Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed'in Kitapları da İyi Satıyor


    Oyun dünyasının en önemli serilerinden birisi haline gelen Assassin's Creed, bir yandan beyaz perdeye taşınırken, diğer yandan da roman kitaplarıyla senaryo genişliyor. Ubisoft'un yaptığı yeni duyuruya göre Assassin's Creed'in roman serisi şimdiye kadar 3 milyondan fazla sattı. Çoğu oyuncunun böyle bir roman serisinden bile haberinin olmadığını düşünürsek, gayet iyi bir sonuç.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft assassin's creed assassin's creed unity xbox one playstation 4 fransız ihtilali yeni nesil assassin's creed macera aksiyon
Rogue Legacy Konsollara Çıktı + Çıkış Videosu Yayınlandı Call of Duty: Advanced Warfare'ın Senaryo Videosu Yayınlandı (Türkçe Altyazılı)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

2.8.2014 12:47:39

0
adamlar buyuk bır marka yarattı

senseman62

30.7.2014 08:01:07

0
kaç kitap var acaba isimleri neler yazabilir misiniz ?

ankara

30.7.2014 04:13:57

0
Skyrim kitapları neden satılmıyor anlamış değilim oyunda her bulduğum kitabı okumak oyun oynamaktan daha çok zevk veriyor

Nicolae

30.7.2014 00:33:16

0
Kitaplar İngilizce olarak D&R'da satılıyordu. Artık Türkçe olarakda basılmaya başladılar: Hatırladığım kadarıyla ilk 2 oyunun kitapları Türkçe olarak satışa sunulmuştu.

Black_Tower

29.7.2014 22:29:42

0
COD AW' nin yeni videosu yayınlandı uyumayın artık !!! videonun sonunda multiplayer oynanış var... İzlemek isteyen buyursun : https://www.youtube.com/watch?v=pUysNWHffWg&feature=youtu.be

alike03

29.7.2014 22:07:28

0
Blag Flag'in oyununu oynamayip kitabini okuyan bir arkadasim ile aradaki farklari konusmustuk. Kirap cok daha öncesinde basliyormus ve Kennway'in esiyle olan iliskiye cok daha fazla deginiyormus. Arada baya fark varmis yani. Ben oyunun aynisi olur diye düsünüyordum. Megerse kitaplar Extended Editon gibi birseymis.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Unity
+ TAKİBE
AL
97 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız