de aynı şeyi yapıyorlar , Fifada da . Assasins Creed'den hiç bahsetmiyorum bile . Herifler 2 oyun çıkarıcak . İyice moku çıkmaya başladı .

Can-ı Efsan

17.9.2014 09:27:27

0
Battlefield fani olarak.betaya katılmadim çünkü fragmandan ne kadar koktan oyun olduğunu anladim ki katilanlarda begenmemis. Siz eklemeyi Boşverin oyunu iptal edin yani bir iki yil sonra daha guzel battlefield. oyunu ile gelin ben almicam her sene olmaz bu iş ayrica birşeye benzese canim yanmayacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Hardline ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız