Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avalanche Yeni Oyunlarda Multiplayera Yoğunlaşacak


    Avalanche Studios'un çıkış yakaladığı Just Cause serisi, eğlence açısından multiplayera oldukça müsait olsa da, her iki oyunda da multiplayer bölümlerinden yoksun çıkmıştı. Firmanın küçük çaplı Renegade Ops oyunu ise, co-op multiplayer üzerine kuruluydu. Görünüşe göre Renegade Ops'dan alınan geribildirimler oldukça olumlu çıkmış.
 
    Konuyla ilgili röportaj veren Alex Lindberg, gelecek projeler ve multiplayer üstüne konuştu. Açıklamasında Lindberg, "Stüdyo olarak kullandığımız oyun motorunda multiplayer bölümü elverişli olmaya başladı. Açıkça söylemek gerekirse gelecek projelerimizin multiplayer bölümlerini sizlere göstermek için sabırsızlanıyoruz. Maalesef, bu bilgileri şimdi paylaşamam yoksa gelecekte paylaşacak bilgi kalmaz." sözlerini söyledi. 
 
    Avalanche Studios'un üç farklı AAA kalitesinde proje üzerinde çalıştığı daha önceden belirtilmişti. Bu oyunlardan birisi de çok yüksek olasılıkla Just Cause 3. Üçüncü oyun için multiplayer kısmının hayalini kurarken, Just Cause serisinin son çıkan oyunu için de mod yapımcıları tarafından multiplayer modu geliştiriliyor. Nasıl olmuş bakmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action pc xbox ps3 edios Just Cause 2
Söylenti: WoW: Mists of Pandaria 13 Kasım'da Class 3, Xbox 360'ın ardından PC'ye de Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waLkiie

6.7.2012 14:57:35

0
teşekkürler...

Sir Maximus is BACK

6.7.2012 11:00:42

-2
devir multiplayer devri, Single bir yere kadar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 2
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız