Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AvP'den Survivor Modu Videosu

Alien vs Predator serisinin Rebellion imzalı yeni oyunu için bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Bu videoda oyunda yer alan Survivor modu tanıtılmış.
 
PC versiyonu DirectX 11 ile ön plana çıkan oyunda üç farklı ırkı kontrol edebileceğiz. Özellikle insan ırkını seçtiğimizde ise oyun adeta bir korku oyunu türüne bürünecek.
 
Oyunun yayınlanan videosundaki Survivor modunda ise Gears of War sonrası hemen hemen bir çok iddialı yapımda gördüğümüz Horde benzeri bir mod ile karşılaşıyoruz. Bu modda 3 arkadaşınız ile birlikte saldıran yaratıklara karşı hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz. Bu oyun modunu diğer oyunlardan ayıran en büyük etken ise, en az tek kişilik hikaye modundaki kadar korkutucu bir yapıda karşımıza çıkması olacak. Karanlık mekanlarda bir yandan kendi hayatınızı kurtarmaya çalışırken diğer yandan da sizinle mücadele eden üç arkadaşınıza destek olmanız gerekecek.
 
PC dışında PS3 ve Xbox 360 için de piyasaya çıkacak olan oyun Şubat ayında raflardaki yerini alacak.
 
Oyun için yayınlanan "Survivor Mode" adlı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Aliens vs Predator FPS Sega Rebellion PC PS3 xbox 360
Borderlands Paketleri Bir Arada Ostagar Yolları PC Oyuncuları İçin de Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aliens vs. Predator
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız