Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bandai Namco, Limbic Entertainment'ın Çoğunluk Hissesini Satın Aldı

 
 
Aralık 2020'de Limbic Entertainment'ın azınlık hissesini satın almasının ardından Bandai Namco Entertainment Europe, yatırımını artırdığını ve Alman geliştiricinin çoğunluk hissesini satın aldığını duyurdu. Limbic Entertainment bundan sonraki süreçte Bandai Namco'nun yayıncılık ve dağıtım uzmanlığından tam olarak yararlanacak.
 
Limbic Entertainment, 2002 yılında Stephan Winter ve Alexander Frey tarafından Langen/Almanya'da kuruldu. O zamandan beri 20'den fazla oyun geliştirdi. Şu anda Park Beyond, Ağustos 2021'de duyuruldu ve bu oyun Bandai Namco ile ortaklaşa geliştirilen ilk yapım. Stüdyo şu anda 90 çalışandan oluşuyor ve geliştirilmekte olan çok sayıda duyurulmamış oyun yer alıyor. 
 
Limbic Entertainment kurucu ortağı ve CEO'su Stephan Winter şunları söyledi: “Bandai Namco ile hedeflerimizi gerçekleştirmek ve harika oyunlar geliştirmek için bir ortaklığa imza attık. Bu sürece ortak oldukları için çok şanslıyız. "

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bandai Namco Limbic Entertainment
Spooky’s Jump Scare Mansion: HD Renovation Ekim'de Switch'e Geliyor Resident Evil 7, 2 Remake ve 3 Remake için Yeni Güncelleme Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız