Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 4'ün Squad Join Özelliği Nihayet Konsollara Geliyor

 
    Battlefield 4'ün konsol sürümlerinde uzun süredir beklenen özelliklerden birisi olan Squad Join beta olarak yayınlandı.

Squad Join, maça girmeden önce 5 oyuncuya kadar takımın oluşturulmasını ve bu takımla birlikte maça girmenize olanak sağlıyor. DICE ekibi Battlelog üzerinden yaptığı açıklamada "hayranlarımızın uzun süredir istediği bir şeydi" diyerek bu özelliğin beta aşamasıyla hizmete açıldığını belirtti. Squad Join şu anda Battlefield 4'ün ana haritaları ve ana oyun modlarında beta sürecini yaşıyor. Diğer harita ve modlar daha sonra bu desteğe kavuşacak.
 
    PC'de oyuncular Battlelog aracılığıyla arkadaşlarının oyununa rahatlıkla girebildikleri için bu özelliğin PC'ye gelmeyeceği açıklandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer DICE EA games battlefield 4 PC PS3 PS4 Xbox one Xbox 360 FPS
Mario Kart 8 İçin Birçok Ekran Görüntüsü Yayınlandı Playstation 4 ve Playstation Vita Bundle'ı Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmedaltair

6.5.2014 22:50:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel Adamlara helal olsun valla. Sadece 1-2 oyunda olan, oyun dünyasındaki en zor şeyi 7 ay gibi kısa bir sürede eklemeyi başardılar. 1.5 sene sonra da diğer hataları ve eksikleri giderdiler mi gerçekten şahane bir oyun ortaya çıkacak. Yapımcı dediğin böyle olur, tekrar bravo

alemburda34

6.5.2014 22:16:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl Neredeyse 1 haftadır zaten var daha geliyor u mu kaldı :D Hata falan diyenlere 1 aydır kadar oynuyorum sıfır hata :D Ama şunu yapmaları gerek bazı herifler tek başlarına oyunun gidişatını fena değiştirebiliyor.Bu yüzden bu adamları hardcore oyuna mecbur girmek zorunda kalmaları gerek yoksa bizim oyunlara girdiklerinde ciddi oyundan soğutuyor..Adam sanki helikopteleri eli bacağı gibi rahat hareket ettiriyor kimseye göz kırptırmıyor.
aynen katılıyorum bu tarz oyuncuları eşdeğer oyuncularla eşleştirmeli. Hiç olmazsa rastgele seçimde

rcpyksl

6.5.2014 18:18:18

0
Neredeyse 1 haftadır zaten var daha geliyor u mu kaldı :D Hata falan diyenlere 1 aydır kadar oynuyorum sıfır hata :D Ama şunu yapmaları gerek bazı herifler tek başlarına oyunun gidişatını fena değiştirebiliyor.Bu yüzden bu adamları hardcore oyuna mecbur girmek zorunda kalmaları gerek yoksa bizim oyunlara girdiklerinde ciddi oyundan soğutuyor..Adam sanki helikopteleri eli bacağı gibi rahat hareket ettiriyor kimseye göz kırptırmıyor.

BSC Misafiri

6.5.2014 16:45:58

0
4 gundur olan birsey beta olarak PS4 multiplayer secenegi altinda. Biz kullaniyoruz arkadaslar ile :)

bluelabel

6.5.2014 16:26:36

+1
Adamlara helal olsun valla. Sadece 1-2 oyunda olan, oyun dünyasındaki en zor şeyi 7 ay gibi kısa bir sürede eklemeyi başardılar. 1.5 sene sonra da diğer hataları ve eksikleri giderdiler mi gerçekten şahane bir oyun ortaya çıkacak. Yapımcı dediğin böyle olur, tekrar bravo

bozcan

6.5.2014 16:05:57

0
Konsol oyuncuları da arkadaşlarının yanına battlelog ile girebiliyor PC ye özel birşey değik ki (?)

Aaron Paul

6.5.2014 15:56:18

0
Ne umutlarla beklemiştim BF4'ü... sonra orası hata burası bug yok şu güncelleme ile burası düzeliyor yok orası düzeliyor... Artık tek beklediğim oyun MW AW'dir gerçi ondada hayal kırıklığı olacağı belli ama bekliyoruz işte.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız