Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batı Avrupa'nın En Hızlı Satan Yeni Oyunu Hala Watch Dogs


      Dün itibariyle oyuncularla buluşan Watch Dogs'un Bad Blood adlı indirilebilir içeriğinin yanında, Ubisoft'tan ilginç bir açıklama geldi. Firma, yeni bir marka olarak en iyi çıkışı yaptığı söylenen Destiny'i yalanlayarak, batı Avrupa'da yeni bir oyun olarak en çok satan oyunun hala Watch Dogs olduğunu söylüyor.
 
     Destiny ise geri kalan kısımda hakimiyetini bir süre daha sürdürecek gibi görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstatio destinyn 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
Sony'nin EGX London'a Götüreceği Oyunlar Belli Oldu Ryse'ı Yüksek Doku Kalitesinde Oynamak için Kaç GB VRAM Gerekiyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KaptanKenway

25.9.2014 23:19:48

0
Milleti kandırdılar, bu bir yana ama bu proje devam ederse çok başarılı olacağına ben inanıyorum. Yaptıkları hatalardan ders alıp, 2. oyunda AC gibi düzeltirse bence çok iyi bir seriye dönüşebilir. Fakat hiçbir zaman GTA 5 ile karşılaştırılmamalı. Ubisoft çalışanları tarafından da yapılmamal, eğer daha fazla oyun satmak istiyorsa. Çünkü bu iş FIFA ve PES işine döner, Ubisoft zarar eder, Rockstar değil. GTA 5 farklı, Watch Dogs farklı bunuda artık anlayın. GTA 5 ve WD ciler.

HIGHER

25.9.2014 17:15:39

-1
çöp

Varni34

25.9.2014 14:51:17

+1
imaj hiç birşeydir oyuncuları kandırmak herşey

BSC Misafiri

25.9.2014 14:18:26

0
Watch Dogs platform olarak yelpazeli. Wii U'ya da çıkacak. Ama Ubisoft bir daha Nintendo konsollarına yetişkin içerikli oyun çıkarmayacakmış. Kendi bilirr

Master_Evil

25.9.2014 13:49:58

0
oyunun reklamını çok iyi yaptılar, beğenilmese bile satıyor oyun

R-10

25.9.2014 13:28:41

0
Watch dogs çıkmadan önce meşhur olmuş bir oyun.Yapılan tanıtım,pazarlama ve reklam oyuncularda çok büyük beklenti oluşturdu.Almayacaklarda almış oldu.Ayrıca oyunun grafikleri resmen çöp.Hikayesine gelince oyunu bitirmediğim için yorum yapamayacağım. Balon bir oyun kısacası

qqqqrpppp

25.9.2014 13:19:02

0
bu kafayla yapsınlar watch dogs un devamını da alsınlar boylarının ölçülerini.

Fuusrodah

25.9.2014 12:59:33

0
Bu sorunlara rağmen bu oyun bu kadar başarı gösterdi. Düşünsenize bir de bu sorunlar olmadan ne yapardı. Ubi yi PoP zamanında severdim. Şimdi pek sevmem ama hakkını vermek lazım. Yapınca yapıyorlar.

Zarbo257

25.9.2014 09:35:18

0
Kelimesi kelimesine katılıyorum...Bu firmaya güvenim o kadar azaldı ki eğer Assasin's Creed Unity de yine oyuncuları kandırmış olurlarsa birdaha bu firmanın hiçbir oyununu almamaya yemin ettim.
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Bence Ubisoft'un Watch Dogs ile övünmemesi lazım. Grafikleri kötü diyenlerden ya da grafiklere önem verenlerden değilim ama Ubisoft bariz oyuncuları kandırdı oyunun son sürümünün kalitesi ile alakasız videolar ve görseller göstererek. Bir de yine ben hiç bir sorun yaşamama rağmen bir çok arkadaş PC de bir sürü sorun yaşadı ne yazık ki. Son olarak da oyun aşırı derecede farklı ve zevkli bir oyun olarak bulmuyorum bitirmiş biri olarak, arada bir kaç güzel bölümleri olsa da oyunun geneli klasik dandik oyuncuyu sıkan Ubisoft görevleriydi.

2K

25.9.2014 08:12:17

+2
Bence Ubisoft'un Watch Dogs ile övünmemesi lazım. Grafikleri kötü diyenlerden ya da grafiklere önem verenlerden değilim ama Ubisoft bariz oyuncuları kandırdı oyunun son sürümünün kalitesi ile alakasız videolar ve görseller göstererek. Bir de yine ben hiç bir sorun yaşamama rağmen bir çok arkadaş PC de bir sürü sorun yaşadı ne yazık ki. Son olarak da oyun aşırı derecede farklı ve zevkli bir oyun olarak bulmuyorum bitirmiş biri olarak, arada bir kaç güzel bölümleri olsa da oyunun geneli klasik dandik oyuncuyu sıkan Ubisoft görevleriydi.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız