Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bağımsız Yapım Sunless Sea Ön Görülen Satış Rakamını İkiye Katladı


       Güneşsiz bir denizde kendimizi ve mürettebatımızı hayatta tutmaya çalıştığımız bağımsız yapım Sunless Sea'nin satış rakamları hakında yeni bilgiler paylaşıldı. Belirtilene göre oyunun satış rakamları geliştirici ekip Failbetter'ın beklentilerini ikiye katlamış.
 
        Yapımcı ekip Sunless Sea'nin geliştirilme aşamasına başlamadan oyunun en kötü ihtimalle 5000 en iyi ihtimalle de 50,000 satacağını ön görüyormuş. 2015 Şubat ayının sonuna kadar Sunles Sea toplamda 100,000'den fazla sattı. Firma, en iyi ihtimal olarak görülen 50,000'i geride bırakmalarını sağlayan tüm oyunculara teşekkür ediyor.
 
     Siz de Sunless Sea'yi Steam üzerinden 29 TL karşılığında Steam üzerinden satın alabilirsiniz. Oyun hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız oyunun geçmiş sürümleri için hazırladığımız İlk İzlenim videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak failbettergames.com Sunless Sea Survival Bağımsız
PayDay 2'nin Yeni Silah Paketiyle Düşmanlarınızı Kızartmaya Hazırlanın BloodBorne Yapımcısının Eski Oyunlarından Shadow Tower PSN'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sunless Sea
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız