Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BO II, Platformlar Arası Grafik Karşılaştırması


     Çıkışyla beraber oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşan Call of Duty: Black Ops II'nin en çok eleştirilen yönü -diğer Call of Duty oyunları gibi- grafikleri. Bu haberimizde ise oyunun PC, PS3, Xbox 360 ve Wii U sürümlerinin grafik karşılaştırmalarına ait görselleri bulacaksınız.
 
     Aşağıda bulabileceğiniz bu görsellerde, PC grafiklerinin konsollara nazaran daha önde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Konsollar arasında ise Xbox 360 ve Wii U, oyunculara benzer grafikler sunarken, PS3'ün bu konsollara göre daha kötü grafiklere sahip olduğunu görüyoruz.
 
     Xbox 360 ve PS3'ün artık yetirsiz kaldığı bir gerçek. Wii U'nun bu grafiklere sahip olmasının nedeni ise henüz yeni bir konsol olması. Hatırlayacağınız üzere PS3'ün ilk çıktığı dönemlerde de benzer sorunlar yaşanmıştı. Ancak PS3 ile şimdi gelinen noktaya bakarsak, Wii U'nun ileride daha iyi grafikler verebileceğini söyleyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision 2x xp Wii PS3 Xbox 360 PC DS black ops 2 graphic comparison grafik karşılaştırması
Bioshock Infinite'in Multiplayer Modu Olmayacak Yeni Steins Gate Oyunu Xbox 360 ve PS3 Yolunda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S!rJohN

27.11.2012 23:19:00

0
stun kardeş benim söylediklerimin içinden cımbızla kelimeleri seçip farklı anlamlar yaratıyorsun. "en iyi grafikli oyun" olarak Halo 4 ü göstermedim ki, sadece en iyisinin Uncharted 3 olduğunu söylemenin yanlış olduğunu söyledim. Açıklamalarıma "bence" ibaresi katmama gerek yok, yorumcu kısmında nikimi görüyorsun sonuçta. Ayrıca grafik benim için önemli de değildir, bunu da belirteyim. Hikayesi iyi olsun, PS2 grafiğinde olsun, farketmez. Zaten şu sıralar "Tales of..." RPG lerine sardım, PS2 versiyonlarından birini bitirmek üzereyim. Yeni nesil adına bir not: Microsoft "Xbox" markasıyla Türkiye'ye girdi. Açıklamalarına göre konsolun her exclusive oyunu Türkçe olacak ve diğer firmaların yaptığı büyük oyunların Türkçe gelmesi için çaba sarfedecekler. Bu atılımı PlayStation daha erken yaptı, Xbox geç kaldı ama nihayetinde marka olarak geldi, Nintendo 'da keşke yapsa diyorum.

stun

27.11.2012 20:43:03

0
S!rJohN 27.11.2012 20:03:25 cümlelerinin başında '' bence '' kelimesi göremedim... şu zevk meselesinide yazmadım... ben ps3 üzerinden oynuyorum.. ister istemez ..araştırıp savunuyorum...ama söylediğim şeyde her zaman dogrudur... ben ps3 aldım diye.. psn xbox live dan daha iyi diyemem....çunkü değil.. ama ps3 te nitelikli exc sayısı fazla ve daha nitelikli diyebilirim... neye göre derim.. aldıgı ödüllere göre derim .. sayı ve puan ortalamarına göre derim.. xbox ın toplamda bütün oyunları hesaba kattıgımızda daha fazla exc oldugunuda biliyorum... ama nitelik/sayı oranına göre diyebilirim.. türkiyede daha aktif olması beni memnun ediyor diyebilirim... hatta böyle oldugu için ben daha rahat oyun bulabılıyorum...ben konsolumun eksık noktalarınıda biliyorum bu oyunda oldugu gibi.. 2011 e kadar bütün oyunlar xbox ta daha iyiydi.. sonradan makıneler zorlanmaya pc fanboyları belirmeye ... pc -konsol arası fark çok belirgin olmaya başlayınca.. ve kartlar seneden seneye ucuzluyor... xbox a grafık kodlamak daha kolaydı..ama zaten multıplatform oyunlar elde ne var ne yok kullanmak zorundaydı.. ps3 sonradan çıktıgı için donanımsal olarak yüksekti.. ışık bir anda farkedildi.. bunun en iyi ve en belirgin örnegi bf3 tür.. ama şöyle birşeyde var amerika xbox bazlı bir oyun.. cod da resmen amerikanın milli oyunu olmuş durumda.. bu yuzden.. codun xbox ta daha iyi görünmesi.. codun grafıkleri zaten rezalet.. ben ps3 üm var diyede ölümüne fanboy luk yapacak biri değilim.. ben bo2 konusunu araştırdım kaynak sitenin başka karşılaştırmalarına girdim video da izlemeden.. yan yana 3 fotograf vardı ve sitede ( ingilizce) bahsedildiği gibi... ps3 sürümünde bariz bir bulanıklık var bunu kabul ediyorum baya araştırdım.. ama aşşagıdakı insanlardan kabul etmeyenlerde var... ben gelecek nesil nasip olursa 2 sinide alıcam ama ilk ps4 alıcam bunun sebebi türkiyede daha yaygın ve daha yaygın spot çu bulabilmem olucak 42 oyun oynadım ps3 te 2010 un ortasında aldım.. takaslayarak oynuyorum.. ama orjinaller :D -garanti destegi psn TR destegi var ihtiyacım olmasada TR dil destegi var ve sony oyunlarına cidden emek harcıyor bu 2009 da çıkardı uc2 yi dedim ne oluyoruz ...goty oldu .. 2010 daki gow 3 çıkardı.. o grafıkler o döneme göre.. sen şimdi diyorsun ya halo 4 en iyi grafıklı konsol oyunu ..oda oydu.. ve bende diğer sene diyicem ki last of us en iyi grafıklı konsol oyunu.. :D neyse benden bukadar

S!rJohN

27.11.2012 20:03:25

0
stun kardeş kusura bakma ama tarafsız değilsin, ve net kararlar veren sensin. Yine tekrarlıyorum, başkalarının oyunlar hakkında vermiş olduğu kararlar kendilerini bağlar. (siteler, editörler ve ya oyuncular) Her şey zevk meselesi. Dikkat edersen yazılarım da herhangi birini yerip diğerini göklere çıkarmıyorum. Ancak kalben Nintendo'cu olduğumu net bir şekilde belirtirim her zaman :) Ama senin de PlayStation'cu olduğunu kabul etmen gerek.

BSC Misafiri

27.11.2012 17:30:06

0
ps3 e helal şu mal oyun için fazla uğraşmamış yoksa hepsinden ii garfik çıkarırdı:D

stun

27.11.2012 13:05:07

0
S!rJohN 27.11.2012 03:22:57 Yanlışşın kardeşim ben hiçbir zaman xbox fanı olmadım... ben aslında tarafsızım... senin bukadar net emin konuşman çok saçma... öyle olabılır olamazda demiyorum... hatta grafıklerıde çok harika... ama bu kararı lak diye tek başınada sen söyleyemessin.. hatta param olsa alacaktım.. her 2 konsolu bu dönem için.. sadece ps3 aldım.. oda turkıyede orjınal spot oyunlarını daha çok yerde bulabılıyorum garantısı var exclerı daha güzel fazla ve daha güzel diye seçtim bide psn e para ödemeyecektim... bugun bana xbox verseler oynamam diyen bir salak değilim... xboxında gears of war halo gibi güzel serileri yok değil... oyunun incelemesi çıktı 9.6 puanını hak ediyor.. ama buna sen karar veremessin.. en iyi grafık ödülleri açıklansın.. tamam susarım.. oyunun çok iyi grafıkleri var.. muhtemelen olabılır ama bunuda sen tek başına diyemessin açıkçası.. yada ben bunu gelecek sene last of us çıktıgında söylesem... aynı şey benim içinde hoş değil sen beni tizar la karıştırmış olabılırsın.. adam burada ps3 fanıydı bas bas bagırdı pc alıyorum alıyorum diye sonra pc fanı kesildi..

gesso

27.11.2012 08:42:09

0
Oyunla ilgili tek şikâyetim Hile. BO2 ve tüm Call of Duty oyunların yegâne sorunu hileciler. Böyle giderse oyunu artık PC'ye çıkartmazlar diye düşünüyorum ve bence çıkartmasınlar. Konsol alıp oynarız, sorun değil.

S!rJohN

27.11.2012 03:22:57

0
stun 26.11.2012 16:16:18; Birşeyi savunmak başka, hastalık derecesinde savunmak başka. Ağzına bir Uncharted dolamışsın, başka birşey demiyorsun. Hayatında Halo oynamamış bir insan olduğun çok belli. Halo 4 ü 1080p HD TV de oynadın mı ki bu şekil çocukça yorumlar yapıyorsun? Biraz saygılı olun. Bende Uncharted oyunlarını bayıla bayıla oynadım ama bu neslin şimdiye kadar ki en iyi grafikli oyunu diyebilmek içinde kör olmak lazım. Yanlış hatırlamıyorsam bundan bir süre önce koyu Xbox fanıydın, 180 derece dönüşle bir anda PS fanı kesiliverdin. (Yanlışsam düzelt) Puanlamalara bakarak ancak kendinizi avutursunuz, bir oyuna otoriterler çok iyi puan vermiş olabilir, ancak siz beğenmediyseniz o oyun beş para etmez. (Bende GTA ve COD türevlerinden nefret ederim, aşırı sıradan gelir bana, ama kimseyle de dalaşmam kötü diye, zevk meselesi sonuçta, kimse kimseyi yargılayamaz)

jacksoftblocker

26.11.2012 16:58:53

0
alo halo 4 mü çıkmış iğrenç lan o

stun

26.11.2012 16:16:18

0
deerhunter1980 26.11.2012 13:50:17 '''''' Halo 4 gelmis gecmis en iyi grafikli konsol oyunudur nokta.'''' sen bunu neye göre söylüyorsun neye göre söylüyorsun.. sen diyince öyle mi oluyor... şu sezonun bitmesini ve oyun ödüllerinin dagıtılmasını bekleyelım.. ödül kime gidiyor görelim ondan sonra konuşabılırsen azımı açmam.. ama şimdi birşey söylemek için erken

deerhunter1980

26.11.2012 13:50:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Orijinalden alıntı: deerhunter1980 Uncharted 3 not ortalaması: 92 halo 4: 87 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/uncharted-3-drakes-deception http://www.metacritic.com/game/xbox-360/halo-4 Grafik olarakta oyun not olarakta Uncharted 3 daha iyi. halo 4 ü xbox fanları bile eleştiriyor. not ortalaması 90 bile degil
guzel kardesim Halo 4 gelmis gecmis en iyi grafikli konsol oyunudur nokta.UC3 e kotu demiyorum diyecek kadar da salak degilim ama bu oyun da grafik olarak H4 tarafindan egale edildi.Halo 4 deki karakterlerdeki ve objelerin ustunde durulan detaylar ve kaplama kalitesi daha once hic bir oyun gorulmemis cinsten.HDR isik efeketleri,harika golgelendirmeler de ustune cabasi.Halo 4 u begenmeyen hic kimseyle karsilasmadim ne forumlarda nede youtube videolarinda IGN:9.8 Destructoid:10 Gamespot:9 Gameinformer:4.5 oyunun en dusuk aldigi yer 8 ile Eurogamer ne kila hizmetse o da anlamadim

BSC Misafiri

26.11.2012 11:39:06

0
deerhunter1980 Uncharted 3 en iyi grafikli oyun. Adamlar yerdeki kumları bile yaptılar. halo 4 ün kaplamaları kötü, not ortalaması da düşük :)

BSC Misafiri

26.11.2012 11:39:01

0
Bırakın bu isleri hadi ya. Bı girin Youtube ye bir bo2 karşılaştırmalarına bakın xbox 360 ps3 diye ps3 acik ara fark atmış izlediyim videoların hepsinde xbox a neyin karsilastirmasidir bu anlamadım arkadas herkez kendi kafasına göre bişeyler yapıyor bı araştıralım arkadaslar aradaki farkı sizde göreceksiniz.

BSC Misafiri

26.11.2012 11:38:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: deerhunter1980
Uncharted 3 not ortalaması: 92 halo 4: 87 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/uncharted-3-drakes-deception http://www.metacritic.com/game/xbox-360/halo-4 Grafik olarakta oyun not olarakta Uncharted 3 daha iyi. halo 4 ü xbox fanları bile eleştiriyor. not ortalaması 90 bile degil

BSC Misafiri

26.11.2012 11:38:53

0
Girin Youtube aratın ps3 vs xbox bo2 diye ps3 xbox dan çok daha iyi cogu videoda bu nedir böyle herkez kendi kafasına göre karsilastimami yapıyor

BSC Misafiri

26.11.2012 11:38:33

0
xbox üstünlüğünü koruyor

BSC Misafiri

26.11.2012 11:38:07

0
ps3 ile xbox360 arasındaki ilişki ati ile nvidia gibidir ps3 ati gibi donanım olarak daha kalitelidir (xdr ram) ama xbox360 nvidia gibi oyun geliştiricilerine daha fazla destek verdiği için optimizasyonu daha iyidir

TayfunGuN

26.11.2012 11:21:21

0
ps 3 neden bu kadar kötü :S xbox cidden iyi grafik açısından bu oyunda

bocekgrafik

26.11.2012 09:44:26

+1
Grafikler, hiçte öyle eleştirildiği kadar kötü değil. Bunlar DX11 grafikleri değil, DX9 grafikleri. DX9'la da bundan iyisi Crysis 2'nin modlarıdır ancak. Grafikleri beğenmeyenler, oyunu hangi ayarlarda oynuyorlar ve oyunları orjinal mi, gerçekten merak ediyorum. "Orjinal mi?" diye sordum, çünkü firmalar eskisi gibi oyunları düzgün çıkartmıyorlar. Bilerek eksik ve hatalı çıkartıyorlar ki korsan oynayanlar verim alamasınlar ve hatalı haliyle oynasınlar. Ben oyunu daha cumartesi günü yükledim. Sadece zombiye 2.8 GB, multiye sanırım 600 ve single'a da ona yakın güncelleme geldi. Oyun Black Ops 1'e göre çok daha iyi optimize edilmiş ve bilgisayarı kesinlikle kasmıyor. Özellikle de multi haritaları çok güzel olmuş. Ancak senaryo modu, bugüne kadar ki en kötü COD senaryosu olmuştur sanırım. Bildiğiniz MOH olmuş çünkü. Sesler de hâkezâ yine öyle. MW2'deki silah sesleri nerde, bu nerde? Arcade oyun oynuyormuşum gibi geliyor multi oynarken. Senoryo modunda ise MOH'u nasıl sıkılıp bitirmediysem, bunu da öyle yaptım. Senaryo da bizi oyunun atmosferine çeken hiçbirşey yok çünkü...

stun

26.11.2012 02:58:48

0
ChronoGear 25.11.2012 14:03:26 kardeşim.. ben senin verdiğin haberi ve diğer linklerinide okudum... ama ps3 te bulanıklık söz konusu eurogamerda da yazmışlar... xbox daha net.. sırf bu oyun için... buda %100 treyarchın hatası

S.P.E.C.I.A.L.

26.11.2012 02:23:31

0
Böyle görüntüleri karşılaştırmamızı nasıl bekliyorsunuz? Her resim arası bir banner giriyor, yükleme bir saat. Arka arkaya resimlere bakamazsak nasıl karşılaştıracağız? Hadi bunu yapamıyorsunuz bari toplu indirme linki koyun. Onu da koymamışsınız. Yok karşılaştırmamızı istemiyorsanız da hiç ekran görüntüsü koymayın da biz burada çileden çıkıp durmayalım. Derken kaynak linkine girdim de karşılaştırma nasıl olur gördüm. Oh be!

stun

25.11.2012 23:07:01

0
S!rJohN 25.11.2012 23:04:50 şu işlemci olayından bahsetmeye çalışıyordum.. azımdan aldın.. iyide anlatmıssın..

stun

25.11.2012 23:05:24

0
deerhunter1980 25.11.2012 21:37:27 eh... şuan için halo 4 konusunda haklı olabılırsın ama şuan için... genel anlamda.. toplam olarak ps3 dediğim gibi.. şu 3 yıllık ödüllerle birlikte.. daha başarılı diyebilirim... çunku şimdi 2008 goty olan.. bioshock 1 e bakalım grafıkleri kötü.... benim konsollar hakkında konuşurken pc den örnek göstermende saçma..

S!rJohN

25.11.2012 23:04:50

0
Arkadaşlar artık şu kavgayı bırakın. İşlemci olarak PS3 rakiplerinden çok çok güçlü olmasına karşın grafik kartı ve directx gibi etkenler sayesinde Xbox360 grafik bazında daha iyi. Günümüzde ki oyunların neredeyse tamamı Xbox360 tabanlı geliştiriliyor, e durum böyle olunca diğer konsollara port ederken ufak tefek kısıntılar muhtemel. Ayrıca şu konsol şunu kaldıramaz muhabbetlerini de bırakın. (Örn: Uncharted 3 Xbox360 ta çalışmaz gibi) Tamamen tek konsola adapte oldukları için konsol standardının üstünde bir oyun çıkartmalarını yadırgamayın. Bir Uncharted, Killzone, God of War grafikleri ne kadar iyiyse rakip konsolda ki Gears of War ve Halo gibi oyunların da aşağı kalır yanı yok. Elinizde ki ile keyif almaya bakın, iyi geceler.

stun

25.11.2012 23:02:39

0
tizar 25.11.2012 22:48:33 tamam grafık kalıtesınde çozununurluk açısından en iyi araç pc hatta bf3 te mukemmle pc de ama niye xbox en iyise... dice ve IQ( hitman) in açıklamalarında özellıklede hitman in anaplatform haberinde... ps3 övüldü.. :? ben sana söyliyim neden daha önce xbox da daha iyi multıplatform grafık oldugunu.... xbox a grafik kodlamak çok daha kolay ps3 e göre işte bu yüzden.... unchartedı 2 platforma geliştirseler.. xbox önde olurdu diyorsun.. ama uc3 xbox a çıkamaz diye bir haberde var aklında bulunsun varsayım yapmakla olmuyor... işkembeden sallıyor millet

tizar

25.11.2012 22:48:33

0
hala ufak beyninizin algılayamadığı konu bir oyun tek bir platforma yapılıp sonra en iyi grafikli oyun olamaz. hiç bir konsol pc kalitesini veremez! xbox 360 en iyi konsoldur. multi oyunlarda neden hep daha iyi grafik veriyor? bir multi platform oyunda da ps3 fark atsın? ama yok sizin kafalar basmaz. hemen firmalara çamur atarsınız yok işte ps3 ün üstüne durmuyorlar daha tam çözemediler daha performansının %20 sini veriyor blabla dersiniz. uncharted 3 ü iki konsol için özel olarak geliştirseler gene xbox360 bir adım önde olurdu.

deerhunter1980

25.11.2012 21:37:27

-1
quote:

Orijinalden alıntı: by_t uncharted 3 mü en iyi grafik ? deli misin sen ps3 ümü ilk aldığımda yanında o oyunu vermişlerdi...anti alasing diye bişi yok lanet olası 107 ekranımda pixelleri sayıyordu...god of war 3 te bile az tırtıklanma vardı
arkadasim ne diyosun senin tv bes para etmiyosa oyunun ne gunahi var yahu. @stun gecen tarih onemli degil.Önemli olan eldeki kalite ornek olarak pc de hala Crysis in ustune bi oyun yok.Ps3 un yeni oyunlari belki daha kaliteli olur bisey diyemem ama su an icin en iyi Halo4 Not:Ps3 de var x360 da ama yigidi oldur hakkkini yeme!!!

by_t

25.11.2012 21:27:53

0
uncharted 3 mü en iyi grafik ? deli misin sen ps3 ümü ilk aldığımda yanında o oyunu vermişlerdi...anti alasing diye bişi yok lanet olası 107 ekranımda pixelleri sayıyordu...god of war 3 te bile az tırtıklanma vardı

Leftist Pony

25.11.2012 20:49:50

0
20 ile 21 arasındaki silah farkı... :D pc resmen ***** atmış :D

avatar78

25.11.2012 20:47:22

0
PS3 portu gerçekten kötü gözüküyor. Bunun cihazla ilgisi yoktur sanıyorum, az uğraşılmış.

stun

25.11.2012 20:43:18

0
BSC Misafiri 25.11.2012 19:29:4 halo 4 hakkında konuşan kardeşim... 2012 nin sonundayız... uc3 2011 in sonunda çıktı 1 yıl koca fark var.. ve oynanış videosunu 720p izlemem yeter.. ben açıkçası oyun fps oldugu için.. bir tps kadar iyi grafik detay gösteremeyecegini düşünüyorum... ama cidden iyi... daha iyi oldugunuda varsayarsam... 2013 yılına gözkırpan last of us veya beyond isimli oyunlarımız var...god of war ın nasıl olacagını bilmiyorum ama özellıkle last of us.. çıkınca bunuda söylıyemıyeceksın... HALO 4 KIYASLAMASI YANLIŞ NIYE ÇUNKU UC3 2011 SEZONUNDA ÇIKMIŞ BIR OYUN VE EN IYI GRAFIK ODULUNU ALDIMI ALDI..YANI KENDI SEZONUNDA RAKIBI YOK... HALO 4 KIYASLAMASINI YAPMANIZ BUYUZDEN YANLIŞ

stun

25.11.2012 20:32:38

0
deerhunter1980 25.11.2012 19:33:2 uc3 geçen sene çıkan bir oyun.... karşılaştırma yapmak yanlış ama.. grafık kalıtesı olarak ps3 un xboxtan daha iyi oldugunu hitman in yapımcısı IQ ' ve bf3 ün yapımcısı dice dan duymussunuzdur.. ve özellıkle... çogu exc lerde belli ediyor.... ve son 3 senede en iyi grafik ödülü de sony exc oyunlarında bulunuyor... last of us tan yada beyonddan bu ödülü bekliyorum...

deerhunter1980

25.11.2012 19:51:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri deerhunter1980 Uncharted 3 en iyi grafikli oyun. Adamlar yerdeki kumları bile yaptılar. halo 4 ün kaplamaları kötü, not ortalaması da düşük :)
Halo 4 kesinlikle en iyi grafikli konsol oyunudur.Kaplamalara dusuk diyorsan kesinlikle gozune gozluk almalisin.Gamepro Almanya youtube da incelemesi var adam ilk kez bi konsol oyununda bu kadar detayli ve kaliteli kaplamalarla karsilasiyorum diyor ayrica IGN oyunun grafikleri icin "Sick visuals" ibaresini kullandi,Gamespot "her seyden daha iyi gorunuyor" dedi daha sayiyimi yeter galiba bu kadar.Oyunun not ortalamasimi dusuk??? nerde yasiyosun dunyadan degilsin galiba!!!

BSC Misafiri

25.11.2012 19:39:54

0
deerhunter1980 Uncharted 3 en iyi grafikli oyun. Adamlar yerdeki kumları bile yaptılar. halo 4 ün kaplamaları kötü, not ortalaması da düşük :)

deerhunter1980

25.11.2012 19:36:11

0
343 Industries fazladan bi dort koymusum :)

deerhunter1980

25.11.2012 19:33:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun BERAGORN 25.11.2012 13:49:02 çok güldüm kardeşim.... çünkü... ps3 exclerdekı grafıklerı xboxın exc oyunlarında göremedık.. ve son dönemde yapımcıların.. ps3 ü ana platform olarak seçmesi örnek hitman.. ac revelations un ps3 te daha gzl gözukmesi örnegini verebilirim... bf3 ün ana platformu pc biliyorum ama ps3 te xboxtan güzel gösteriyor bariz.. hitman haberilerine bir dönün bakın derim... hani cidden 2005 grafıklı bir oyunun ps3 te xboxtan kötü göstermesi beni enterese etmedi
bugune kadar belki oyleydi (GeoW 3 UC3 den assagi durmayan bi oyun mesela) ama artik en iyi grafikli oyun kesinlikle Halo 4 kesinlikle denemelisin.UC3 ve Metro2033 den sonra grafiklelerine hayran kaldigim tek oyun.Bence UC3 den daha iyi duruyor grafik olarak ki bi cok otorite de zaten gelmis gcmis en iyi grafikli konsol oyunudur dedi.3443 Industries i tebrik etmek lazim Halo nun cizgisinden hic bisey koparmadan hatta katarak resmen kult bir oyun cikarmis tebrikler diyorum.

BSC Misafiri

25.11.2012 19:30:31

0
Xbox ile ps3 kıyaslaşırken artık xbox ile wii mi kıyaslasıcak. Bukadar düşme PS3 yahu

BSC Misafiri

25.11.2012 19:30:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy Bir oyunda bakacağım en son şey grafik.
keşke tek sorun grafikler olsaydı

BSC Misafiri

25.11.2012 19:30:19

0
beyler tüm yorumları okudum ben ps 3 kullanıcısıyım ama asla fanboy değilim fakat ps3 diğer platformlara göre %0.5 grafiği düşük ama bu benim black ops 2 almamı önleyemez...

BSC Misafiri

25.11.2012 19:30:09

+1
oyunda grafik çok önemli değil eğleniyorsanız problem değil.daha halen bi indirmesi bitmedi benimde 80 kb/s gönderiyoruz.20 kb/s ile zor indiriyor.yüzde 48 oldu yeni.(5 gündür inderecem.)

BSC Misafiri

25.11.2012 19:30:05

0
Halen Ps3 Xbox 360'dan iyi diyen oyun fakirleri var :) Siz 2005 grafikleriyle takılmaya devam edin.Tartışmasız PC'den sonra en iyi grafik Xbox'da ;)

BSC Misafiri

25.11.2012 19:29:56

0
Burda yazanların yarıdan fazlası karne hediyesi ps3 ile oynayan fanboy..

BSC Misafiri

25.11.2012 19:29:44

0
@stun Artik en iyi grafikli oyun Halo 4. UC3 alt edebilen tek oyun sadece bi kere canli canli gor yeter

BSC Misafiri

25.11.2012 19:29:15

0
PC ye çıkan oyunu gidipte ps3 te xbox360 ta oynanmaz yani ha tamam exc. oyunları ps3 te xbox360 ta oynarsın da AC III ü gidipte PC dururken ps3 te oynamam oynamıyorum da :D

Uncy

25.11.2012 19:28:06

0
En iyisi Xbox 360 .

BSC Misafiri

25.11.2012 19:04:19

0
ps3 te grafiklerde biraz daha fazla bulanıklık var gibi

cengizhan1903

25.11.2012 19:02:46

0
PC yle Konsol arasında çok büyük farklar var

BSC Misafiri

25.11.2012 18:15:41

0
textureler ps3 te batmış ama wii u'nun grafikler güzel gibi gözüküyor

BSC Misafiri

25.11.2012 18:15:01

0
Cod grafik için oynanmıyor. Black Ops 2 konsollarda (PS3-360) 11 milyon sattı! PC de 400 bin :D Killzone 2-3 grafikleri Black Ops 2'den kat kat daha iyi zaten. halo 4 grafikleri de daha iyi... Wii u'nun bütün oyunları kötü, sadede BO2 ddgil.

BSC Misafiri

25.11.2012 18:12:48

0
Cod bütün platformlarda kötü. Uncharted 3, BO2 bütün versiyonlarını tokatlar...

BSC Misafiri

25.11.2012 18:12:17

0
Wii U karışık degil, güçsüz bir konsol. Bunu donanım uzmanları söyledi. Sonradan iyi grafik olmayacak. Sadece BO2 değil, hiçbir güzel grafilki oyunu yok. Ufukta gõzüken Next gen oyunu da yok.

BSC Misafiri

25.11.2012 18:11:52

0
cod mu kaldı ya?

Tall Man

25.11.2012 15:55:07

+1
Her şekilde berbat ...

MoYk

25.11.2012 15:54:09

0
Wii , DS , 3DS grafikleriyle dalga geçenler şimdi niyeyse grafik önemsiz demeye başladı.

stun

25.11.2012 14:34:20

0
BERAGORN 25.11.2012 13:49:02 çok güldüm kardeşim.... çünkü... ps3 exclerdekı grafıklerı xboxın exc oyunlarında göremedık.. ve son dönemde yapımcıların.. ps3 ü ana platform olarak seçmesi örnek hitman.. ac revelations un ps3 te daha gzl gözukmesi örnegini verebilirim... bf3 ün ana platformu pc biliyorum ama ps3 te xboxtan güzel gösteriyor bariz.. hitman haberilerine bir dönün bakın derim... hani cidden 2005 grafıklı bir oyunun ps3 te xboxtan kötü göstermesi beni enterese etmedi

encuni

25.11.2012 14:28:00

0
Cod ops 2 yine yıktı geçti oynanışla bizi

sayusufas

25.11.2012 14:27:55

0
Karşılaştırmak için yanlış bir oyun seçilmiş diyebilirim cod BO2 sadece eğlence amaçlı ve grafiklerle değilde daha çok aksiyonla eğlendirmeyi amaçlar ama ona rağmen pc açık ara önde kaplama detaylarında ama oyun oynarken o kadarda fark edileceğini sanmıyorum... Bide bazı arkadaşlar siteyi yalaka falan demiş ne alaka yalakalıkla adamlar haber yapıyo fotoğrafları koyuyo yorum bekliyo ki bence bu işide hayrına yapmıyo reklam yapacaklarki para alsınlar ona rağmen ben bu haberde bi reklam kokusu algılamadım...

stun

25.11.2012 14:15:40

0
xbox- ps3 arasında fark olsa ne olur olmasa ne olur... oyun grafık karşılaştırılması yapılacak kadar grafigi var mı diye sormak lazım... oyunda grafık yokki

ChronoGear

25.11.2012 14:03:26

+7
Ya bu bolumsonucanavari ne yalaka bir sitedir arkadas ya. Siz Microsoft`dan parami aliyorsunuz ya da Sony size ne yapti anlamak mumkun degil. Oyun Wii U`da 28FPS`lerde surunuyor PS3 ve Xbox`da hemen hemen ayni FPS derecesinde ve detayinda Wii U`da ise detaylarda bile zayiflik var koskoca Eurogamer videolarla resimlerle analiz edip anlatiyor bolumsonucanavari yalaklik yapicak ya gidip kaynagi bile belli olmayan yerlerden haberler yapiyor. Allah korkunuz olsun yalan yanlis insanlari yonlendirici haberler yaparken. Sileceksenizde silin uyeligi ayiptir bu kadar insana bu kadar yanlis ve yanli haberler sunmak ayiptir! Bide Wii U yeni bir konsolmusta ondan ayni gorunuyomus! LINK ASAGIDA koskocaman sekilde ekrana cok fazla karakter gelen islemciye abanilan yerlerde Xbox bile FPS dusmesi yasarken PS3`e bisey olmuyor adamlar analiz edip aciklamis siz nediyosunuz cahiller! http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-black-ops-2-wii-u-face-off

BERAGORN

25.11.2012 13:49:02

0
Arkadaşlar Ps3 bir gömlek aşağıda neden Ps3 alan arkadaşlar bunun kabul etmiyorlar yok firmalar bilerek yapıyormuş filan komik duruma düşüyorsunuz...

deerhunter1980

25.11.2012 12:47:35

0
battlefield ps3 ana platform cod x360 anaplatform.Burda x360 biraz daha iyi durabilir ama arkadasinda dedigi gibi arada ahim sahim bi fark yok.Sadece port edildiginden dolayi biraz blury duruyor o kadar abartmayin-Pc ye zaten diyecek bisey yok.Wii U ya gelince bu konsolu alacak olan arkadaslar sakin youtube da Teardown video lari izlemeyin konsola buz gibi sogursunuz benden soylemesi.Idda edilenlere gore bu konsolun UC3 ve Halo 4 kalitesinde grafiklere ulasmasi cok zor bi ihtimal...

Tecnique

25.11.2012 12:03:51

0
PS3 'e aldım bu oyunu grafikleri gördüm ps3'de gerçekten berbat olmuş , Black Ops 1'de bile daha iyi grafikler vardı

_GRKM_

25.11.2012 12:02:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: naklan Kendimi 2005 yılında hissetdim ne yalan söyleyeyim
puhaha aynen kardeşim ;) çünkü 2005 yılı grafikler kullanılıyor..11.2 milyon satılmış..bebek oyunu fazla sevilir ;) dünyada bebek sayısı fazla ;)

skullomania

25.11.2012 11:58:24

0
ps3 te grafikler sı.mış gibi asla almıcam. assassins creed 3 te ps3 te fiyasko. ac3 ü xbox ta oynadım inanılmaz grafikleri var tabii televizyonunuzun netlik ayarlarını en üst seviyeye alırsak(kontrast siyahlık düzeyi vs....) grafiklerin aslında ne kadar iyi olduğunu farkedebiliriz

WE neED

25.11.2012 11:42:02

0
Bir oyunda bakacağım en son şey grafik.

drummerdude

25.11.2012 11:41:13

0
Bende ps 3 e alıcaktım ama diğer platformlarla arasındaki fark çok açık belli oluyo.

No-One

25.11.2012 11:38:33

0
PS3'e artık bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Kaç yıl oldu insan birazcık bile geliştirmez mi?

BSC Misafiri

25.11.2012 11:38:29

0
Ben öyle elzem bir fark göremedim PS3'te? Xbox 360'a göre bir kötülük yok yani, en azından bu fotoğraflara bakıp "PS3'te daha kötü." diyebilmek için bayağı sağlam (!) gözlere sahip olmak lazım. Sadece birkaç resimde fark var, onlarda da daha kötü görünmesinin tek sebebi PS3'teki "blur" efektidir. Bunu da bilmiyorsanız...

BSC Misafiri

25.11.2012 11:38:19

0
kötü olduğu için 11.2 milyon satılmış değil mi? 11.2 milyon insan oyun oynamayı herhalde

Vernon Schillinger

25.11.2012 11:28:30

0
Kendimi 2005 yılında hissetdim ne yalan söyleyeyim

CaSsErDoDo

25.11.2012 11:27:45

0
ps3 ün berbat olmasının sebebi tamamiyle treyarch ın becerisizliği.

BSC Misafiri

25.11.2012 09:35:34

0
her alanda rezalet.

BSC Misafiri

25.11.2012 09:35:24

-1
hepsinde kötü abi :D

BSC Misafiri

25.11.2012 09:35:22

0
ben daha dün black ops 2 siparişimi verdim ps 3 için şimdi üzülüyorum ps 3 ü pc ile karşılaştırmıyorum sadece xbox 360 ve wii u ile konsollarla karşılaştırıyorum fakat fark tabiki ama oyun çok akıcı olacağı için belki aradaki fark hissedilmez.

Keras

25.11.2012 09:07:56

0
konsolda oynayanların gözü bozulur yakında

RealArek

25.11.2012 08:57:14

0
PC farkı.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
148 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız