Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed'in Yönetmeni Tarafından Geliştirilen Yapım Hakkında İlk Detaylar


      Assassin's Creed'in yönetmeni Patrice Desilets bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay Panache Digital Games adında yeni bir oyun stüdyosu kurmuştu. Bu stüdyonun ilk oyunu hakkında ilk bilgiler nihayet paylaşıldı. 

       Belirtilene göre firmanın geliştirdiği ilk oyun üçüncü bakış açısına sahip, "tarihsel-aksiyon-hayatta kalma" türünde bir AAA yapım olacak. Bu bilginin yanında Desilets, şu sözlere yer verdi: "Oyun dediğimiz aracın toplumu değiştirmekte olumlu bir güç olabileceğine candan inanıyorum. AAA kalitesinde oyunların bu amaca ulaşacak gücü var."  
 
     Ne yazık ki bahsettiğimiz bu oyunun ismi için herhangi bir bilgi verilmedi. Bu yapım hakkında daha fazla bilgi paylaşıldığında sizlere aktaracağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
panache digital games ac assassin's Creed Patrice Desilets
Mount & Blade: Warband'ın Napolyon Savaşlarını Konu Alan Tek Kişilik Modu L'Aigle Ay Sonunda Geliyor AppStore'da Square Enix Oyunları için İndirimler Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

canthomas

19.12.2014 20:51:59

+1
Oldukça doğru bir saptama. Yeri gelir diziler yeri gelir filmler , tiyatro oyunları , kitaplar bile etkileyebilir bir toplumu.

Mehmet_Tek

19.12.2014 20:39:54

0
"Oyun dediğimiz aracın toplumu değiştirmekte olumlu bir güç olabileceğine candan inanıyorum. AAA kalitesinde oyunların bu amaca ulaşacak gücü var." İlginç, oyun dünyasında yapımcılar genelde toplumu değiştirmenin değil çok satmanın derdindedir. Yapımcı ise AC nin en iyi ilk üç oyununu yapan kişi. "Efsane olacak" demek için erken ama umutlandım doğrusu.

mementopolis

19.12.2014 20:07:46

0
Tarihsel-Aksiyon-Hayatta kalma = 2. Dünya Savaş'ı , gibi geliyor bana .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız