Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bastion, Dota 2'nin Spiker Seslerine Eklendi


     Bir Warcraft 3 modu olarak tanıdığımız Defence of the Ancients(DOTA), Valve'ın isim haklarını almasıyla başlı başına bir oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Uzunca bir süredir beta aşamasında olan oyun, Free-to-Play sistemini kullandığı için, Valve da oyuncular arasındaki dengeyi bozmadan para kazanmayı hedefliyor. Bu yollardan bir tanesi ise spiker sesleri satarak, gelir elde etmek.
 
     DOTA 2 için hazırlanan bir indirilebilir içerik ile Bastion'ın sesi, oyuna spiker olarak ekleniyor. Bu indirlebilir içerik 9.99$ fiyatıyla şu anda satışta. Ayrıca diğer spiker sesleri için de farklı indirimler mevcut. Gerekli sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 dlc announcer bastion spiker
Street Fighter X Megaman'in Yaması Yolda BioShock: Infinite Figürleri Ocak Ayında Çıkacak

Mütercim Bey

20.12.2012 15:18:27

0
F2P olayını en iyi yapan şirket Valve bence. F2P oyunlarında sattığı eşyalarla başkalarına rakipleri üzerinde ek avantaj sağlatmıyor, sadece görünüş olarak farklılıklar sunuyor ki markete bakınca ister istemez bir şeyleri satın alasın geliyor :) Bu yüzden her daim Valve, oyuncu dostu Valve...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız