Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battle Los Angeles'ın Oyunu mu Yapılıyor?

Uzaylılar bu seferde Los Angeles'ı mesken tutacak.

     Uzaylı istilası oyunlarda olduğu kadar filmlerde de sık sık karşımıza çıkıyor. Kimi zaman başka bir gezegende bize saldıran, kimi zaman dünyamızı istila eden kimi zaman ise burada mahsur kalan uzaylıları Battle Los Angeles'da adından da anlaşılacağı gibi bir kez daha dünyaya saldırırken göreceğiz. Önümüzdeki ay gösterime girecek olan film, Los Angeles'taki saldırı üzerine yoğunlaşacak ve deniz piyadelerinin mücadelesine yer verecek. Peki boy göstermesine kısa bir süre kalan filmin bir de oyunu mu yapılıyor?
 
     Avusturalya'da oyunları derecelendiren kuruma göre Battle Los Angeles'ın multiplatform bir oyunu yapılıyor. +15 olarak derecelendirilen oyunun yapımcısı Saber Interactive, dağıtımcısı ise Konami olarak listelenmiş. Ortada bir yanlışlık mı var, yoksa Konami yakında bir duyuru mu gerçekleştirecek hep beraber göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Classification Battle Los Angeles Sinema Konami
LoZ: Ocarina of Time 3DS'ten Hyrule Görüntüleri Dead Minecraft

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız