Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed: Unity'nin de Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı


    Eski nesil oyun olarak çıkacak olan Assassin's Creed: Rogue'un çıkış tarihine ertelenen, Ubisoft'un yeni nesil Assassin's Creed oyunu, Assassin's Creed: Unity'nin yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
    Geçtiğimiz saatlerde de Assassin's Creed: Rogue'un yeni ekran görüntüleri yayınlanmıştı. Bu görüntülerin ardından Ubisoft, Assassin's Creed: Unity için de beş adet yeni ekran görüntüsü yayınladı. Yayınlanan yeni ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft assassin's creed assassin's creed unity xbox one playstation 4 fransız ihtilali yeni nesil assassin's creed macera aksiyon
Sony, EGX Festivalinde Oynanabilir Olarak Sunacağı Oyunları Açıkladı NBA Live 15 için Yeni Bir Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

3.9.2014 02:41:56

+2
Ezio'dan sonra dogru durust karakter gelmedi. Fakat Arno hem hikayesi ve karizma durusuyla akilda kalici bir karakter olacak kesinlikle. Rogue ise = ÇÖP

BSC Misafiri

3.9.2014 01:52:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: emrahcey Solda yayınlanan ilk ekran görüntüsü pek yeni nesil gibi durmuyor. Neyse çıksın bakarız Hayırlısı..
Onda sorun yok karakterlerin kıyafetleri özellikle çok iyi duruyorda son resim bence old geni andırıyor o E3 videolarındaki hiç mekanlarla alakası yok downgrade olmuş olabilir yüksek ihtimal ne de olsa Ubisoft'un her zaman yaptığı sıradan birşey. Oyun çıksın ak, kara belli olur.

Barxxx

3.9.2014 00:45:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: mgsmus Küçük resmin sağ alt köşesinde çıkan ikona tıklayınca tam boyutta açılıyor. Direk küçük resme tıklayınca açılsa daha iyi olmaz mı? Ben de bu resimler niye bu kadar küçük eklenmiş diyorum.
İyi ki yazdın ben de ilk kez keşfettim sayende :)

mgsmus

3.9.2014 00:28:06

0
Küçük resmin sağ alt köşesinde çıkan ikona tıklayınca tam boyutta açılıyor. Direk küçük resme tıklayınca açılsa daha iyi olmaz mı? Ben de bu resimler niye bu kadar küçük eklenmiş diyorum.

emrahcey

2.9.2014 23:39:06

-1
Solda yayınlanan ilk ekran görüntüsü pek yeni nesil gibi durmuyor. Neyse çıksın bakarız Hayırlısı..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Unity
+ TAKİBE
AL
97 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız