Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battleborn, Yakında Free to Play Olabilir (Güncellendi)

 
 
   Güncelleme: Gearbox Software CEO'su twitter üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte oyunun Free to Play olacağı konusunun doğru olmadığını, Battleborn'u Free to Play bir oyuna çevirmek gibi bir planlarının olmadığını söyledi. Başka bir mesajında ise Battleborn için sadece ücretsiz deneme sürümü çıkarmayı planladıklarını belirtti.
 
"I was just told about a reckless story about Battleborn going F2P that is false. There are no plans to convert Battleborn free to play."
 
  Orijinal Haber: Borderlands'in yapımcısı Gearbox tarafından geliştirilmiş olan multiplayer odaklı FPS oyunu Battleborn, son yaşanan habere göre free to play olabilir.
 
   Oyun basınının en önemli isimlerinden Kotaku paylaştığı haberde, kaynaklarından edindiği bilgiye göre Battleborn'un yakın zamanda free to play olacağını ve duyurunun ise kasım ayının ortasında yapılabileceğini yazdı. 
 
   Ayrıca Kotaku'nun kaynağı, geliştirici ekip Gearbox'ın oyunun başından beri free to play olmasını istediğini ancak dağıtıcı 2K'nın buna izin vermediği ve standart 60 dolar fiyatıyla çıkmasına karar verdiğini de belirtti.
 
   Battleborn, 3 Mayıs 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, PC için çıkış yapmıştı ve çıkışından beri pek bir başarı sağlayamadı. Hatta oyun bir ara yurt dışındaki bazı perakendecilerdeki sepetlerde ve Humble Bundle ile oldukça ucuza satıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Battleborn Gearbox FPS multiplayer 5vs5 MOBA 2K Games FPS Xbox One PS4
Titanfall 2'nin Tek Oyunculu Modundan Sinematik Bir Fragman Paylaşıldı Bulletstorm Remaster PS4, Xbox One ve PC için Brezilya'da Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tiny Titan

30.9.2016 17:05:27

0
SEGA dan çaldıkları para böyle hiç oldu işte.

KAKÁ

30.9.2016 14:17:10

0
Bunu yapacaklarına adam gibi borderlands 3 çıkarmaları gerekirdi, borderlands 3ü bekliyoruz.

BSC Misafiri

30.9.2016 13:59:55

0
Seve seve F2P yapacak ya da sunucuları kapatacak. Oyunu aktif olarak oynayan toplasan (konsollarla birlikte) 3, 4k'yı geçmez oyuncu sayısı.

Guest-BB2CECC18

30.9.2016 13:55:33

0
oyun güzel fakat oyuncu az. coop hikayw modu online 5v5 maçlar gayet dolu bir oyundu

rambocuk

30.9.2016 08:17:57

0
Overwatch ın karşısında bu tarz oyunların parayla satıldıklarında hiçbir şansı olmaz

2K

30.9.2016 01:40:02

0
Battleborn beni baya şaşırttı sanki arkasında 2K ve Gearbox gibi isimler yok Overwatch'ı kopyalamaya çalışan duyulmadık dandik bir firma var izlenimi veriyordu. Oyunun betasını oynamıştım öyle işte bu kısmı sorunlu diyebileceğim bir yanı yok ama hiç de zevk almamıştım. Humble Bundle ile ucuza aldığım halde yüklemedim bile ama 2K geçenlerde ne olursa olsun desteğe devam edeceğiz oyunu diye açıklamalar yapıyordu, düzgün olursa oynarız iyi olur. Gearbox da umarım Borderlands dışında hala bir şey yapamamaya devam eder ve kaybolur gider ki Borderlands'i de çok sevmem ama sinirim Aliens oyunu yüzünden.

encuni

30.9.2016 00:38:24

0
oynanabılır bı yanı yok gibi

luganoguz

30.9.2016 00:36:43

0
sdkjfhhdgsdfsdf
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battleborn
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız