Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Mirage'ın kısa oynanış görüntüsü sızdırıldı! İşte o görüntüler

 
 
Ubisoft tarafından yakın zamanda oyunculara sunulacak olan açık dünya aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Mirage için çeşitli sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi 12 Ekim olarak sızdırılan oyunun şimdi ise kısa bir oynanış görüntüsü ortaya çıktı. Bu kısa oynanış görüntüsü içerisinde karakteri arkasından görebiliyoruz.
 
3 saniyelik video sızdırıldı 
 
 
 
Ubisoft'un yakında çıkacak yeni AC oyunu Assassin's Creed Mirage için kısa bir oynanış görüntüsü internete sızdırıldı. Bu düşük kaliteli video 3 saniye sürüyor ve Basim'in koştuğunu gösteriyor. Dolayısıyla bu sızıntı içeriğinde pek fazla detay bizlere aktarılmıyor. Ancak karakterin koşu animasyonu daha önceki Valhalla karakteri Eivor ile benzerlik gösteriyor. Ayrıca kumaş fiziğini de bu kısa video aracılığıyla görebiliyoruz.
 
Öte yandan Sony önümüzdeki hafta bir PlayStation etkinliği düzenleyecek. Dolayısıyla bu yeni Assassin's Creed oyunu için yeni bir oynanış fragmanını bu etkinlikle beraber alabiliriz. Eğer burada herhangi bir oynanış videosu gösterilmezse Ubisoft'un Summer Game Fest 2023 etkinliğinde muhakkak bir video gelir.
 
Assassin's Creed Mirage'ı en son duyduğumuzdan bu yana 8 ay geçti ve Ubisoft bu yeni oyunu 2023 yılı içerisinde piyasaya sürmeyi planlıyor. 
 
Sızdırılan görüntü 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera Assassin’s Creed Mirage oynanış görüntüsü
Ghost of Tsushima'nın satışları Japonya'da 1 milyona ulaştı Mortal Kombat 1 için resmi PC gereksinimleri açıklandı: 100 GB boş alan istiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.5.2023 13:05:06

0
Bitkiler falan ben valhallayım diye bağırıyor. Valhalla grafiklerinde origins oynicaz anlaşılan

BSC Misafiri

22.5.2023 11:09:18

+1
Gerçekten direk AC Origins

JaReD22

21.5.2023 00:45:47

+1
Ac origins

Krone

21.5.2023 00:33:20

0
Bir kaç saniyelik görüntüden çıkarım yapmak zor ama görsel olarak gelişmiş gibi gördüm. Heyecanlandırmadı değil. Hadi bakalım AC serisi eski çizgisine geri döner umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Mirage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız