Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed: Unity'de Aşırı Şiddete Yer Yok


     Oldukça kanlı geçen Fransız İhtilali'ni konu alan Assassin's Creed: Unity'nin bazı videolarında ve son yayınlanan animasyonda (türkçe altyazılı hali için buraya tıklayın) şiddet öğelerinin fazlasıyla gösterildiğinin ve hatta animasyonda sopaların ucuna geçirilmiş kafaların olduğunu görmüştük. Ancak geliştiriciler böyle bir şeyin oyunda bulunmayacağını söylüyor.
 
     Bu bir Assassin's Creed oyunu ve tabii ki şiddet öğeleri bulunacak. Ancak Arno'nun aktörüne yöneltilen soruya verilen cevaba göre, oyuncu olarak siz, düşmanlarınızın kafasını kesmek gibi aşırı şiddet içeren hareketler yapamayacaksınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft assassin's creed assassin's creed unity xbox one playstation 4 fransız ihtilali yeni nesil assassin's creed macera aksiyon
Grand Theft Auto V'in PC Versiyonuna ENB Modu Çıkacak CJ, Grand Theft Auto V'te Nasıl Görünürdü?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OnrGrTR

29.7.2014 16:53:24

+1
@BSC Misafiri Pc 1080p açıyor kardeşim rahat ol sen ben oyunu 1080p olup olmadığı için oynamıyorum ayrıca sen korkma XB1 bu oyunu rahat 1080p kaldırır.

REV0

29.7.2014 15:43:36

+2
O zaman ne anlamı kaldı ? Dönem oyunu yapıyorsanız senaryoyu döneme uygun geçireceksiniz. Sezar'la ilgili oyun yaparken sezara hançer yerine dül dikeni sokarsan o oyundan cacık olmaz. Unity ne zaman geçiyor ? Fransız ihtilali dönemi, 1789 öncesi veya sonrası olacak senaryoya göre. Eee... Giyotin kimin icadı ? Fransızların. Niye bulmuşlar ? İhtilal sonrası idamları hızlandırmak için. İhtilal döneminde uçan kafalar da vardı, kazıklara geçirilen adamlar da, işkence de. Bunları oyuna koymadan dönem oyunu yapacaklarını sanıyorlarsa hayal görüyorlardır. Paris'i 18ci yüzyıl olarak tasarlayarak dönem oyunu olmaz. Paris hala aynı Paris zaten, görmek isteyen varsa gider görür bu kadar basit. 9-10 yaşındaki bebelere oyun satacaklar diye yakında PEGL7+ falan yapacakla oyunu, silah yerine papatya kullanacaz, oyunun adı da Teletubbies Creed olacak ondan korkuyorum. Hoş, her sene aynı çıkardıkları oyunları da genelde 9-14 arası kitle alıyor orası ayrı mesele.

CPTLeBron

29.7.2014 15:28:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri XB1'nınız tabi 1080p açar ise

İnsanların seçimlerine saygı göstermeyi öğrenin! Üstelik bu saygısızlığı BSC Misafiri maskesiyle hiç yapmayın. Azıcık yürekli olsan üyelik açıp ya da kendi üyeliğine girip onunla yorum atarsın.

BSC Misafiri

29.7.2014 15:00:17

-2
XB1'nınız tabi 1080p açar ise
quote:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR XB1 ımız oyun görsün şöyle unity bu sefer olacak hala serinin en iyi oyunu 2. oyun öule kalacak gibi gözüküyor

BSC Misafiri

29.7.2014 14:57:24

0
Bolca kan efekti olsa süper olurdu şu oyun. Biraz dövüş dinamiklerini düzeltseler başyapıt olur.

ullu

29.7.2014 14:08:41

0
ooooo olmadı buu!! bu olmadıı kardeeeeeş. benim kafayı ayırma fetişim vardı bozmuşlar yakıştıramadım. olmamış bu. bu oyun olmayacak iptal edin bunu. iniş-çıkış-gömüş yok anlarım ama anlamsız kan ve kavga unsurlarımı almayın :(

OnrGrTR

29.7.2014 12:31:30

-1
XB1 ımız oyun görsün şöyle unity bu sefer olacak hala serinin en iyi oyunu 2. oyun öule kalacak gibi gözüküyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Unity
+ TAKİBE
AL
97 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız