Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Back to The Future'ın Devamı Kesinlikle Gelmeyecek

 
İlk filmi 1985 yılında yayınlanan, bilim kurgu filmlerinin en önemlilerinden biri olan Back to The Future ya da Türkçe ismi ile Geleceğe Dönüş'ün senaristlerinden Bob Gale, serinin geleceği hakkında konuştu.
 
Eskilerin başarılı ve kült filmlerinin sırayla yeniden yapılması ya da devam filmi çekilmesi sebebiyle çoğu izleyici bu tarz bir haberi Back to The Future'dan da bekliyordu. Ancak uzun zamandır böyle bir duyuru yapılmadı hatta geçtiğimiz gün böyle bir ihtimalin olmadığı da bir kez daha açıklanmış oldu.
 
Geçtiğimiz gün röportaj veren Bob Gale, Back to The Future serisinin yenisinin kesinlikle gelmeyeceğini söyledi. İlk üç filmde başrolde oynayan Michael J. Fox'un şu anda 60 yaşına geldiği ve Parkinson hastalığı olduğunu söyleyen Gale, Michael J. Fox'u bu şekilde kimsenin görmek isteyemeyeceğini söyledi. Michael J. Fox olmadan yapılan bir filmin de kötü olacağını ekledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri back to the future 4 back to the future devam
Fallout 76 | Ücretsiz Hafta, Oyun İçi Etkinlikler, Fallout 1st Önizlemesi ve Dahası Şimdi Başlıyor The Boys'un Yaratıcısı, Marvel Filmlerini Tehlikeli Buluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Settlers

21.10.2020 19:15:47

0
Haberi yayınlayan editörün, ikinci paragrafta bahsettiğinin aksine, BTTF fanları hiç bir zaman yeniden yapımını ya da yeni bir filmin gelmesini istemedi. Yeni bir filmin gelmeyeceği sürekli söyleniyordu. Yeni bir şey değil.

Yanfo

21.10.2020 13:57:20

+1
'İlk filmi 2985 yılında yayınlanan' :D geleceğe dönüş'ün ve haberin hakkını veren adam gibi adam BC.

BSC Misafiri

21.10.2020 13:39:41

0
İlk film demek 2985'te yayınlandı :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız