Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BF4'ün PC Sürümüne Mantle Odaklı Güncelleme


    Battlefield serisinin yapımcısı DICE, Battlefield 4'ü yamalarla iyileştirmeye devam ediyor. Bir önceki güncellemede oyuna Mantle desteğini sunan ekip, yeni güncellemeyle birlikte geliştirmelere yer veriyor.
 
    Gün içinde yayınlanan yeni Battlefield 4 güncellemesiyle birlikte hem genel düzeltmeler yapılıyor, hem de Mantle optimizasyonu sağlanıyor. Belirtilenlere göre bu güncellemede, çıkış döneminden beri bir türlü tam olarak düzeltilemeyen ses gitmesi problemiyle ilgili bazı iyileştirmeler de sunuluyor. Yama notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 PS4 Xbox one Xbox 360 FPS
Yeni Darksiders ve Red Faction Paketleri Göründü ArmA 3 için Ücretsiz Zeus DLC'si Duyuruldu (Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

redspawn

14.2.2014 15:27:07

0
Dun gece güncelleme oldu ama ses sorunu devam ediyor

ThatCrazyTurk

13.2.2014 18:26:08

+4
Alıntıdır; Stabilite, optimizasyon ve performans artirilmis. -Tanklarda ve zirhli piyade araclarinda yan koltuga gecince veya spawn olunca oyundan atma hatasi düzeltilmis -TDM ve SQDM modlarinda sesin gitmesi duzeltilmis -Defuse modunda bomba tasiyicisinin kolay farkedilme veya hic fark edilmeme durumu duzeltilmis -Ölmedigi halde sifir cani gözükme hatasinin orani azaltilmis. -Zavod'daki yikilan borularda yer alan görünmez bir duvar kaldirilmis. -Silah atisi esnasindaki ses mantik hatasi düzeltilmis.Yani silah ile 6 mermi attiginizda eskiden 4 mermi atesleme sesi geliyormus o duzeltilmis.Artik her bir mermi attiginizda tek bir patlama sesi duyuluyor daha fazla yada az degil. -Round berabere bitince "draw" yazisi gozukmuyormus duzeltilmis -Dogtaglara sigmayan uzun isimler gozukmuyor o duzeltilmis artik gozukuyor. -Bazi yerlerde çimler gozukmuyormus düzeltilmis. -Digerleride tamamen performans ile ilgili.Çok çekirdekli islemcilerde performans artirilmis, hafiza sizma, çökme vb sorunlar giderilmis
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız