Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bağımsız Yapımcıdan Korsana Özel İndirim


    Her ne kadar bağımsız yapımcılar ve oyunları bu nesle damgasını vurmuş olsalar da, bu yapımcılar korsana karşı mücadele vermeye devam ediyorlar. Bir bağımsız yapımcı oyunu olan Anodyne, korsan oyunculara yönelik yapılan indirimle birlikte gündeme geldi. 
 
    İki kişilik yapım ekibi tarafından ortaya çıkarılan Anodyne'de "Pirate Bay Promo" isminde bir kampanya düzenleniyor. Kampanya sayfasında oyunun illegal paylaşım sitesi üzerinden torrent dosyasını veren yapımcılar, normalde fiyatı 10 dolar olan oyunun ücretini 1 dolara çekiyor. Pazartesi gününe kadar devam edecek olan ilginç kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
anodyne indie korsan
Sony'nin Tablet Kontrolcü Patenti Ortaya Çıktı Guild Wars 2'nin İlk Ek Paketi Bu Sene Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.2.2013 09:14:30

0
Bence bağımsız firma diye bir sanal firma kurdu sony veya microsoft bu firmaya bir bahane oyun ürettirdi koydu, sonra da bu firma üzerinden torrent linklerini bulmaya gidip teker teker kapattıracaklar. Kendi isimleri geçmesin diye böyle yaptıklarını düşünüyorum.

BSC Misafiri

18.2.2013 08:25:11

0
Oyunlar 50TL ve altı olsa hepsini orjinal alacam.Ama 3 gün sonra biten oyuna 150 TL istiyor adam.Hadi onuda geçtim 50 TL altı olsa onuda alacam.İşin eğlence kısmından baksam 3 gün üst üste sinemaya gitsem taş çatlasa 40 lira yapar.Hadi be abiciğim onuda geçtim.Adam baştan savma oyun yapıyor,satıyor alıyorsun bir bakıyorsun oynamıyorsun bile, hoop para çöpe.Hadi onuda geçtim oyunu alıyorsun bug dolu.Yok "ilk gün yaması" yok o yaması yok bu yaması,update mapdate, 12gb update i olan oyun var.Ben şimdi 150 hadi bilemedin 100 lira bayılıp bide oyunu doğru düzgün oynamak için kotalı intenetimle 12GB update mi indirecem.Hadi bunlarıda geç adam aldığın oyunun içinde silah,araba vs için senden tekrar para istiyor.Kapital köpeklik,aç gözlülük diz boyu.Korsanı engellemek için daha fazla insana makul fiyattan satmak yerine yok kopya koruması,o koruması bu koruması diye orjinal alanlara da eziyet ediyorlar.Hadi buyur gel de orjinal al.Eğleneceksin ya eğlen hadi buyur.Oyun yapımcılarının şuanki korsandan çektikleri aç gözlülüklerinin müstehakıdır.Hiç kimsenin hakkının yenmesinin taraftarı değilim.Ama oyun yapımcılarının ve dağıtıcılarının hiç haksızlık yapmadığını kimse söylemesin.Herkes ektiğini biçer.Bak maincraft a adam istiyosanız korsan indirin diyor ama orjinal satışları almış başını gitmiş.Vermeden almak olmaz...

FeLixer

17.2.2013 11:58:05

0
Nedeni şu arkadaşlar: Firmanın bütün torrent linklerini bulması çok zor, ama bizlere torrent linki getirin %90 indirim derseniz çoğu kişi yapacağı için stüdyo çoğu linki eline getirecek ve hepsini yasal yolla kapatma hakkı var.Gördüğünüz gibi iyi bir taktik. Birde bakıyormuşsunuz hiç torrent link kalmıyormuş :D Amacına ulaşmış olur

BSC Misafiri

17.2.2013 01:09:10

0
Anlamadım nasıl yani oyunu orjinal alanlar mı 1 dolar verecek?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız