Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avalanche: "Yeni Nesilde Korsan Sorunu Azalacak"

Just Cause 2 oyunculara dev bir dünya sunuyordu

     Just Cause serisiyle dikkatleri üzerine çeken Avalanche Studios şu sıralar yeni nesil oyunlar üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Muhtemelen Just Cause 3'ü yeni nesilde oynama şansı yakalayacağız. Avalanche'ın yeni nesildeki korsan sorunu ve ikinci el oyun piyasasına yönelik açıklamalarda da bulundu.
 
    Avalanche yetkililerinden Cristofer Sundberg "Bence yeni nesil donanımlarda korsan oyun sorunu bu nesildeki kadar çok olmayacak" sözleriyle bu konsollara olan güvenini belirtirken ikinci el oyun piyasası için de şunları söyledi.
 
     "Just Cause 2'yi ikinci el oyun raflarında nadiren gördüğüm için çok mutluyum. Eğer geri dönüşü olmasa bulması da zor olur. Oyunlar genellikle raflara çok kötü oldukları için dönmezler. Genellikle çok kısadırlar veya az şey sunarlar; oyuncuların özgürlüğü azdır veya keşif için cesaretlendirmezler."
 
    Sanırım Sundberg ikinci el oyunlarının nedenini çok başarılı bir şekilde özetledi. Oyunculara uzun süre oynayabilecekleri yapımlar sunmazsanız, oyuncuların bu oyunları ellerinde tutmak için nedenleri olmaz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action pc xbox ps3 edios Just Cause 2
Borderlands 2'ye Yeni Karakter Geliyor Castle of Illusion Starring Mickey İçin Yeni İpucu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

13.3.2013 20:26:04

0
hadi korsan azdı neyse de korsan oyunla multiplayer'da cirit atanlar ne olacak . hadi oynamasına bir şey demiyorum .ben xboxımda da zamanında az da olsa multiplayer oynadım bad company 1'de. ama bu adamlar hile kullanıyorlar üstüne üstelik . işte burada bizim hakkımızı yiyorlar. ps3te hem korsan bedava oyna hem korsan multiplayerı oyna bedava hem de üstüne hile yaparak orjinal almış oyuncuları rahatsız et.

The_Rahip

10.3.2013 03:31:47

0
İçimden bir his daha artacak diyor hatta Ps'inde donanımsal yapısının Pc'ye çok benzemesi onun Ps'in bile rahatça sünnet olmasını sağlayabilir. Xbox ise zaten bir Ms ürünü olarak korsana yenik düşecektir. Bunların yanında oyun fiyatlarının yükselmesi, oyun yapımcılarının DLC aşkı falan filan derken korsan bu nesilde tam anlamıyla azabilir diye düşünüyorum.

BSC Misafiri

9.3.2013 17:18:16

0
Belki yeni neslin başlarında göremeyiz korsanı ama makinalar çözüldümü korsan başlar. Ha yeni nesil tanıtıldığı gibiyse bana göre kimse gidipte single takılmak için makinayı kırdırmaz. O zaman belli olur ne olacağı,ama bu nesil oyunculuk deneyimini farklı bir boyuta (online,indirmeli oyunlar vs.) taşıdı. Saygılar.

MytHnfr

9.3.2013 15:51:21

0
Fiyatı düşük olan oyunlarında korsanları mevcut. Oyun ve benzeri yazılımları korsana çevirmek biraz ego tatmini bana kalırsa ve sona ereceğinide sanmıyorum.

rambocuk

9.3.2013 15:05:47

0
hey ağzın bal yesin dostum

akbirkurt

9.3.2013 13:37:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Football Manager 2013 öğrencilere 30tl kampanyasından faydalanarak oyunun kutulu sürümünü aldım.Oyunların fiyatlarını herkesin alabileceği bir düzeyde 30-40tl civarı olursa korsan kullanımı büyük oranda düşüşe geçer
öğrencilere değil sadece herkese 30 tl

Dexstz

9.3.2013 12:05:41

0
Bizde öyle umuyoruz

BSC Misafiri

9.3.2013 11:23:42

0
Football Manager 2013 öğrencilere 30tl kampanyasından faydalanarak oyunun kutulu sürümünü aldım.Oyunların fiyatlarını herkesin alabileceği bir düzeyde 30-40tl civarı olursa korsan kullanımı büyük oranda düşüşe geçer

Donquixote Doflamingo

9.3.2013 09:26:50

+2
Oyun fiyatları yüksek olduğu sürece korsan olucak buda bir gerçek arz ve talep dengesi.

suspect7

9.3.2013 09:18:07

0
Örnek olarak Just Cause'u vermiş olmaları saçma.Oyun openworld bikere 2.el raflarında Gta,Ac,Mafia gibi oyunlarıda göremezsin.Genel olarak 4-10 saatlik aksiyon oyunlarıyla doludur.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 2
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız