Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BSC Özel: Gamescom'dan Kasa Modlamaları

Modlamalar çok kısa bir sürede tamamlanıyor.

     Her geçen yıl daha da büyüyen ve firmaların akın etmeye başladığı Gamescom fuarından haberlerimiz davam ediyor. Bolumsonucanavari.com ekibi olarak fuardan görüntüler dışında özel içerikler ve videolar ile sizlerin karşısında olduk. Fuarın bitimiyle birlikte özel videolar ile de Gamescom'un nabzını tutmaya devam edeceğiz. Bu haberimizde de bu özel içeriklerden birisi ile karşınıza çıkıyoruz.

     Bildiğiniz gibi kasa modlamaları oldukça popüler bir yere sahip. Öyle ki sık sık PC dışında konsol kasalarının modlamalarıyla bile karşılaşıyoruz. Gamescom fuarından ilginç kareleri karşımıza getiren Genel Yayın Yönetmenimiz Erdinç İyikul, tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kasa modlamalarıyla karşımıza çıktı.
 
     Bu kasa modlamalarında özellikle bazı modların oldukça hoşuma gittiğini söylemeliyim. İlk olarakta favorim ile başlayacağım. Portal serisinde yanımızdan ayırmadığımız küpler baz alınarak yapılan bu kasa modu eminim benim gibi sizlerin de favorisi haline gelecektir. 
 

     İkinci sırada dikkatimi çeken kasa ise Disney ve Pixar'ın ortak yapımı olan Wall-E'den esinlenerek oluşturulan kasa modlaması oldu. Melül bakışları, elleri ve tabi ki şirin görüntüsü ile Wall-E en az filmi kadar güzel bir modlama olmuş.


     3. sırada ise özellikle detaylarına bayıldığım bir kasa modlamasına yer vermek istiyorum. En ufak işçiliğe kadar özenilen bu kasa modundaki detaylar gerçekten inanılmaz. Merdivenleri, çelik yapısı ile bu kasa modu eminim odanıza bambaşka bir hava katabilir..
 

      Şimdi Erdinç'in objektiflerine yansıyan diğer kasa modlarına geçmeden önce bu kasa modlamalarının fuar alanında canlı olarak çok kısa süreler içerisinde yapıldıklarını hatırlatalım. Gerçekten şaşılası ve büyük bir emek istiyor..İşte mod köşesinin diğer dikkat çeken kasaları..









 Not: Fuar alanından çektiğimiz görüntüler izin alınmadan kullanılamaz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC Kasa Modlama Gamescom
GoldenEye 007: Reloaded'tan Yeni Görseller Metal Gear Solid 3 HD'nin Gamescom Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

6e

21.8.2011 03:38:40

0
Portal küpü harika

Banzai!

21.8.2011 03:36:00

0
en güzeli wall-e bence

BSC Misafiri

21.8.2011 03:34:01

0
quote:

Paslı ve portal küpünü tuttum. Wall-E de güzel. Bunları bir yerden bulabilir miyiz ki? eet bunları nerden bulabılırız satılıoyrlarmı?

Zmpprz

20.8.2011 12:49:33

0
quote:

Merdivenleri, çelik yapısı ile bu kasa modu eminim odanıza bambaşka bir hava katabilir..
hangi kasa bu?

avatar78

20.8.2011 12:44:26

0
Paslı ve portal küpünü tuttum. Wall-E de güzel. Bunları bir yerden bulabilir miyiz ki?

B.Bayraktar

20.8.2011 12:40:14

0
3.'ye yanlış fotoğraf koymuşsunuz sanırım.

BSC Misafiri

20.8.2011 12:32:12

0
en alttan 3 üncü bana doom 3 anımsattı en fovarim doom 3 kasa modlaması ve dead space quake 3 - 4 bf3 olabilir sınırsız zevkler söz konusu harika gerçekten zevkli bir iş...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız