Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Banjo Kazooie'nin Ruhani Devamı Kickstarter'da Yoğun İlgi Görüyor


      Banjo Kazooie'nin ruhani devam oyunu Project Ukulele için bir Kickstarter kampanyası başlatacaklarını duyurmuştu. Beklenen kampanya başlatıldı ve Project Ukulele'nin resmi adı duyurulmuş oldu: Yooka-Laylee.
 
      Yooka-Laylee'de oyuna isimlerini veren iki karakteri yöneteceğiz. Yooka, kertenkele benzeri yeşil bir canlıyken Laylee bir yarasa. Bu iki karakter daha önce Donkey Kong ve Banjo Kazooie'de karakter tasarımcılığı yapan tasarımcı tarafından tasarlanmış.
 
       Oyun boyunca bu iki karakterin kendine has özelliklerini kullanarak rengarenk dünyayı keşfedeceğiz. Oyun PC, Mac, Linux, Wii U, PlayStation 4, Xbox One için geliştirilmekte. Dün başlayan bu Kickstarter kampanyası oyunculardan o kadar çok ilgi aldı ki oyun bu kadar kısa bir sürede 941,578 euro toplamayı başardı. Oyunun hedefinin sadece 175,000 euro olduğunu belirtelim.
 
      Yooka-Laylee'nin Kickstarte sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kickstarter.com project ukulele banjo kazooie platoform 3d bağımsız kickstarter indie
Monster Hunter 4: Ultimate'e Mega Man, Street Fighter ve Metroid'ten Karakterler Geliyor Wolfenstein: The Old Blood'tan 45 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yooka-Laylee ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız