Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman Arkham City GotY Edition Playstore'da


     Rocksteady Studios’un başarılı aksiyon oyunu Batman Arkham City, 5 farklı içerik paketi ile sunulan Game of the Year paketi ile oyunseverler ile buluşuyor.

     Oyunseverler bu muhteşem pakete aylık 6TL’den başlayan taksitlerle Playstore’dan ulaşabiliyor. http://www.playstore.com/#!/oyun/batman-arkham-city-game-of-the-year-edition

     Oyun Hakkında:

     Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Batman: Arkham City; Batman Arkham Asylum'un yoğun ve atmosferik temelini koruyarak, oyuncuları Gotham Şehri'nin hırsızları, gansterleri ve çılgın suç dehalarının yeni maksimum güvenlikli "evi" haline gelen Arkham City'ye gönderiyor.

     Kara Şovalye olun - Batman: Arkham City, her bölümünde gelişmiş ve ilgi çekici oynanışıyla tamamen özgün bir Batman deneyimi sunuyor: yüksek etkili sokak dövüşleri, tırnak ısırtan gizlilik, çok boyutlu olay yeri incelemeleri, epik süper kötü adam karşılaşmaları ve Batman'in acılı psikolojisinden beklenmedik parçalar.

     Catwoman olarak oynayın - Batman'in hikaye örgüsüyle pürüzsüz biçimde sarmalanan kendi hikayesiyle Catwoman, Batman: Arkham City'de tamamen oynanabilir bir karakter. Onun özel yetenekleri, dövüş hareketleri ve ekipmanları eksiksiz ve özel bir deneyim için ilgiyle tasarlandı.

     Yeni Hikaye - Beş kez Emmy Ödülü kazanan Paul Dini, Batman: Arkham City için yazdığı yepyeni bir hikaye ile oyuncuları Gotham'ın hastalıklı kalbinin derinliklerine götürüyor.

     Game of the Year paketi ile gelen içerikler:

Catwoman Bundle Paketi
Catwoman ile özel bir hikaye örgüsünde oynamak için Catwoman Bundle Paketi. Catwoman Bundle Paketi iki bonus Catwoman kostümüyle geliyor: Long Halloween Catwoman ve Animated Catwoman.

Nightwing Bundle Paketi
Tümüyle oynanabilir Nightwing karakteri. Kendi özel cihazları ve özel hareketleriyle birlikte gelen Nightwing, oyundaki mücadele haritalarında oynanabiliyor. Ayrıca pakette iki ekstra mücadele haritası bulunuyor: Wayne Manor ve Main Hall. Bu pakette ayrıca bir bonus Animated Nightwing karakter kostümü bulunuyor.

Robin Bundle Paketi
Tümüyle oynanabilir Robin karakteri. Kendi özel cihazları ve özel hareketleriyle birlikte gelen Robin, oyundaki mücadele haritalarında oynanabiliyor. Ayrıca pakette iki ekstra mücadele haritası bulunuyor: Black Mask ve Freight Train. Freight Train Escape mücadele haritası, 2 boyutlu bir düzlemde dövüş sunarak Arkham City'e özel bir yaklaşım getiriyor. Pakette ayrıca iki bonus karakter kostümü bulunuyor: Red Robin ve Animated Robin.

Arkham City Skins Paketi
Arkham City Skins Paketi yedi bonus Batman kostümü içeriyor: 1970s Batman, Year One Batman, The Dark Knight Returns, Earth One, Batman Beyond, Animated Batman ve Sinestro Corps Batman. Yedi Batman kostümü, ana hikayenin tamamlanmasının ardından hikaye bölümünde ve tüm haritalarda kullanılabiliyor.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Batman: Arkham City Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady
Alien Breed, Vita ve Android'e Geliyor Black Ops 2'nin DLC Kodlarında Sorun Yaşanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.11.2012 20:20:19

0
batman, filmide oyunuda bu denli muazzam kalitede olan nadir yapımlardan biridir. çoktan alıp koleksiyonuma kattım bile.

smalsrol

15.11.2012 15:50:30

0
Playstore da ' Bu paketin içindeki eklentiler şunlardır: Catwoman Bundle Pack Nightwing Bundle Pack Robin Bundle Pack Arkham City Skins Pack Challenge Map Pack ' diye yazmışlar fakat, oyunun cover resminde Harley Quinn's Revenge DLC diye bas bas bağıran etiket ve Harley Quinnin resmi var. Büyük ihtimalle eksik yazmışlardır.

smalsrol

15.11.2012 15:44:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: One of Them Ya içerik bilgisini yanlış yazmışlar ya da bu sattıkları esas GOTY sürümü değil. Sonuçta GOTY, tüm DLCleri içerisinde barındıran bir sürüm ama burada nihai DLC olan Harley Quinn's Revenge'den hiç söz edilmiyor.
Normal Goty Edition da Harley Quinn's Revenge var ama dur playstore'a girip bunda var mı yok mu öğreneyim

One of Them

15.11.2012 15:04:21

+1
Ya içerik bilgisini yanlış yazmışlar ya da bu sattıkları esas GOTY sürümü değil. Sonuçta GOTY, tüm DLCleri içerisinde barındıran bir sürüm ama burada nihai DLC olan Harley Quinn's Revenge'den hiç söz edilmiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız