Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman, Final Fantasy Karakteri Olsaydı


     Kingdom Hearts serisi, Final Fantasy 7 gibi oyunlarda karakter tasarımcılığı yapmış ve şu an Final Fantasy 15'in yönetmeni olan Tetsuya Nomura, Variant Play Arts Kai figür serisi için daha önce ele aldığı DC karakterlerinden sonra, sıra şimdi de Batman'e geldi.
 
     Yukarıda görselini görebileceğiniz üzere, Batman'in zırhı ve özellikle de pelerin tasarımı oldukça ilginç görünüyor. Figürün çıkış tarihi ve fiyatlandırması henüz paylaşılmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros variant play arts kai figür
PlayStation 4, Çok Yakında 3D Blu-ray Filmleri Oynatabilecek Microsoft, Ekim Ayına Kadar Xbox One'ı Sürekli Güncelleyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.8.2014 20:56:09

0
kendi oyununda böyle bir tasarıma sahip olması iyi olurdu tabii bize böyle bir güç sağlayıpta karşımıza müstakil ev boyutlarında canavarlar sürmelerini hiç mi hiç istemiyorum öyle yapacaklarına tasarım olarak kalsın daha iyidir :D çünkü canavar boss larda oyunun lezzeti ölüyor painkiller mi oynuyoruz yaw yönettiğimiz adam sonuçta atletik bir dedektif bence yeni oyunda dedektiflik ve araştırma görevlerine çok çok fazla ağırlık verilmeli bence böyle daha kaliteli ve çok heyecanlı ama sadece yeterli derecede stresle oynarız oyunu oyunda önemli olan karmaşıklık ve heyecandır, öğretilerdir, imkansız görev ve düşmanlar ve aşırı stres değil...!

BSC Misafiri

7.8.2014 20:56:06

0
aslında batman arkham knightte bu tasarımın kanatsız haline sahip yani aşağı yukarı bu tasarımı yeni oyunda oynayacağız bilen bilir hatırlatmak istedim

einhander

28.7.2014 07:48:55

0
fazla abartı

aykut291

25.7.2014 02:25:10

0
Aman Allah korusun dedim valla resmi görünce

RedBearded

24.7.2014 20:29:40

0
Bu tasarımda ana karakter gibi değilde, FF kötü bossları gibi olmuş :D

OldGamers86

24.7.2014 10:46:02

-1
Bildiğin yarasa olmuş bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız